Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışı üniversite

yokmubirbilen

Öne çıkan mesajlar

yokmubirbilen said:

ortalaması 83 olan lise diplomam(dandirik bir lise),ielts den 7 aldım.
yurtdışında hangi üniversitelere burslu başvurabilirim? fakir aile çocuğuyum,en fazla 15 milyar alabilirim 4 senede. kaçak olarakta çalışmaya razıyım,ne olursa olsun.
bana burs veren yokmu
senin gibi tr'de milyonlarca öğrenci var senin ne özel yanın var ki burs versinler?
Sosyal ağlarda paylaş

NiccoloMachiavelli said:

yokmubirbilen said:

yurtdışında hangi üniversitelere burslu başvurabilirim? fakir aile çocuğuyum,en fazla 15 milyar alabilirim 4 senede. kaçak olarakta çalışmaya razıyım,ne olursa olsun.
bana burs veren yokmu
senin gibi tr'de milyonlarca öğrenci var senin ne özel yanın var ki burs versinler?

ne bileyim ben soruyorum işte para yok. amma artistsiniz amına koyim sanki atomu parçalamış ibneye bak. tabi bütün türkiye 7 alıyor ielts ten daha başbakan what is your name diyemiyor
sikerim böyle siteyi
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
7 minimun gereken genelde. Pek bir şey değil yani. Burs için de ona bakan yok ayrıca, dandik bir okuldan 80 ortalamayla alamazsın. Belki balkanlarda dandik bir okul verir. Onun yerine seneye ÖSS'ye girip bir yeri kazan. 120000. olup Hacettepe Biyoloji'ye gitsen çok daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

NiccoloMachiavelli said:

yokmubirbilen said:

bana burs veren yokmu

baltalı ilah gibisin kardeş.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...