Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

It Is Payback Time !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Herkese selamlar

Son iki ayda Delve, Querious ve Period Basis'de cok zevkli savaslar yasadik ve yasattik, Test/PL/Goon'la beraber bir cok basarili, bol bloblu ve Lagli savaslara ev sahipligi yaptik. Bu süre zarfinda 1.1 TRILLION ISK'lik zarar verildi ve yeni topraklara sahip olundu. Bir cok yeni sey ögrenildi ve yeni dostlar edinildi.

2011 yilinin basina dönersek eger, Red Alliance, White Noise, Raiden ve Northern Coalition ve Pet Allianceleri ile birlikte bizim ve degerli muttefiklerimizin topraklarini ele gecirerek bize ne kadar iyilik ettiklerinin farkinda degillerdi!

Hepimiz daha bize güclü bir Alliance olma sansini tanidiklari icin minnettariz ve yapilanlarin intikamini almak icin geliyor oldugumuzdan hicbir süphe yoktur!

Hicbir sey Unutulmamalidir!

Ilk olarak Branch ile White Noise'u silmeye basladik, Tenal ile Raiden'le devam ettik ve nihayetinde Delve, Querius ile Red Alliance'i topraklarina gömdük!

Simdi geriye tek birsey kaldi ve nihayetinde öç alma zamani, NC. icin geliyoruz!!

Bu o kadar hizli olmayacaginin farkindayiz, iliklerimize kadar öç arzusunu hissediyoruz. Bu sefer zevkili savaslar icin gelmiyoruz, intikam icin geliyoruz! Uzun ve çirkin bir savas haline gelebilir, NC. yok olana kadar durmayacagiz!!

Dostlarim, bu bizim ve sizin icin bir sans, öcünüzü olmak icin, intikam icin bir sans!! Bu topraklara tekrar baris gelmeli ve gelecektir!!

Saygilar
Capt.Logar
N0 Destination
War Room Director

Mesaj tarihi:
"Captain Logar" said:

Son iki ayda Delve, Querious ve Period Basis'de cok zevkli savaslar yasadik ve yasattik,

Hasan seni tanımasam hayatında Eve'de ilk kez savaşa giriyorsun sanırdım.

Hayır, adam gibi savaş olsa anlayacağım da bir şey olmadı ki. Kuzey it sürüsü gibi geldi, güney de çok direnmeden kaçtı.

Hadi diyelim bu eğlenceliydi de, sana ne oluyor?

Sen ve "like" veren İlhami ortalarda bile yoktunuz.

Ama umarım bu kez dediğin gibi olur da, biraz eğleniriz.
Mesaj tarihi:
Ya sen Goon'u petleri olmadan düşünebilir misin? Maçası yer mi Goon'un? Çekmişlerdir yine tüm petlerine ültimatomu, "Herkes savaşa katılacak" diye. Test bile yeni devraldığı Delve'yi bırakıp gelmezse ben de bu oyunu bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Valla öyle oldu. Çok sıkıcı bir durum. FW yapmak mide bulandırıcı ama yakında bitecek.

Millet epey para yaptı. Ben bile çok kasmadan 1 haftada 5b yaptım. Aramızda 15-20b para yapan arkadaşlar var.

Eee savaş için para lazım.
Mesaj tarihi:
O 1b para benim accta duruyor artık muhahaha :P
Hüseyin abi ben kız arkadaşıma diablo öğretmek ile meşguldüm birde yıllık izine çıkıp tatile gitmiştim zaten bir geldimki dediler gidiyoruz bindim capitale uçtum :) Hasan abiyi savaşta titana ihtiyaç olmadığı için görmemişsindir :P
Mesaj tarihi:
Tabi birde şöyle birşey var biz kararlaştırdık dedik ki gitmesek bile zaten kaçacak bunlar boş yere gidip populasyonu arttırmayalım sonra blob yapıyorsunuz diye bahane olmasın istedik ama nafile :D
Mesaj tarihi:
Bilip bilmeden konusuyor iste, eger beni tanisaydin gercekten simdiye kadar aldigim killerin icinde 1 tane bile Turk kani akitmadigimi bilirdin. bilmeden olanlar haric, onunda turk oldugunu anladigim zaman gemisinin parasini da gondermisimdir.

bu sartlar altinda Delveye geldigimi, killer aldigimi, nulli sec. intelinin gectigi fleetlere katilmadigimi nerden bileceksin ki :)

konuya donersek eger Venal ve tribute bizim olacak :)
Mesaj tarihi:
@mete, tabi ki de venal bizim olacak diye bir derdimiz yok, onemli olan Tech moonlar(yeni patch den sonra ne kadar da onemli olacak orasi süpheli) :) simdiden 2 tanesine el kondu bile o/

@Sethlor, Rzr simdiye kadar yanliz basina hicbir ise kalkismadi herkes gibi, CFC ile uzun suredir birlikte haraket ediyor ve oyle de devam edecekmis gibi gozukuyor. Araya Honeybadger de super destegi ile senlige katilabilir :)

Simdilik isler yolunda gidiyor, NC. cetin ceviz olacagini simdiden hissettirse de bakalim ayni anda kac parcaya bolunebilecekler onu test edecegiz :))
Mesaj tarihi:
Razor'un bir tane propagandisti var. Bunları gazla şişirip şişirip dolduruyor. Ondan sonra bunlar da gerçek sanıyor.

Bir gün bu Razor'un balonuna biri iğneyi batıracak. Valla süper nova'dan bile büyük patlama olur.
  • Yeni Oluştur...