Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 şimdi ben nwn1 hastası olarak 2 çıktığında bir türlü oynayamadım. kameraları hayatımı kararttı. resmen prologdan ötesine geçemedim o iğrenç kamera kullanımı yüzünden. sanırım bunun için bir patch falan varmış? araştırdım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Ya o kamera çok kötü ama stratejik kameraya geçip zoom outa abanıp en sonda kameraya kilidi basarsan sıkıntı kalmaz diye düşünüyorum. Peçi görmedim bilemem ama dnd evreni için daha kapsamlı bir oyun yok şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 bi süre oynayınca alışıyorsun baya farketmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 normal güncellemelerini yapınca düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 teşekkürler arkadaşlar. bir de bu oyunu satın alacak yer bulamadım dijital. nerede vardır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Steam'de vardı. Kaldırmışlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 evet şuan yok. bi traile bi teaser çıkıo aratınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Black-ice said: teşekkürler arkadaşlar. bir de bu oyunu satın alacak yer bulamadım dijital. nerede vardır acaba? Aldın mı bunu? Gamersgatede 5 dolar, GOGda 10 dolar, ama GOGdaki cdkeylen 3 kere aktifleştirme zımbırtısından bağımsız sanırım, alayım diyorum bende ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 gamersgate'e baktım http://www.gamersgate.com/DD-DDNWNC/dungeons-and-dragons-neverwinter-nights-complete şu baya iyiymiş. ama steam dışı oyun alasım gelmiyo açıkçası hiç yaw, bir de 64 bit os'da çalışmaz diyor ne alaka anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Black-ice said: ama steam dışı oyun alasım gelmiyo açıkçası hiç yaw, bir de 64 bit os'da çalışmaz diyor ne alaka anlamadım. aynen steam dışı alınca keyi falan kayboluyor hep, ama yok steamde. mecbur gogdan aldım dmrsi yok diye, aksi gibi adil kotayı aşmışım mıymıy iniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corvius Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Black-ice said: gamersgate'e baktım http://www.gamersgate.com/DD-DDNWNC/dungeons-and-dragons-neverwinter-nights-complete şu baya iyiymiş. ama steam dışı oyun alasım gelmiyo açıkçası hiç yaw, bir de 64 bit os'da çalışmaz diyor ne alaka anlamadım. 64 bitte bi sıkıntı çıkarmıyor. Bende Gamersgate den almıştım DnD Collection versiyonunu. Bu arada arkadaşlar Neverwinter Nights 2 için Türkiye ye bir PW yapma fikrim var modülde bir miktar ilerledim. Script yazabiliyorum, Nwnx ile serveri kurdum denedim çalışıyor. Hak packler hakkında bilgim var(CCC). Yalnız başıma yapmaktan hem şiştim hem map design etmekten gerçekten içim çürüdü bu konuda yardımcı olmak isteyen arkadşlar arıyorum. yani toolsetle 1 2 kere haşır neşir olmuş olsada olur yaparken öğrenir diye ümit ediyorum. Facebookta bir sayfa açtım ama gelen giden yok ne kadar reklam yapsamda. sonuç olarak NWN serisi ingilizce ve kafa istediği için bebeler uzak kalıyor bu oyundan. RP tabanlı gerekirse türkçe quest sistemli bir dünya yapsak güzel olmazmıydı?! zamanında NWN1 için şimdiki oynasana.com sunucularında MAx_Sepriroth vardı (Sefa) kendisi ile konuyu konuştuk ama uğraşamayacağını söledi. haklıda adam bişe diyemedim. dolayısıyla evden simetrik internet ile serveri ben host etmeyi planlıyorum. hani bütün PW bittide hostu mu kaldı bilmiorm işte... ciddiyetimi belli edeyim diye öle dedim. facebook adreside buyrun burdan; https://www.facebook.com/nwn2tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Böyle şeyleri gogdan falan alın. Steam'e kısayol olarak ekleyiverirsiniz çok gerekliyse. Keyi yok bilmemnesi yok. İstediğinde istediğin kadar çek oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar