Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 kuroko no basugay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 EREEEEEN http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20130527161722/shingekinokyojin/images/3/3e/Episode_8.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 http://i.imgur.com/aaUdZiA.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Hikayenin akisi beni daraltti biraktim okumayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 İkinci Sezon başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 mangasını okuyan var mı bilmiyorum ama manga 274 OVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV YEAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 meh sönük bitti bence maç. gerçi tamamını düşününce baya olaylar oldu ama daha bi coşkulu, arkadaşlık power uplu felan bi smaç gelir sandım. çizerin bitirmeye niyeti yok galiba, şoking moking bişeyler diyor son sayfada. world championship felan çıkarmaz umarım, basketbolda yapılmadık abukluk bırakmadı çünkü şu anki karakterler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 manga 274 "This is truly the final play" ve tum herkesin cizimi ile baslıyo son chapter. mac sonrası duyguları verip kapatabilir mangayı. ki kapatmasını istemem tek basketbol mangası devam eden galiba. tum mac boyunca en aklımda kalan an aominenin su sahnesiydi. yok zone yok 2. zone falan abarttı da abarttı yazar ama ben sevdim genel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 manga 275 hakkaten bitiyo galiba 2 volume sonra. onlarda ekim ve aralıkta cıkacakmıs. tsubasa gibi devam etse ne guzel olurdu. uniye gecince tekrar birlikte oynasalar sonra da japon milli takım olarak dunya kupasına gitseler falan. ah ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 başladı 3. sezon 3 bölüm çıktı haberiniz olsun. kagaminin seslendirmesi değişmiş, iyi başladı çok heyecan yaratmadı ama iyi başladı yani, daha uzun bölümler istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 ben de güncele geldim. haikyuu'daki o realistik hava yok, bu baya chuunibyou kafasında. ilk sezon biraz lacklusterdı ama ikinci sezonu aktı. mc duosu dışında yan karakterlerin develop olmasıyla ve gaz sahneleriyle çok daha başarılıydı, soundtrackler hariç. ilk sezonun müzikleri daha iyiydi mou ikkai yarimasen ka prequel OVA'sını da izleyin bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 3 sezon son bölümde anca başladı bence akashi ile, yoksa tırt gidiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 mangayı dayanamayıp okumuştum baya uçuk şeyler oluyor ya sjalkfjasf.yinede seviyorum spor animelerini sarıyor bir şekilde.yinede bi haikyuu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 bi' naruto'nun wizard ninja'lari, bir de kuroko'nun copperfield basketcileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 elemanda geass var ya lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 takao ile midorima'nın geçmişi, kullandıkları taktik, Haikyuu!! S2 WHEN dedirtti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 iyi bolumdu ama haikyuu'nun billurlarina kurban olsun kuroko :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 ne basarısız oldu bu anime ya hanı zaten o kadar parlak deildide iyice tırt oldu, zaten sanırım bı tek ben izliyorum herhalde patide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 ben de izliyorum ama vasat ya, bi haikyuu tadı vermiyo konuşacak bişey de yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 evet konusacak bir sey olmadigindan yazmiyorum :) her bolum ayni muhabbet. naruto wizard ninja, bunlar da wizard sporcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 67 guzeldi bayagi. kagami akacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 67 ee bu herif istediği zaman zone açabiliyorsa niye kise'ye karşı kullanmadı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 eskiden acamiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 comboyu'u ogrenmemiş, eskiden basbas yaparken sansa bala super cekiyodu, şimdi ogrenip gelmiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 ben ikinci sezonu bitirdim de üçüncü sezonu izlemek ile izlememek arasındayım hani ulti açan açana slam dunka başlayacam galiba o daha "normal" gidiyormuş ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar