Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 işletme mezunuyum,IT sektöründe çalışıyorum(online oyun),orta düzey yönetici sayılırım(qa manager), iş yerim anadolu yakasında, mba yapmaya niyetliyim ikinci öğretim veya uzaktan var mı önerileriniz? maltepe üniversitesi güzel gözüküyor emba'i ama pek yorum bulamadım hakkında. işime fazla engel olmadan devam edebileceğim bir yer istiyorum. askerlik problemim falan yok ciddi anlamda beni geliştirecek bir yer arıyorum özel/devlet fark etmez özelin ücreti 15k'yı falan geçmediği sürece. rahat karşılarım sonrası için üniversite çok çok sağlam olmalı ben de yırtınmalıyım. ikinci konu da tezli/tezsiz ayrımı. ilerde doktora yapar mıyım emin değilim hani mba'in ne kadar iyi geçeceğine bağlı tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim bu hafta içinde başvuru işini halletmeyi planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 askere git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 askerlik işi tmm o yüzden sorunum yok dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 ozaman sakarya universitesi uzaktan egitimi it managment mı oyle bişi idi. donemlik 1.500 lira sitesinde yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Bilgi'nin e-MBA programını övenleri duyduydum daha önce. Maltepe'nin networking olayları nasıl bilmiyorum ama ağı geniş bi okula gitmen senin için daha faydalı olabilir sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 türkiyede 15 bin liraya çok çok iyi üniversitede mba yapman zor. ya 15 bin lirayı yukarı çekeceksin yada çok çok iyi üniversiteyi meh işteye indirgeyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 uzaktan yapacaksan en uygunu bilgi gibi düşünüyor. ben de yapmayı düşünüyorum da kafamda orası var şu an.. türkçesi 16 civarı, ingilizcesi 19 civarı. ama indirim olduğunu falan da duydum, ingilizcesini türkçe civarına indirtebilmiş bi kaç sene öncenin insanları. gidip bi konuşmayı düşünüyorum yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 bilginin düz mba'de hafta sonu sadece o da güzelmiş okuyan yorumu olan var mı? 15 hani ortalama rahat ödiyebileceğim bir rakam diye söyledim 20 de olur ama rakam çıktıkça zorlanma payı var :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 şirket sponsor olmuyor mu hiç bu gibi durumlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 yillik 20milyara e-mba cok pahali degil mi ya 3 sene okusan 60milyar eder, daha ucuz okulda okuyup o parayi bedelliye gommek daha mantikli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 yıllık değil toplu ücret olması lazım onun. yıllıksa zaten gidemem :D bedelliye ihtiyacım yok çok şükür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 İşletme mezununun MBA yapması mantıklı değil. Akademik olarak da, iş hayatı olarak da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 üds ales istiyor mu tr içindekilerin hepsi sitelerinin yarısında linkler ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ÜDS istemiyorlar da ALES istiyorlar. ÜDS'yi de çoğu istiyor, hepsi için büyük artı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 üdsye uyananamıştım alestende 77 var 2 yıl geçerli sanırım pek tr düşünmüyordum amerika bakıyordum ordaki tuitionları görünce vazgeçtim sfd ortalamamda averaj zaten burs murs sanmadım pek o yüzden bakayım dedim bogazici iyi gibi geldi 1 yılı aşmayan tessiz askerden kaçıracak bişeyler yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar