Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Hala anlamadığınız nokta flörte karşı olmaya inanmak diye birşey olmadığı. Flörte karşı olan adamın ben geçmiş psikolojisinden her türlü şüphelenirim, çocuklukta belki travma, gençlikte baskın duygular. Çünkü normal bir insan davranışı değil, bu domatese tapmaktan çok daha farklı açıkçası. Flörte karşı olmanın insanların yemek yemesine karşıyımdan farkı yok, aksini iddaa edecek olan varsa dediğim gibi psikolojisine şüpheyle yaklaşırım. Bizi hayvanlardan farklı kılan özellikleri, sevmek gibi sevilmek şeyleri yadsımak, kişiyi ot'tan farksız kılmaz açıkçası. Asıl insan doğasına aykırı olan iki kişinin birbirini sevmeden evlenmesi olur ki, bana hiç flörtleşmeden (flört derken ne anladığınızı merak ediyorum açıkçası) birbirini çok seven insan tanımı oldukça garip geliyor. Buna en güzel örnek görücü usulu tarzı evlenme olabilir ki bunun bir insan için daha normal olduğunu iddaa edecek biri yoktur? Etrafınıza bir daha bakın ve birçok kişinin aslında üniversitede/lisede kısaca okulda birbirini tanıdığını/flörtleştiğini ve evlendiğini görürsünüz, bu insanın en normal halidir. Ben buna karşıyım, ben buna inanmıyorum demek saçmalık, ve evet rektörün görevinin, psikolojik sağlığı muhtemelen yerinde olmadığından üniversite gibi flörtün oldukça doğal olduğu bir ortamda öğrencilerin başında, okulun başında olmaması gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 biz sokakta kendi imkanlarımızla flörtleşiyoruz, devlet bize yardım etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Devlet bize bahmiyir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Dövlet büze garı virsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ya bi de iyi güzel diyorsunuz da , bizim universitelerdeki dekan ve rektörler çok bilimsel çalışma yapıyor , süper bilim adamı olduğu için secilmiyorlar. üniversite içinde iyi çevresi oluyor, siyasi takılıyor. sonra seçimlerde başa geçiyor. gayet de flörte karşı ve yaptırım getiren adamlar oluyor. hele cumhurbaşkanı onayı olduğundan, akp adamı olanlar gelebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 bu rektörler "flört" dedikleri şeyden tam olarak ne anlamışlar veya tam olarak neye karşılar şimdi kesin bir bilgi var mı? bence kampüste yeşilliklere yapmayı yasaklamalı bu rektörler çok çirkin bir görüntü, direk köylük yer, marabalık özentisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar