Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Macbook Pro konusunda halp

Trans

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

şimdi şöyle bir sorunum var,ablam laptop almayı planlıyor.bende bir araştırayım dedim fakat takık olduğu konu apple diye tutturması.bende apple ile zerre ilgilenmediğim için fiyatlar saçma geldi.fotoğraf işleri ile uğraşacak.adobe un tüm ürünlerini layıkıyla çalıştırıp,kasılma yapmaması,aletin hızlı olması gerek,mat ekran istiyor.2. el olacak. Sahibinden de bir kaç ilana denk geldim fakat işini görüp görmeyeceği konusunda ya da fiyatın uçuk olup olmadığını kestiremedim.

Mesela bu abimiz ilanda detay vermemiş sağolsun.

Bir de bu var.

Bu var.

Bu var bir de.

şimdi bunlardan 3 tanesi c2d 1 tanesi belli değil.Core2 olsa iş görmez mi? yoksa tüm sıkıntılarını çözer mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Early 2011 alın en yaşlı. O detay olmayan da Core 2.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-apple-macbook-pro-17-mat-i7-2-8-ghz-8-gb-ddr3-500-gb-hdd-95539107/detay

Bundan başka iş görecek görünmyor şu anda aralarında.
Sosyal ağlarda paylaş

laptop upgrade edilebilinir (ram vs disinda, o da bazi makinelerde, hepsinde degil) bisi degil birincisi. ikinci nedenbozuldugunda tamir ucreti cok pahalidir.

yani x liraya laptop alip 1 sene icersinde herhangi bir ariza gecirirse anakartta vs, sifir parasi cikmis oluyo cepten.

diyelim ki ariza eskiliginden veya hor kullanimdan degil, sanstan oldu. yine de digerinde ustune 1 sene garanti aliyosun sifir aldiginda. dusuk model alirsin ama sifir alirsin laptopda.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
selamlar yepyeni bir soru ile karşınızdayım o zaman.

şimdi olay osx ten kaynaklanıyor sanırım,ablamda 2006 senesine ait bir macbook pro var,genelde pek windows falan kullanmaz.yıllardır onu kullanıyor,haliyle osx de osx diyip duruyor.benimde aklıma şöyle bir olay geldi,şimdi gidip apple a bu kadar para bayılacağımıza, gidip adam akıllı bir laptop alıp,mesela bunun gibi,buna ssd falan düşünüyorum.

sorum şurdan itibaren başlıyor.ben şimdi gidip bu bilgisayara osx kursam ne sorun çıkar? ya da gidip os x lion falan satın alsam bu laptopa kursam macbook taki verimi alabilir miyim?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...