zynpozbdk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Benim ilk sigara deneyimim olaylıydı biraz.herkes beni sigara içiyorum sanıyordu. Sigaraya büyük bir ilgi duyuyordum ama hiç sigara içmemiştim ama sanki içiyorum o kadar kaptırmışım kendimi. Bi gün okul çıkışı sigara kullanan bir arkadaşım gel de beraber içelim dedi bende ne diym şimdi gittik ben öksüre öksüre bi hal oldum çaktırmamaya da çalışıyorum bi yandan hafif bi baş dönmesi falan çok gülesim gelmişti :D Ya siz?
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 gayet normal bir şekilde içmiştim ilk alkolümü, bir eğlencesi olmadı.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ilk zeynep'im lisedeydi. depreme yardım için bişiler topluyorduk. depo gibi kullanılan sınıftaydık.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 bizim akrabalar içirmişti bana.2 şat tekila içirdiler.maymun olmustum sdfs sigara ise ilk defa lise dönemi bardayken biri içer misin diye uzattıydı.1 kere içmiştim.ondan sonrada 2-3 maceram oldu o dönem.ama sonra hiç içmedim sdfs
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ilk sigarami lisede evde otururken can sikintisindan lan dur sigaraya basliyim diyip gidip almistim bakkaldan 2-3tane icip eve donmustum fln..alkolu hatirlamiyorum kendimi bildim bileli iciyorum
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ... yanına gittim, kravatını çıkarmış olduğunu fark ettim. Üstten üç düğmesi açıktı, ve sütyenini görebiliyordum . . .
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 bi de zahide vardı bizim ya. fede ve dynun gelse de anlatsa.
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ilk zahidemi coğrafya çalışırken proje odasında
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 6 yaşında sigaraya 7 yaşımda alkole başladım ilk cinayetimi 11 yaşımda işledim. Mapusta klozet deliğinden yazıyorum.
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 dasaaa said: ilk zeynep'im lisedeydi. depreme yardım için bişiler topluyorduk. depo gibi kullanılan sınıftaydık. yengenin ismi zeynep, höst.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 benjani said: direk esrardan başladım ben. lol sigara içmediğimden pek bi halt anlamamıştım ben de
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 orta 2 veya 3 tam hatırlayamadım mayıs filandı galiba okulun bitimine yakın arkadaşlarla birbirimize gaz verip güneş altında zorlana zorlana 2 bira içmiştim,otobüse binip eve gelene kadar mahvolmuştum.evdekiler anlamasın diye de kusmamıştım ne aptalmışım ya ilerde bi hastalık çıkarsa kesin o günün bi etkisi olur. bi de mal gibi marmara 34 almıştık,evdekiler anlamasın diye naneli şeker,sakız falan üfff ne iyrenç günlerdi.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 axedice said: ... yanına gittim, kravatını çıkarmış olduğunu fark ettim. Üstten üç düğmesi açıktı, ve sütyenini görebiliyordum . . . then I http://cdn02.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2008/12/timberlake-jizz/justin-timberlake-jizz-in-my-pants-10.jpg
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 -Deno- said: dasaaa said: ilk zeynep'im lisedeydi. depreme yardım için bişiler topluyorduk. depo gibi kullanılan sınıftaydık. yengenin ismi zeynep, höst. binlerce zeynep var
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 sigara içmedim hiç ilk alkolde sanırım evdeki ecza dolabındaki saf alkolü kapağa döküp içmiştim.
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 çamaşırlara sigara koyarlardı eskiden, kışlıkları fln kaldırınca güve falan gelmesin diye. o sigaraların birini alıp ocakta yakıp içmişliğim bir de enişte bakkal dükkanından kuzenle arakladığımız paketler var alkolu hatırlamıyorum
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ilk sarhoşluğumu orta sonda 4 birayla elde ettim ilk sigara da lise 1 de içiyoduk işte alkolle galiba
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 hamsilipilav said: benjani said: direk esrardan başladım ben. lol sigara içmediğimden pek bi halt anlamamıştım ben de o ondan değil
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 arkadas, haci amcam mantar getirmis ama bi degisik demesiyle basladi olaylar...
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 eski fen hocamla beraber bizim yazlıkta pişiriyoz
Öne çıkan mesajlar