Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 insan boş durunca aklına bir sürü şey takılıyo işte biri şimdi divx i vcd yapabiliyoruz divx e alt yazıda koyabiliyoruz peki alt yazılı vcd yapabiliyormuyuz[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 alt yazılı divx i aynen vcd ye çewir eheh. salladım hiç alakam yok.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 bu arada, sen vcd'de yapamassın diye düşünüyorum yani divxin görüntüsü kayıt etmen gerekir, o da çok zor birşey. subtitle programlarla felan gözüküyor yani [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 09 Şubat 2003 22:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 vcd dediğin ne? mpeg mi dat mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 olayı tam anlatamamışım benim hatam vcd yi bilgisayarda değil vcd player da kullanırken alt yazı istiyorum [Bu mesaj Mighty_THoR tarafından 09 Şubat 2003 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 yok ben yanlış anlamışım, jeton köşeli tabii, geç düştü. yapamassın diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Divx i mpeg e çevirme yolları var. Mpeg i de zaten vcd yapmak çok basit. Ama bu olay oldukça uzun sürüyor. alt yazı olayını eklemek için ekstra bir pulgin gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yapan arkadaşa sormam lazım.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar