yokmubirbilen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ortalaması 83 olan lise diplomam(dandirik bir lise),ielts den 7 aldım. yurtdışında hangi üniversitelere burslu başvurabilirim? fakir aile çocuğuyum,en fazla 15 milyar alabilirim 4 senede. kaçak olarakta çalışmaya razıyım,ne olursa olsun. bana burs veren yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 hepsine basvurabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 yokmubirbilen said: ortalaması 83 olan lise diplomam(dandirik bir lise),ielts den 7 aldım. yurtdışında hangi üniversitelere burslu başvurabilirim? fakir aile çocuğuyum,en fazla 15 milyar alabilirim 4 senede. kaçak olarakta çalışmaya razıyım,ne olursa olsun. bana burs veren yokmusenin gibi tr'de milyonlarca öğrenci var senin ne özel yanın var ki burs versinler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yokmubirbilen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 NiccoloMachiavelli said: yokmubirbilen said: ortalaması 83 olan lise diplomam(dandirik bir lise),ielts den 7 aldım. yurtdışında hangi üniversitelere burslu başvurabilirim? fakir aile çocuğuyum,en fazla 15 milyar alabilirim 4 senede. kaçak olarakta çalışmaya razıyım,ne olursa olsun. bana burs veren yokmusenin gibi tr'de milyonlarca öğrenci var senin ne özel yanın var ki burs versinler? ne bileyim ben soruyorum işte para yok. amma artistsiniz amına koyim sanki atomu parçalamış ibneye bak. tabi bütün türkiye 7 alıyor ielts ten daha başbakan what is your name diyemiyor sikerim böyle siteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 canın sağolsun kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 7 minimun gereken genelde. Pek bir şey değil yani. Burs için de ona bakan yok ayrıca, dandik bir okuldan 80 ortalamayla alamazsın. Belki balkanlarda dandik bir okul verir. Onun yerine seneye ÖSS'ye girip bir yeri kazan. 120000. olup Hacettepe Biyoloji'ye gitsen çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 sokakta ielts skorum 7 deyip mendil açsan 1 lira veren bile çıkmaz. dünyada seninle aynı puanı alabilecek 1 milyar insan var. sana sırf bu yüzden burs niye versin ahah keep dreaming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 NiccoloMachiavelli said: yokmubirbilen said: ortalaması 83 olan lise diplomam(dandirik bir lise),ielts den 7 aldım. yurtdışında hangi üniversitelere burslu başvurabilirim? fakir aile çocuğuyum,en fazla 15 milyar alabilirim 4 senede. kaçak olarakta çalışmaya razıyım,ne olursa olsun. bana burs veren yokmusenin gibi tr'de milyonlarca öğrenci var senin ne özel yanın var ki burs versinler? baltalı ilah gibisin kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 harvard princeton oxford kembiriç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 hem fakirsin, hem ingilizcen çok iyi değil, hem de terbiyesiz bir liselisin, niye burs versinler sana evladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar