Masticore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 aynen şarjı yiyor diyorlar bende jailbreak yapıcam ama bekliyorum ki stabil bir versiyon cıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Sarji yiyolar degil harbiden yiyor daha 1 saat once full doldurdum simdi %65 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 bende oyle bir sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 6.02 sadece i5 e mi geldi. 4s de bakıyorum güncelleme yok diyor. Hoş gelse de bu halde yüklemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Bende de yok sarj yeme gibi bir problem. GPS cok uzuyor ama sarj konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Var abi var. ya da uretim haftasiyla vs mi alakali bilmiyorum ama biz rusyadan aldik 3 kisi. 3muzdede var. hangi uretilis haftasi bilemem. Belki onunla alakalidir? @ahmedinejad sadece i5lere geldi. Ocak ortasinda mi ne i4 ve ipodlara gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Cozum bulundu herseyi kapatin löl https://discussions.apple.com/thread/4649777?tstart=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Şarj yeme ne yav zaten oynadınmı 2 saatte 3/2 si gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Bluetooth cok harciyor ve elbette gps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 abi, keşke almadan baksaymışım bu topiğe. üst seviye android ve winpho'lar çok büyük olduğu için hem de değişiklik olsun diye aldım, numara taşınınca teslim edicekler aleti, velakin herkes ayrı bi sorundan bahsediyo topikte, moralim bozuldu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 apple maps'e foursquare database'i gelecek, o zaman POI bilgisi çok daha iyi olacak. görüşmeler sürüyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Vay. Magazalari satin aldiydim ben bizim. O zaman onlarda otomatikmen apple maps e dusecrk mi ? Ama foursquare parali reklama gececek o zaman iyice guzellesir olay apple maps te falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 bu harita da navigayon yok mu ya dokunmatik ekranda navgasyon ne iğrençmiş iğne eklemek bile kastırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Bu aletin simkart eskisi gibi büyük mü? Vodafone'a geçtim, herşeyi imzaladım, simkart verdiler, dedilerki numara taşıma onaylanınca cihazı verir parayı da o zaman alırız. İyi ok dedim sonradan farkettim ki bana büyük simkart vermişler? Adamlar mı mal, benim mi bilmediğim bi durum var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 cihazı alırken keserler kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 hala keserek mi ilerliyo işler ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Hatta biz arkadasla torpuyle ayarladik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 aktiftablet said: hala keserek mi ilerliyo işler ya? Turkcell'den nanosim aldim ben. Avea'da var mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Miktosimi nanosime kesmek baya beceri istiyor, yeni kart alin 10 liraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Pil de baya hizli tukeniyo evet. Fix gelir buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 5 saniyede kesiyorlar sorunsuz calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 mikrosime kesmek kolay aparatları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 büyük sim nano'ya kesilebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Evet her türlü sim nanoya dönüşüyor ama çok eski modeller hariç. Hatta benim gibi aceleci iseniz kayıtsız olmasından kilitlenen telefonun nanoya dönüşmüş siminizi eski büyük simin atmadığınız çerçevesine bantlayıp gene eski telefonunuzda kullanabiliyorsunuz BTK telefonunuzu açana kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 ayfön 6 testleri başlamış diyorlar http://thenextweb.com/apple/2013/01/01/developers-begin-seeing-new-apple-iphone-hardware-and-ios-7-in-usage-logs/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar