RRa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Bir gece ansızın gelebiliriz, demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Xenocide said: bi de bi eleştri daha. gerçek para ile alınan currency kullanarak silah, bandaj vs. satın alabiliyor olma olayına gıcığım. "buy to win değiliz biz hölöl" demesi kolay ama 2 gündür oynuyorum, çekiç dışında melee item bulamadım, baseball bat, spiked baseball bat falan satılıyor. buy to win değilmiş gibi görünüyor ama şu baseball bati almak bence bi avantaj. çekiçle 3 vuruşta ölüyosa baseball bat ile tek vuruşta ölüyodur zombiler. öyleyse eğer imba bi durum söz konusu yani, hiç korkmadan dalar mekana, pata küte öldürür hepsini, lootlar çıkar. direk buy to win değil de dolaylı yoldan buy to win olunca insanlar kabul ediyor nedense. bck said: 400km2 de 30 kişi az değil mi 400 km2 değil şu anda ya. yarısı falan kapalı mapin. Hacıdayı oyunu zombi öldürmek için değil survivor avlamak için oynayacaksın, zombie survival kısmı çok da problem değil yani. İnsan öldürmek için olan gearı da bildiğim kadarıyla dünyanın parasına alamıyorsun, o yüzden problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 abi dolaylı yoldan buy to win dediğim de o zaten. survivor öldürmek için silaha ihtiyacın var dimi, silah için şehirlere girmen binaları talan etmen lazım. bunun için de önce zombi engellerini aşman lazım. daha iyi ekipmanla daha çabuk aşarsın o engeli ve $$$'lar bu engeli daha çabuk aşmanı sağlıyor. haliyle ekipmana daha çabuk ve kolay ulaşmanı sağlıyor, e haliyle de daha çabuk survivor avlamanı sağlıyor. dediğim gibi, dolaylı B2W Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Abi zombi engeli aşmak inanılmaz kolay ama ya, teker teker zombi çekmek efsane kolay, çekiç bulana kadar flashlight falan idare ediyo, onu da birileri bol dağıtmış sağda solda var zaten. Yani bir de şöyle bir olay da var yani sen ister 3 saat uğraş topla hiç itema para vermeden, ister bas parayı yarım saatte ne var ne yok faraşla, adam arkandan çaktırmadan gelip 2 kurşunda her şeyini alabiliyo, hatta bizimkiler sadece çekiçle deli gearlı adama sneak-up edip indirdiler yani. Yani o adamda bu var, bende bu var olunca adam illa ki senden üstün durumda olmuyor, olayın da güzelliği orada zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 nasıl oynuyonuz bunu bi özelden ulaşsanıza bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Abi sitesinden parasını veriyorsun beta accessi alıyorsun, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ben oyuna girmeye çalıştığımda oyun dolu diyor bütün severlarda, quick join'de ise oyun bulanamadı diyor neden olur ki bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Bi sıkıntı var ben de quick join spamleyerek girdim 2 kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 aynı durum bende de var. spamleyip girdim. abi bi yerde şu parayla satılan çantadan + spiked bat + bikaç ıvır zıvır buldum. birini burada yemişler mi yoksa o 28 slotluk çantanın ve spiked bat'in world üzerinde bulunabilme ihtimali var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Xaenin said: Xenocide said: bi de bi eleştri daha. gerçek para ile alınan currency kullanarak silah, bandaj vs. satın alabiliyor olma olayına gıcığım. "buy to win değiliz biz hölöl" demesi kolay ama 2 gündür oynuyorum, çekiç dışında melee item bulamadım, baseball bat, spiked baseball bat falan satılıyor. buy to win değilmiş gibi görünüyor ama şu baseball bati almak bence bi avantaj. çekiçle 3 vuruşta ölüyosa baseball bat ile tek vuruşta ölüyodur zombiler. öyleyse eğer imba bi durum söz konusu yani, hiç korkmadan dalar mekana, pata küte öldürür hepsini, lootlar çıkar. direk buy to win değil de dolaylı yoldan buy to win olunca insanlar kabul ediyor nedense. bck said: 400km2 de 30 kişi az değil mi 400 km2 değil şu anda ya. yarısı falan kapalı mapin. Hacıdayı oyunu zombi öldürmek için değil survivor avlamak için oynayacaksın, zombie survival kısmı çok da problem değil yani. İnsan öldürmek için olan gearı da bildiğim kadarıyla dünyanın parasına alamıyorsun, o yüzden problem yok. Yok arkadaş haklı, post apo'da pay 2 win baya tatsız olmuş. Genre'ı çökerten hareketler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 bole zombieler falan bebe işi. sunun zone'da gecenını yapsınlar adam gibi survival yasıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yolandi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 oyunun betası bile inanılmaz bence. fallout motorunu seven biri için fallout mmo gibi oyun gerçekten strateji çok çok önemli. bu arada pay to win denilen o salak beyzbol sopası flashlight'ın biraz iyisi biraz ama çok az. hammer'dan falan kötü şöle ki hammer 3 hs hatched 2 hs (baya rare bu item) iki beyzbol sopasıda 5 hs fener 6hs. eğer buysa pay to win buyrun ödeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 anlık gaza gelmeler.olur olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yolandi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 developerlardan birini öldürdüm. adam great kill falan dedi konuşmaya başladık böle. tekrar yanımda aynı silahlarla belirdi falan adam baya baya halkın arasına karışıyolarmış dkfhk oynuyolarmış oyunu sürekli adam baya anlattı söylediklerinden birkaç şeyapayım zombi ısırınca toxin lvl gelecekmiş strongoldlar olacakmış sadece senin ve izin verdiğin kişilerin girebildiği küçük bi alan. orda farm olacakmış yiyecek miyecek falan yetiştirilecekmiş vehicle gelicekmiş baya rare olucakmış dayz'deki gibi parçalarıda rare olacakmış motor teker meker falan helikopter kesinlikle düşünülmüyor falan dedi. yemek sorunu halledilecekmiş işte. 2 tip hacker varmış şu anda biri uçabilen herifler diğeri durduğu yerden bütün haritada istediğini lootlayan adamlar bide server hopping olayına çare arıyolarmış hah bandit olmanın cezası olması lazım bence falan dedim. dedi olucak safe zonlara giremeyecekler. bütün pkların ortak safezone'u olacak fakat koruma olmayacak dedi. yani şey olacakmış gidip bandit basıp öldürebiliyoruz adamların safe zonunda tek olayı oranın orda logout olduklarında global inventory'e birşey atıp alabiliyolar pk öldürdükçede hero olunuyormuş onların avantajıda koruma falan gibi bişey dedi ama anlamadım onu sormadımda otuz saat sorguya çektim herifi resmen askdasd. chemlightlar ve flare'ler zombileri distract etmek için kullanıbilir hale gelicekmiş hemde bikaç gün içinde falan dedi. zaten sürekli peçliyoruz falan dedi. bu kadar sölim dedim. bide enson shared too much information and you have unfair items mate diyip kafama sıktı gitti. öldüm çıktım serverdan direk revive olmuş karakter kendi itemlarımla şakasını da yaptı dfkhks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yolandi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ha bide private server olacakmış ama ya hiç rare drop olmayacak dedi. yada ordaki karakterler sadece o serverda oynanabilir olacak dedi. password protection olan servera karakter açtın mı sadece orda oynabileceksin yani ki baya mantıklı. herif kendi serverını açıp heryeri lootlayıp über kombo gelemicek yani edit: unuttum bide animal hunting olayı gelecekmiş yemek yapma bilmemne falan edit2: inventoryler resetlenecekmiş. o yüzden çok kasmayın. 15 gündür açıkmış oyun işte alpha zamanı birsürü bugla millet doldurmuş hayvan gibi silah klonlayarak bankaları. o yüzden 30 kasımda reset gelicekmiş. itemların 28 günü var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 yolandiden güzel haberler o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Yolandi said: dedi olucak safe zonlara giremeyecekler. bütün pkların ortak safezone'u olacak fakat koruma olmayacak dedi. yani şey olacakmış gidip bandit basıp öldürebiliyoruz adamların safe zonunda tek olayı oranın orda logout olduklarında global inventory'e birşey atıp alabiliyolar bucs bankda pk var beyler gate açıyorum http://www.youtube.com/watch?v=3xU0otxdjt0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 PastorOfMuppets said: Xaenin said: Xenocide said: bi de bi eleştri daha. gerçek para ile alınan currency kullanarak silah, bandaj vs. satın alabiliyor olma olayına gıcığım. "buy to win değiliz biz hölöl" demesi kolay ama 2 gündür oynuyorum, çekiç dışında melee item bulamadım, baseball bat, spiked baseball bat falan satılıyor. buy to win değilmiş gibi görünüyor ama şu baseball bati almak bence bi avantaj. çekiçle 3 vuruşta ölüyosa baseball bat ile tek vuruşta ölüyodur zombiler. öyleyse eğer imba bi durum söz konusu yani, hiç korkmadan dalar mekana, pata küte öldürür hepsini, lootlar çıkar. direk buy to win değil de dolaylı yoldan buy to win olunca insanlar kabul ediyor nedense. bck said: 400km2 de 30 kişi az değil mi 400 km2 değil şu anda ya. yarısı falan kapalı mapin. Hacıdayı oyunu zombi öldürmek için değil survivor avlamak için oynayacaksın, zombie survival kısmı çok da problem değil yani. İnsan öldürmek için olan gearı da bildiğim kadarıyla dünyanın parasına alamıyorsun, o yüzden problem yok. Yok arkadaş haklı, post apo'da pay 2 win baya tatsız olmuş. Genre'ı çökerten hareketler bunlar. Abicim pay2win falan değil, kosmetik itemlar satılıyor parayla sadece. Bat bu arada çekiçten baya daha güçsüz onu test ettik dün, diğer satılan spiked bat ve metal bat de güç olarak aynı, görüntü farklı sadece. Başka dillerde de yazmamı ister misin evladım sadece KOZMÖTÖK diye ahmet git ya. Oyun çok eğlenceli, pay2win ile uzaktan yakından alakası yok, belki 43298423 dolar vermek isterseniz çeyrek hunger bar dolduran yemek alabilirsiniz, o sizin tercihiniz. Skin almak falan parayla olacak gibi gözüküyor sadece. Genre'yı denir ayrıca ona. Janra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 evet bat'in güçsüzlüğünü ben de deneyebildim. spiked bat buldum, hammerla aynı güçte, 3 head vuruşunda ölüyor. o zaman bi sıkıntı yok abi. ha ama şarjör falan satılıyodu da o galiba in-game money ile satılıyor $$ ile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Lan sakin olun oynamadım ben daha, pay 2 win var dendigi zaman atladım direkt. Eger kozmetikse oyunun mekaniklerini etkilemiyorsa ne ala canım. Bırakın kazansınlar para, dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Cuce said: bole zombieler falan bebe işi. sunun zone'da gecenını yapsınlar adam gibi survival yasıyalım. Get out of here stalker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 bandaj falan satılıyor ona gıcık oldum başta da, bandaj çok kolay bulunduğu için onu da kabul ettim gitti hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 stalker gibi survival oyunu gilmez valla bidaha. nası bi imersion nası bi atmosfer varsa, az önce tropico 4 oynuyodum, volkana zoomlayıp icine baktım artifact varmı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 PastorOfMuppets said: Lan sakin olun oynamadım ben daha, pay 2 win var dendigi zaman atladım direkt. Eger kozmetikse oyunun mekaniklerini etkilemiyorsa ne ala canım. Bırakın kazansınlar para, dfg. tam bir pay2win değil. kumar gibi. ölünce gidiyor bütün eşyaların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 GUEST SERIALS VALID FOR 48 hours UBCE-MQEI-V2KC-Q7WL 844H-FS4J-V2YO-41M3 7NQY-N1P4-UN2N-NSL9 http://thewarz.com/download/ clienti download edip, client uzerinden hesap olusturuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar