Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 insan boş durunca aklına bir sürü şey takılıyo işte biri şimdi divx i vcd yapabiliyoruz divx e alt yazıda koyabiliyoruz peki alt yazılı vcd yapabiliyormuyuz[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 alt yazılı divx i aynen vcd ye çewir eheh. salladım hiç alakam yok.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 bu arada, sen vcd'de yapamassın diye düşünüyorum yani divxin görüntüsü kayıt etmen gerekir, o da çok zor birşey. subtitle programlarla felan gözüküyor yani [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 09 Şubat 2003 22:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 olayı tam anlatamamışım benim hatam vcd yi bilgisayarda değil vcd player da kullanırken alt yazı istiyorum [Bu mesaj Mighty_THoR tarafından 09 Şubat 2003 22:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 yok ben yanlış anlamışım, jeton köşeli tabii, geç düştü. yapamassın diye biliyorum ben
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Divx i mpeg e çevirme yolları var. Mpeg i de zaten vcd yapmak çok basit. Ama bu olay oldukça uzun sürüyor. alt yazı olayını eklemek için ekstra bir pulgin gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yapan arkadaşa sormam lazım.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them.
Öne çıkan mesajlar