hoppidik Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Aluriel said: kimin oynadığından size ne yahu. sanki aylık ücret vs var. gir bak takıl 1-2 saat istediğin gibiyse oynamaya devam et, beğenmezsen de bas git işte. şuraya gelip saçmalamanın anlamı ne Hakkat ya, adam usenmiyor forma giriyor, ordan d3 kismina giriyor, ordan topic i gorup yazilanlari okuyor (iyi niyetli dusunmeye calistim, okumamis da olabilir) sonrasinda da oyuna ve de oyun uzerinden oynayanlara saydiriyor. Sonra zaman kaybindan bahsediyor..
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 güncel başlıkları kullanmıyor musunuz abi. hayır, oynamadığım bir oyundur da uzaktan bok atıyorumdur anlarım. beğenmediğim bir oyunsa 100 kere post atıp kötü olduğunu da söyleyebilirim. o zaman swtor'da adminliğim var, önüme gelen herkesin postunu sileyim ? her yorumda bok atılıyor zaten oyuna ? genel başlık değil ki burası, side topic yani bildiğin.
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 gold 24 saat farm bin yöro kazanmıştır herhalde o kadar oynamaya sdfs
Harir Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Hala para kazanamadıysa yazık zaten o kadar zamana sdf
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 yok lan nerden kazanıcak aluriel elinden tutup item veriyor ona o da işte level kasıo falan ahhaha
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 lan dedikoducu heriflere bak haha
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 aluriel oynadigi icin oynamiyorum ben.
kthxbye Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 -Deno- said: güncel başlıkları kullanmıyor musunuz abi. hayır, oynamadığım bir oyundur da uzaktan bok atıyorumdur anlarım. beğenmediğim bir oyunsa 100 kere post atıp kötü olduğunu da söyleyebilirim. o zaman swtor'da adminliğim var, önüme gelen herkesin postunu sileyim ? her yorumda bok atılıyor zaten oyuna ? genel başlık değil ki burası, side topic yani bildiğin. http://24.media.tumblr.com/tumblr_m7a8deOb421rrobjyo1_1280.png
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 baya beyinsiz bir arkadaş çıktın sen.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 -Deno- said: güncel başlıkları kullanmıyor musunuz abi. hayır, oynamadığım bir oyundur da uzaktan bok atıyorumdur anlarım. beğenmediğim bir oyunsa 100 kere post atıp kötü olduğunu da söyleyebilirim. o zaman swtor'da adminliğim var, önüme gelen herkesin postunu sileyim ? her yorumda bok atılıyor zaten oyuna ? genel başlık değil ki burası, side topic yani bildiğin. http://3.bp.blogspot.com/_j9Ovgu02QyQ/TIJeQH3SamI/AAAAAAAAAGk/B90f3HIxhXo/s1600/0.jpg
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 always two there are, http://www.youtube.com/watch?v=s6gpXiI81U4
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Innuendo said: aluriel oynadigi icin oynamiyorum ben. Kanka bende sen ve huso oynuyosunuz diye basladim ama ne sen varsin ne huso :)
kthxbye Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 -Deno- said: baya beyinsiz bir arkadaş çıktın sen. hey yerinden kalite akıyor bebeğim senin hadi koş git kendi ezik bölümüne naş naş
Öne çıkan mesajlar