BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 harunyahya.org diye siteleri var gir bak orda forum morum vardır ordan bi sekilde kaynasırsın yavastan
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 bck said: acaba bu adam kac mılyondaolar verdı youtube a da evrım teorısı yazınca sadece ona aıt vıdeolar cıkıyor. Youtube yönetimi kötüye kullanımdan dolayı incelese keşke
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Adamin tarikatami katilsak ne uc bes kere masallah diyip, oradaki hatunlarla threesome takilmak var.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 senko said: BonePART said: Sparkcaster said: olm hiç böyle bir ortamımız olmayacak ya :'( Abi katılması felan kolay bi ortam sanırsam. Yane ama sevişmeli rankine gelmek 1 2 sene sürebilir. Motorcu Adnanken direk girişten sevişiliyomuşta simdi deişmiş olaibşlir. nasi gircez? bence her yazıya 2-3 kelimede bir random olarak araya maşallah inşallah iliştiren bir kod yazıp adamlara versen direk gözlerine girersin.
Teodor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 sol ortadaki var ya bayılıyorum ona.
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 işallah maşallah beni de alırlar mı acaba işallah?
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Big cat Bolt is purring. http://www.dailymail.co.uk/sport/olympics/article-2185646/London-2012-Olympics-Usain-Bolt-fly-200-metre-final--Martin-Samuel.html adnan hocacı basın ingiltrede
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Teodor said: sol ortadaki var ya bayılıyorum ona. travestiye benzemeyen bi tek o var zaten. gerçi bunun da çene kemiği fenaymış. adnan hoca çeneli çeneli seviyo galiba
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 jaw olan çene, chin olan çene değil abi hepsinin jaw denen kısmı jaws gibi maşallah
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 göğüsler olmayınca kızlar sadece kafa olarak çirkinmiş meğer
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 zengin ve yakışıklıysan adamlara yanaşman yeterli. tipsizleri ve fakirleri almıyorlar. ciddiyim.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ahmedinejad said: zengin ve yakışıklıysan adamlara yanaşman yeterli. tipsizleri ve fakirleri almıyorlar. ciddiyim. , ikisi beraber olması sart deil zenginsende alıyolar yakısıklıysanda ikiside deilsen düşük rankli yetkili olabiliyosun facebook grubunda var bi kaç öle komik adam
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 abi grupta ne işin vardı dsfgdf
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 yok lan gruba girmedim dısardan baktım videolar linkliyo millet bi ara direk adamların grubundan nereye kadar gidiyo diye merak ettim
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ahmedinejad said: zengin ve yakışıklıysan adamlara yanaşman yeterli. tipsizleri ve fakirleri almıyorlar. ciddiyim. abi çok fakirim. fitre fidye vermeye gittiğim adam bana para verid. o kadar fakirim. ve tip olarak bi kaya parçası daha insan lan benden. vazgeçtim
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=wuQPYyTwoT8&feature=youtu.be
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 olm azerbaycanda değil mi bu herif gidip takılsana ortamına
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 ahahaha bi an duraklıyo dikkati dağılıyo :D
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 maşallah veriyo içten orda bi
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Sparkcaster said: olm azerbaycanda değil mi bu herif gidip takılsana ortamına görmedim duymadım. alacaksa ama kendisine at transferi yapabilirim. 100at gelicek yerden 3at esirgenmez.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 eşhedü enlaahaa, imana geldim hocam allah razı olsun
Öne çıkan mesajlar