progamer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 yarım saat çömelip sürünüp 2 kola kutusu bulduktan sonra biri geldi arkadan flashlightı kafama indiridip gitti. Evet aynı DayZ gibin olmuş adfadf birde hangi serverdasınız birlikte survivelıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ben de guest pass yok ya üzgünüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 progamer said: yarım saat çömelip sürünüp 2 kola kutusu bulduktan sonra biri geldi arkadan flashlightı kafama indiridip gitti. Evet aynı DayZ gibin olmuş adfadf birde hangi serverdasınız birlikte survivelıyalım. gir bir servera camp spliter mi ne var oraya doğru git abi server ismini de söyle geleyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 guestpass yok mu kimsede:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 7thBreath said: progamer said: yarım saat çömelip sürünüp 2 kola kutusu bulduktan sonra biri geldi arkadan flashlightı kafama indiridip gitti. Evet aynı DayZ gibin olmuş adfadf birde hangi serverdasınız birlikte survivelıyalım. gir bir servera camp spliter mi ne var oraya doğru git abi server ismini de söyle geleyim :D eu server 086 girdim şimdi camp splittera doğru yollanıyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 fakirlere silah mühimmat ak74 m16 m4 binevi tapancalar su fişenk medkit verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 86 ya girdim ben de, spompas sen de gel abi istersen yardım fena olmaz yani gerçi ben mvp falan sağlam loot aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 abi ben haftasonu için guest rica edebilir miyim. sistem kaldırcak mı denemesi yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Buldum key örgütlenelim acilen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Ben, Vingthor, Xaenin bu gece sniperların hakkını verdik. Nightvision + Magnum sniperla bandit avına doyamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Üçişsizler, ekoyla serhat eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Dedi mikrofonu olmadıgı halde skype'a katılıp saatlerce sadece bizim muhabbetimizi dinleyen master işsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Sesinizi duymadan rahat edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Spoiler verim mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Ben mal gibi bütün wikisini okudum, çok zayıf iradem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Ahahah ben de her kitaba baslamadan once wikiye bakiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 PastorOfMuppets said: Ben mal gibi bütün wikisini okudum, çok zayıf iradem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metin3 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 dün airfield'da kulede normal seyrimde takılırken dağın yamacına yatmış sniper farkettim. speed hack açıp arkasına geçtim. el feneri ile öldürdüm. çok eğlendim yine. bu sefer ilk defa adam öldürmüş oldum hack ile. birde dupe olayını deneyeceğim bu akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ne pis bir ergensin sen ya hadi evrimini tamamlada katıl aramıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metin3 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 bi magnum'a evet dersin bence yada mauser'e ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 sonra anama sövüyorlar die isyan ediyorsun, dua et sadece sövüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metin3 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 gel gel kıskanma sana da bir magnum veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 anana ver, al gönlünü, malum bütüngün kulakları çınlıyor senin yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Oyun kesinlikle tek başına oynanacak bir oyun değil. Sesler zaten sorunlu. Uçan kuştan tedirgin oluyorsunuz. Parti/Guild sistemi yok. Gelir mi bilmiyorum ama en azından 4 kişilik bir parti sistemi şart şu oyuna. Yoksa "o kim, bu kim" diyip zıplaya zıplaya bir hal olduk valla :) Ekibinizi bulursanız baya eğlenceli oyun. Tek oynayacaksanız sıkılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar