Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The New iPhone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Var abi var. ya da uretim haftasiyla vs mi alakali bilmiyorum ama biz rusyadan aldik 3 kisi. 3muzdede var. hangi uretilis haftasi bilemem. Belki onunla alakalidir?

@ahmedinejad sadece i5lere geldi. Ocak ortasinda mi ne i4 ve ipodlara gelecek.
Mesaj tarihi:
abi, keşke almadan baksaymışım bu topiğe. üst seviye android ve winpho'lar çok büyük olduğu için hem de değişiklik olsun diye aldım, numara taşınınca teslim edicekler aleti, velakin herkes ayrı bi sorundan bahsediyo topikte, moralim bozuldu şimdi.
Mesaj tarihi:
Bu aletin simkart eskisi gibi büyük mü?
Vodafone'a geçtim, herşeyi imzaladım, simkart verdiler, dedilerki numara taşıma onaylanınca cihazı verir parayı da o zaman alırız. İyi ok dedim sonradan farkettim ki bana büyük simkart vermişler?
Adamlar mı mal, benim mi bilmediğim bi durum var?
Mesaj tarihi:
Evet her türlü sim nanoya dönüşüyor ama çok eski modeller hariç. Hatta benim gibi aceleci iseniz kayıtsız olmasından kilitlenen telefonun nanoya dönüşmüş siminizi eski büyük simin atmadığınız çerçevesine bantlayıp gene eski telefonunuzda kullanabiliyorsunuz BTK telefonunuzu açana kadar :P
Mesaj tarihi:
ayfön 6 testleri başlamış diyorlar

http://thenextweb.com/apple/2013/01/01/developers-begin-seeing-new-apple-iphone-hardware-and-ios-7-in-usage-logs/
  • Yeni Oluştur...