Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War Z

Ren

Öne çıkan mesajlar

Xenocide said:

bi de bi eleştri daha. gerçek para ile alınan currency kullanarak silah, bandaj vs. satın alabiliyor olma olayına gıcığım. "buy to win değiliz biz hölöl" demesi kolay ama 2 gündür oynuyorum, çekiç dışında melee item bulamadım, baseball bat, spiked baseball bat falan satılıyor. buy to win değilmiş gibi görünüyor ama şu baseball bati almak bence bi avantaj. çekiçle 3 vuruşta ölüyosa baseball bat ile tek vuruşta ölüyodur zombiler. öyleyse eğer imba bi durum söz konusu yani, hiç korkmadan dalar mekana, pata küte öldürür hepsini, lootlar çıkar. direk buy to win değil de dolaylı yoldan buy to win olunca insanlar kabul ediyor nedense.

bck said:

400km2 de 30 kişi az değil mi

400 km2 değil şu anda ya. yarısı falan kapalı mapin.

Hacıdayı oyunu zombi öldürmek için değil survivor avlamak için oynayacaksın, zombie survival kısmı çok da problem değil yani. İnsan öldürmek için olan gearı da bildiğim kadarıyla dünyanın parasına alamıyorsun, o yüzden problem yok.
Sosyal ağlarda paylaş

abi dolaylı yoldan buy to win dediğim de o zaten. survivor öldürmek için silaha ihtiyacın var dimi, silah için şehirlere girmen binaları talan etmen lazım. bunun için de önce zombi engellerini aşman lazım. daha iyi ekipmanla daha çabuk aşarsın o engeli ve $$$'lar bu engeli daha çabuk aşmanı sağlıyor. haliyle ekipmana daha çabuk ve kolay ulaşmanı sağlıyor, e haliyle de daha çabuk survivor avlamanı sağlıyor.

dediğim gibi, dolaylı B2W
Sosyal ağlarda paylaş

Abi zombi engeli aşmak inanılmaz kolay ama ya, teker teker zombi çekmek efsane kolay, çekiç bulana kadar flashlight falan idare ediyo, onu da birileri bol dağıtmış sağda solda var zaten. Yani bir de şöyle bir olay da var yani sen ister 3 saat uğraş topla hiç itema para vermeden, ister bas parayı yarım saatte ne var ne yok faraşla, adam arkandan çaktırmadan gelip 2 kurşunda her şeyini alabiliyo, hatta bizimkiler sadece çekiçle deli gearlı adama sneak-up edip indirdiler yani. Yani o adamda bu var, bende bu var olunca adam illa ki senden üstün durumda olmuyor, olayın da güzelliği orada zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Xenocide said:

bi de bi eleştri daha. gerçek para ile alınan currency kullanarak silah, bandaj vs. satın alabiliyor olma olayına gıcığım. "buy to win değiliz biz hölöl" demesi kolay ama 2 gündür oynuyorum, çekiç dışında melee item bulamadım, baseball bat, spiked baseball bat falan satılıyor. buy to win değilmiş gibi görünüyor ama şu baseball bati almak bence bi avantaj. çekiçle 3 vuruşta ölüyosa baseball bat ile tek vuruşta ölüyodur zombiler. öyleyse eğer imba bi durum söz konusu yani, hiç korkmadan dalar mekana, pata küte öldürür hepsini, lootlar çıkar. direk buy to win değil de dolaylı yoldan buy to win olunca insanlar kabul ediyor nedense.

bck said:

Hacıdayı oyunu zombi öldürmek için değil survivor avlamak için oynayacaksın, zombie survival kısmı çok da problem değil yani. İnsan öldürmek için olan gearı da bildiğim kadarıyla dünyanın parasına alamıyorsun, o yüzden problem yok.

Yok arkadaş haklı, post apo'da pay 2 win baya tatsız olmuş.

Genre'ı çökerten hareketler bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun betası bile inanılmaz bence. fallout motorunu seven biri için fallout mmo gibi oyun

gerçekten strateji çok çok önemli.

bu arada pay to win denilen o salak beyzbol sopası flashlight'ın biraz iyisi biraz ama çok az. hammer'dan falan kötü

şöle ki

hammer 3 hs
hatched 2 hs (baya rare bu item)
iki beyzbol sopasıda 5 hs
fener 6hs.

eğer buysa pay to win buyrun ödeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

developerlardan birini öldürdüm. adam great kill falan dedi konuşmaya başladık böle. tekrar yanımda aynı silahlarla belirdi falan adam

baya baya halkın arasına karışıyolarmış dkfhk oynuyolarmış oyunu sürekli

adam baya anlattı söylediklerinden birkaç şeyapayım
zombi ısırınca toxin lvl gelecekmiş
strongoldlar olacakmış sadece senin ve izin verdiğin kişilerin girebildiği küçük bi alan. orda farm olacakmış yiyecek miyecek falan yetiştirilecekmiş
vehicle gelicekmiş baya rare olucakmış dayz'deki gibi parçalarıda rare olacakmış motor teker meker falan helikopter kesinlikle düşünülmüyor falan dedi.

yemek sorunu halledilecekmiş işte. 2 tip hacker varmış şu anda biri uçabilen herifler diğeri durduğu yerden bütün haritada istediğini lootlayan adamlar bide server hopping olayına çare arıyolarmış

hah bandit olmanın cezası olması lazım bence falan dedim. dedi olucak safe zonlara giremeyecekler. bütün pkların ortak safezone'u olacak fakat koruma olmayacak dedi. yani şey olacakmış gidip bandit basıp öldürebiliyoruz adamların safe zonunda tek olayı oranın orda logout olduklarında global inventory'e birşey atıp alabiliyolar

pk öldürdükçede hero olunuyormuş onların avantajıda koruma falan gibi bişey dedi ama anlamadım onu sormadımda otuz saat sorguya çektim herifi resmen askdasd.

chemlightlar ve flare'ler zombileri distract etmek için kullanıbilir hale gelicekmiş hemde bikaç gün içinde falan dedi. zaten sürekli peçliyoruz falan dedi.

bu kadar sölim dedim. bide enson shared too much information and you have unfair items mate diyip kafama sıktı gitti.
öldüm çıktım serverdan direk revive olmuş karakter kendi itemlarımla şakasını da yaptı dfkhks
Sosyal ağlarda paylaş

ha bide private server olacakmış ama ya hiç rare drop olmayacak dedi. yada ordaki karakterler sadece o serverda oynanabilir olacak dedi. password protection olan servera karakter açtın mı sadece orda oynabileceksin yani ki baya mantıklı. herif kendi serverını açıp heryeri lootlayıp über kombo gelemicek yani

edit: unuttum bide animal hunting olayı gelecekmiş yemek yapma bilmemne falan

edit2: inventoryler resetlenecekmiş. o yüzden çok kasmayın. 15 gündür açıkmış oyun işte alpha zamanı birsürü bugla millet doldurmuş hayvan gibi silah klonlayarak bankaları. o yüzden 30 kasımda reset gelicekmiş. itemların 28 günü var yani
Sosyal ağlarda paylaş

Yolandi said:

dedi olucak safe zonlara giremeyecekler. bütün pkların ortak safezone'u olacak fakat koruma olmayacak dedi. yani şey olacakmış gidip bandit basıp öldürebiliyoruz adamların safe zonunda tek olayı oranın orda logout olduklarında global inventory'e birşey atıp alabiliyolar

bucs bankda pk var beyler gate açıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=3xU0otxdjt0
Sosyal ağlarda paylaş

PastorOfMuppets said:

Xaenin said:

Xenocide said:

bck said:

Yok arkadaş haklı, post apo'da pay 2 win baya tatsız olmuş.

Genre'ı çökerten hareketler bunlar.

Abicim pay2win falan değil, kosmetik itemlar satılıyor parayla sadece. Bat bu arada çekiçten baya daha güçsüz onu test ettik dün, diğer satılan spiked bat ve metal bat de güç olarak aynı, görüntü farklı sadece. Başka dillerde de yazmamı ister misin evladım sadece KOZMÖTÖK diye ahmet git ya. Oyun çok eğlenceli, pay2win ile uzaktan yakından alakası yok, belki 43298423 dolar vermek isterseniz çeyrek hunger bar dolduran yemek alabilirsiniz, o sizin tercihiniz. Skin almak falan parayla olacak gibi gözüküyor sadece.

Genre'yı denir ayrıca ona. Janra.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...