Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Semihi gene ilk 11de oynatır mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 mehmet topal noldu sakat mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 oyle bir aptallik yapmaz hoca ya, tamam topal yerine selcugu gorebiliriz gecen sezonun sonunda adam sacma sapan iyi oynamisti, ben acikcasi soyle bir kadro bekliyorum; volkan gg bekir egemen hak kuyt topal cristian stoch alex sow ama sanmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 herkes senin gibi bekliyor da işte o muhtemel 11 'i görünce buz gibi soğudum. bu arada selçuk playoff'taki trabzon maçında efsane oynamıştı.tabi 10 yılda bir kere göstereceği bi performanstı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 topalın sakatlığı varmış, baya antrenman kaçırmış bu hafta, selçuk tercihi anlaşılabilir de stoch ve sow kenarda olmamalı mutlaka gol atmamız gereken bir karşılaşmada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 sow ile papaz olmuş aykut heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 aykut o mevzuda haklı ama ne yapıp edip oynatmayı becermesi lazımdı. tut kulağından götür bi hocaya fetva al oruç tutma diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Stoch ölü, Caner ile başlamasını normal buluyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Kalbim dayanmıyor, kolayca kazanalım şu maçı inşallah maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Fenerin forması eler şu noname takımı büyütmeyin yahu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 kendi sahasinda berabere kalirken ciplak mi cikmislardi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 ama tromso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Noname noname diyorsunuz, göreceksiniz noname'i.. Adamlar avrupa maçlarında kendi evlerinde maç kaybetmemiş, hala noname. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Fener yener illa ama keşke bu kadar son ana bırakmasaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 valequenta said: ama tromso tromso cok fantastik bi sehre benziyo, gidip gormek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 gs gordu zamanında tromsonun.. bağlarını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 fener yener ama vaslui yaslui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 2-3 tane sallar döneriz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Fenerbahçe maksimum bir gol atabilir bu maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Vaslui sanıldığından kolay geçer. Fenerbahçe yapması gereken ilk transferi bu kadar geciktirmesi hatta hala yapamaması sebebiyle hem bu sezon çok ihtiyaç duyduğu CL biletinden olacak hem de süper kupada hezimete uğrayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 bu maç fener balı golü bekliyorum vasluinin topu direkten döner.top gelir birine çarpar gol olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Wishmaster said: Noname noname diyorsunuz, göreceksiniz noname'i.. Adamlar avrupa maçlarında kendi evlerinde maç kaybetmemiş, hala noname. katılıyorum,klasik türk medyası işte tanımadığı takıma direk kapalı kutu,noname imajı veriyor.ne tromso ne de young boyz kadar noname bir takım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 metalist ne prim yapmisti zamaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 selçuk ismini her gördüğümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar