Trans Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Selamlar, şimdi şöyle bir sorunum var,ablam laptop almayı planlıyor.bende bir araştırayım dedim fakat takık olduğu konu apple diye tutturması.bende apple ile zerre ilgilenmediğim için fiyatlar saçma geldi.fotoğraf işleri ile uğraşacak.adobe un tüm ürünlerini layıkıyla çalıştırıp,kasılma yapmaması,aletin hızlı olması gerek,mat ekran istiyor.2. el olacak. Sahibinden de bir kaç ilana denk geldim fakat işini görüp görmeyeceği konusunda ya da fiyatın uçuk olup olmadığını kestiremedim. Mesela bu abimiz ilanda detay vermemiş sağolsun. Bir de bu var. Bu var. Bu var bir de. şimdi bunlardan 3 tanesi c2d 1 tanesi belli değil.Core2 olsa iş görmez mi? yoksa tüm sıkıntılarını çözer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Core 2 2006 teknolojisi. Sakın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Early 2011 alın en yaşlı. O detay olmayan da Core 2. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-apple-macbook-pro-17-mat-i7-2-8-ghz-8-gb-ddr3-500-gb-hdd-95539107/detay Bundan başka iş görecek görünmyor şu anda aralarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 benimkini satayım, mid 2009 17". akşam eve erken dönebilirsem pazar alanına konu açıcam resimleriyle. incase taşıma kılıfıyla birlikte vericem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 ikinci el laptop alinmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 neye dayanarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 2. el laptop alınmaz. 2. el mac alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 yabis yabis oluyo hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 laptop upgrade edilebilinir (ram vs disinda, o da bazi makinelerde, hepsinde degil) bisi degil birincisi. ikinci nedenbozuldugunda tamir ucreti cok pahalidir. yani x liraya laptop alip 1 sene icersinde herhangi bir ariza gecirirse anakartta vs, sifir parasi cikmis oluyo cepten. diyelim ki ariza eskiliginden veya hor kullanimdan degil, sanstan oldu. yine de digerinde ustune 1 sene garanti aliyosun sifir aldiginda. dusuk model alirsin ama sifir alirsin laptopda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 adam hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 onu soyle duzeltelim evet. Esh said: 2. el laptop alınmaz. 2. el mac alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 mac de alinmaz, mac i farkli kilan bisi yok, ustune tamiri daha pahali. su tarz trollugu hic yapmadim ama ilk defa yapicam. sorun fakirlikse mac de ne is var.. bi ton guzel budget laptop var :) benim araba alma olayima donuyo, arap isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Su ana kadar onlarca eski mac imi sattim, hala etrafimdakiler gayet kullaniyorlar. Simdi ki bilgisayarimi da saticam 1 ay icinde, onu da gayet kullanicak alan adam. Cok rahat da soylerim, gayet alinirlar. hersey islemci ve ramden ibaret degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 selamlar yepyeni bir soru ile karşınızdayım o zaman. şimdi olay osx ten kaynaklanıyor sanırım,ablamda 2006 senesine ait bir macbook pro var,genelde pek windows falan kullanmaz.yıllardır onu kullanıyor,haliyle osx de osx diyip duruyor.benimde aklıma şöyle bir olay geldi,şimdi gidip apple a bu kadar para bayılacağımıza, gidip adam akıllı bir laptop alıp,mesela bunun gibi,buna ssd falan düşünüyorum. sorum şurdan itibaren başlıyor.ben şimdi gidip bu bilgisayara osx kursam ne sorun çıkar? ya da gidip os x lion falan satın alsam bu laptopa kursam macbook taki verimi alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Bir halt farketmiyor hız konusunda. Git kendine 16gb ramli adam gibi laptop al. O fiyata kassan 2 tane alırsın zaten. Macos desktoplara özel bir aparatla kurulabiliyor ama pek sağlıklımı bilmiyorum. Kaldıki Lion fail bir işletim sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 ya apple ın işletim sistemlerini dahi bilmiyorum zaten,baktım en son o varmış :D ondan sorayım dedim. lisanslı bir şekilde windows 7 temin edebildiğimiz şekilde temin edilebiliyor mu onu bile bilmiyorum,bir sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 büyük ihtimal kuramazsınız, sıkıntı çıkartıyor çünkü, mesela kurarsın da wifi'i tanımaz, ses kartı çalışmaz, vesaire, dolayısıyla kullanamazsınız yani. çok düşük bi ihtimal kurulup düzgün çalıştırmanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 edilmiyor. osx sadece apple donanimiyla satiliyor ve senin istediginin adi hackintosh. mac'in olayi sadece osx de degil, sadece donanimi da. onemli olan ikisinin kombinasyonu. o yuzden ya win7 bir laptop al, ya paraya kiy duzgun bir mac al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 apple in tum olayi hardware ve software i birlikte uretmek o yuzden ne mac os u windows makineye kurarsaniz verim alirsiniz, ne de mac e windows kurarsaniz. tus takimi vs her sey deigsik, adamlar donanima gore yazilim, yazilima gore donanim uretiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 tamamdır merak ettiğim kısım buydu zaten.stabil çalışmayacaksa bir anlamı olmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar