Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 55m Abdullah Gül @cbabdullahgul Terör örgütü bu Ramazan ayında pervasızca bir plan içerisine girmişti. 54m Abdullah Gül @cbabdullahgul Buna fırsat vermemek için güvenlik güçlerimiz ön tedbiri alıp yoğun bir mücadeleye girdi. 51m Abdullah Gül @cbabdullahgul Maalesef yüreğimizi dağlayan şehitlerimiz var. 49m Abdullah Gül @cbabdullahgul Hepsine Allah'tan rahmet, ailelerine ve tüm milletimize de başsağlığı diliyorum. sonra hiçbirşey olmamış gibi 44m Abdullah Gül @cbabdullahgul Dün İstanbul'a hareketimden önce Ankara'nın en özellikli tarihî semtlerinden Hamamönü'nü ziyaret ettim. 42m Abdullah Gül @cbabdullahgul Eski Ankara evleri yeniden ortaya çıkartılmaya başlanmış, çok güzel olmuş. çok seviyorum seni cumhurbaşkanım neydi ahmet necdet sezer öyle hiç gülmüyo felan ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 http://i.imgur.com/WHMSN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 http://www.cnnturk.com/2012/turkiye/08/05/hakkaride.catisma.8.sehit/671648.0/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Yine yeniden basimiz sagolsun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 total wars oynarken bile ben bu kadar askeri feda etmiyordum abi. ne dildodan bir hükümettir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Sparkcaster said: 55m Abdullah Gül @cbabdullahgul Terör örgütü bu Ramazan ayında pervasızca bir plan içerisine girmişti. 54m Abdullah Gül @cbabdullahgul Buna fırsat vermemek için güvenlik güçlerimiz ön tedbiri alıp yoğun bir mücadeleye girdi. 51m Abdullah Gül @cbabdullahgul Maalesef yüreğimizi dağlayan şehitlerimiz var. 49m Abdullah Gül @cbabdullahgul Hepsine Allah'tan rahmet, ailelerine ve tüm milletimize de başsağlığı diliyorum. sonra hiçbirşey olmamış gibi 44m Abdullah Gül @cbabdullahgul Dün İstanbul'a hareketimden önce Ankara'nın en özellikli tarihî semtlerinden Hamamönü'nü ziyaret ettim. 42m Abdullah Gül @cbabdullahgul Eski Ankara evleri yeniden ortaya çıkartılmaya başlanmış, çok güzel olmuş. çok seviyorum seni cumhurbaşkanım neydi ahmet necdet sezer öyle hiç gülmüyo felan ıyy tam olarak ne anlatmaya çalışıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 copry said: http://www.cnnturk.com/2012/turkiye/08/05/hakkaride.catisma.8.sehit/671648.0/index.html şu şehit haberlerinde bişey artık otomatiğe bağladı. kaç şehit verdiysek otomatik 2 katına yakın pkk'lı öldürmüş oluyoruz. yalan abi inanmıyorum artık buna ben. ne de olsa sözde öldürülen pkk'lıyı takip eden yok, şehit verdiysek azcık rahatlayalım diye de 2 katı pkklı öldürmüş oluyoruz. ne güzel iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 49m-44m arası namaz kılmaya gitmiş galiba, twit atarken namazı ihmal etmeyin diyor yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 patide başlık bile açılmamış artık kimsenin umrunda bile değil. 4 yıl önce ilk bu pkk tekrar artışa geçtiğinde baskın olmuştu da ortalık yerinden oynamıştı hatırlıyor musunuz yanılmıyorsam yine bu sayıda şehit vermiştik. heh müstahak bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 burada konuşarak bir yere varamıyoruz, bir şey yapamıyoruz, gücümüz yetmiyor hiç bir şeyi değiştirmeye sadece bir birimizi yiyoruz. artık bişiler değişmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 kanıksadık o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 bişey değiştirmiyor ki açılsın. hükümete baskı mı kuracağız burdan ya da fikir alışverişi mi yapacağız. zamanında herkes söyledi söyleceğini, kimisi verin doğuyu kurtulalım, kimisi daha fazla hak tanıyın, kimisi böyle olmaz orayı temizleyelim dedi. yani fikir alışverişleri yapıldı bayaa dönüp yine aynı muhabbeti yapmaya gerek yok bence. ölen şehitler huzur içinde yatsın falan da bu hikaye böyle devam edecek yani. daha haberleri okumadım ama başbakan cıkıp diyecekleri belli zaten. aç televizyonu bakın, sırayla; - başbakan şehit yakınlarını arayarak başsağlığı diledi - başbakan konuyla ilgili içişleri bakanlığından bilgi aldı - bdp açıklama yaptı: devlet silah bırakmalı - rte sert cıktı: ASLA TAVİZ VERMEYİZ, VERMEYECEĞİZ. - mhp "kem küm" etti. chp "başarsız iktidar nereye gidiyoruz hede hödö" - ertesi gün gg işte hayat devam ediyor. edit: ahmedinejad özet geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ya adam acayip önce terörün arkasındaki ülkeler akıllı olsun dedi, sonra o ülkeler nedir diye sordular; "şimdi söylemem uygun olmaz" eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 akıllı olmasalar nolcak? uçağını düşürdüler naptın? gemini basıp kestiler vatandaşlarını naptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 başbakan boşuna damadına kanal almadı.. sokaktaki adam için bu olayın ömrü 2 gün sonra maaştı, işiydi ailesiydi derken kalan boşlukları da fatmagül ve derbiler dolduruyor. eskiden pkk'nın ayağına mahkeme kurulsa yer yerinden oynardı. kaç hükümet 26 şehit sonrasında bütün gazeteleri toplayıp ayar verebilirdi? eskiden tvler gazetler günlerce yazardı. şimdi neredeyse şehit haberleri 3. sayfaya düşecek. medya dediğin meret kamoyunun oluşturur . kaç tane yayın organı kaldı hükümetin yönetmediği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21155451.asp said: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, PKK’nın Şemdinli ve Hakkari saldırılarını düzenlemesinin arkasında Beşar Esad’ın yanısıra Arap baharının hedef aldığı diktatörlüklerin beslediği bir organizasyon olduğunu söyledi. Şemdinli ve Hakkari saldırılarını Hürriyet’e değerlendiren Çelik şunları söyledi: Kaddafi ve Mübarek öbür taraftan taktik ve strateji veriyormuş. Yabi sorarlar adama sen Suriye'li teröristleri eğitirken, slah ve cepnhane yardımı verirken, Suriye'nin dostları diye abidik toplantılar düzenlerken hangi akla hizmet yapıyordun bunları. Daha bugün haber çıktı NY Times'dan "Türkiye Suriyeli muhaliflere silah veriyor" diye. Sonra ağla dur Esed PKK'a yardım ediyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 bu adamı pek sevmem ama bu sefer haklı sanırım. bırdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 BlackLabelSociety said: bu adamı pek sevmem ama bu sefer haklı sanırım. bırdan Emin Çölaşanı mı sevmezsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 copry said: BlackLabelSociety said: bu adamı pek sevmem ama bu sefer haklı sanırım. bırdan Emin Çölaşanı mı sevmezsin? evet. bir insanla aynı fikirde de olsan davranışları ve üslubundan rahatsız olabilirsin. aynı fikirde olmadığın bir insanı da daha çok sevebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Olabilir tabi , ben de çok severim aksine , ama bu yazısı çok itici geldi ' ben terörist olsam' söylemi başlı başına itici varsayım olsa da , çekiştirilmeye müsait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar