Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 "çivi çiviyi söker" diye yemin ediyorum dedim ve hayvanın üzerine üzerine gittim, 2 saat bildiğin rahat bırakmadım. kaçıyo üzerine gidiyorum gıdıklıyorum, sağa sola savuruyorum falan dsfkg biraz sanki fayda etti gibi oldu ama yine duruldu sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 olm ülkeden çivi mantığını kaldırmak lazım şok terapi her zaman sonuç vermiyoressdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 abi hayvan düzelmedi hala ya. yalanmayı falan da bıraktı, tüyleri abuk subuk bi hal aldı doğal olarak. ben diyorum ki hayvanı bi yıkasam mı, hem kokmaya başladı, hem hiç yalanmıyor ya, bi yıkarsam belki o zaman yalanmak zorunda kalır, hem de şöyle su ile bi şok etkisi yaratırım belki, bi kendine gelir diye düşünüyorum. hayır kime sorsam "AAA SAKIN KEDİ YIKANMAZ KEDİ SENDEN TEMİZDİR ONUN DİLİ VARYA ÜF ÇOK TEMİZLER" diyor da kardeş dinlemiyon galiba YALANMIYO LAN KEDİ BIRAKTI YIKANMAYI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 o yutturmaya çalıştığı hap iç parazit hapı işte. yutmada sorun çıakrıyorsa aşı şeklinde olanı da var. ama şu son anlatttığın vaziyette yıkaman falan bi işe yaramaz. kedi kendisini temizlemiyorsa yıkayarak temizliğini sağlayamazsın zaten. durumu devam ediyorsa veterinerine göstermeni tavsiye ederim. kedninin kendini temizlememesi hasta olduğunun göstergesidir. korkma işi falan olduğunu sanmıyorum. annesinden erken ayrılıp sütten erken kesilmişse erişkinliğe erişemeden zayıf düşüp ölmesi gibi şeyler olabiliyormuş. dediğim gibi vet baksa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 İstanbul Bahçelievler'e yakın sayılabilecek biyerlerde tavsiye edebileceğiniz veteriner var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 noldu son durum, değişiklik var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 evet burayı güncellemeyi unutmuşum. o son yazdığımdan 2-3 gün sonra düzeldi, üşütmüş herhalde hasta olmuş hayvan, bunalım falan değilmiş dsfg yalnız şimdi başka bi sorunumsu var. ya bu hayvan kokmaya başladı. hele ki burnundan salgıladığı bi sıvı var aman yarabbi leş ötesi kokuyor. ağzı bi başka kötü kokuyor. "burnundaki kokudan sanane" dersiniz belki, hayvan getirip burnunu burnuma sürüyor sevgi gösterisi falan diye, nefesimi tutmam gerekiyor o ara yoksa ölüm yani. ağzındaki koku yalandığı için doğal olarak tüylerine falan da bulaştı, geçen gün artık koku dayanılmaz hale geldi diye mecburen yıkadım hayvanı bi. bu kokuya bi çare nasıl bulabiliriz? kedilerin dişleri fırçalanırmış macunla, sıkıntı çıkmazmış ama hergün hergün diş mi fırçalıcaz, kalıcı bi çözümü yok mudur? ayrıca burun kokusu nasıl gidecek falan peey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Ağız kokusu için minik ödül mamaları var birde jel olanları var. Onları deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 mama ne veriyorsun ki böyle kokuyor. hiç olmadı benim daha iki kedide de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ya kuru mamanın yanında konserve yaş mamalardan da veriyoruz da bi ara ciğer veriyorduk pişirip. sanırsam o yaptı bu kokuyu. ciğerin kendisi zaten leş kokuyor, bi de kedi yiyip sindirince aman yarabbi. gerçi şimdi bayadır ciğer vermiyoruz, koku biraz azalmış gibi ama yine de var anlayamadım nedenini. "kuru mamaya alıştırma" olayını başaramadık sanırım bi de. malum babam da ben de hayvanı mutlu etmeyi pek seviyoruz, 2 miyavlayınca "oy kıyamam al lan al" diye ete boğuyoruz hayvanı. şimdi kuru mamayı aperatif diye yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 1 hafta sadece kuru mama verin. merak etme aç kalıp ölecek hali yok mecbur yiyecek onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 abi biliyorum lakin mecburen yeme sürecine gelene kadar baya bi beynimizi tecavüz ediyor. başında dikiliyor möööv möööv yömök vör mööööv diye, rahat vermiyor. 1 hafta zor sabrederiz öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 hehehe şımartmışınız biraz sabredin çözün olayı aluriel'in dediği gibi. bi ömrü böyle geçiremezsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Bize geldiği günden beri sadece kuru mama veriyoruz ve cidden çok büyük rahatlık. Yani en basitinden yemek yerken yanımıza gelip dilenmiyor çünkü yediğimiz şeyin ne olduguna dair en ufak fikri yok. Bu arada çok fazla et riskliolabiliyor yani çok iyi pişmiş olması lazım etin yoksa bakteri olabiliyor içerisinde hem kedi hem sizler için risk yaratabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ya ben geçen elma yiyorum nasıl meraklı, kafasını sokup sokup duruyor, küçük bi parça kesip veriyorum koklayıp bırakıyor yine büyük parçaya salça. üstelik aç da değil hani bence, şımarıklığına yapıyor. tam sokak kedisi ya dsfg foto koyim 1-2 ya :) http://i.imgur.com/ltQxg.jpg http://i.imgur.com/rdWmr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ahaha sevimli lan bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 tam cici kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Ahahha baykuş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 spankyah said: Su an havalar güzel oldugu için problem teşkil etmez bu şekilde beslemen ama,kış aylarında işler değişicek. 2-3 ay sonra alıştığın için kediye büyük ihtimalle sokakta yatmasına,balkonda donmasına gonlun el vermiycek. Ayrıca eve devamlı ağaçtan girip çıkmasıda ciddi poblem teşkil edebilir kedinin sağlığı açısından. Düşerse falan üzülürsün. Bunların hepsi varsayım ama olasılığı kuvvetli şeyler. Özet olarak demek istediğim ya bahçede besle mama vererek,yada evine almaya hazırlan.Ikisinin ortası zor. Benim tanıdığım bir ailenin kedisi gündüz apartmanın bahçesinde takılır gece apartmanın asansörünü kullanarak apartman sakinlerinin yardımıyda tabi evine dönerdi. Tabi bu bir istisna. mesai bitince eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 eööömmm kedinin kızıştığını nerden anlarız? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 merak etme, anlarsın. ortalığı birbirine katar eğer dışarı salmazsan ya da kısırlaştırmazsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 maaaaaaaaaaaaav maaaaaaaaaaaaaaaaaaaav diye acı acı miyavlamalar başlar. Erkekse gelip bacağına kerkinebilir. Camdan dışardaki kedilere bakıp iç geçirebilir. Özetle anlarsın yani her halinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 copry said: Camdan dışardaki kedilere bakıp iç geçirebilir. ıffs şimdi şöyle kaslı bi tekir olsa ıffs ya o değilde erkek kedilerde hiç görmedim kerkinme olayını. onlarda yok sanırım öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Arkadaşımın kedisi özellikle futbol maçı izlerken gelip kerkiniyodu bacağında sdf Arkadaşımın... ARKADAŞ AR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 tamam copry geçti artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar