Masticore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 şuan italya'da satılan unlocked mu acaba.. Abem alıcak ona göre. Unlocked almazsak burada sıkıntı yaşarız değilmi ? PLEASE this is urgent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 nerden satın alacağına bağlı olarak evet unlocked oluyor. zaten 500 (artık her ne kadarsa) öyro veriyorsan anlokıddır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 unlocked olmayanlar ucuzlarmı yani 720 euro muş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 unlocked ve sozlesmesiz farklı seyler. normal fiyatından telefonu alınca unlocked olmuyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 abi onu bi araştırmak lazım. sözleşmeli de alsan başka ülkede unlocked statüsünde çalışıyo olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 sozlesmeli + unlocked satan saglayici sayisi dunya genelinde cok sinirli. daha ziyade bir sure sora basvuru uzerine aciyorlar. hollanda'da 1 yil sonra aciliyor. 600-700 neyse full fiyati vermek unlocked almayi garanti etmiyor. cogu ulkede sadece apple store'dan unlocked alabilirsiniz ama apple store'da satilan her iphone da unlocked degil. sorup oyle almak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 bulgaristan dan alsam getirsem türkiye ye 2900TL e falan satabilirmiyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Sanmıyorum yav donanımhaberde filan 2000 hatta daha altına satanlar görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 oha! iphone 5 16GB daha çıkalı ne kadar oldu ki abi? hepsiburada da falan hep 3k civarı bulgaristan da alırsam kura göre 2550 ye falan geliyor. şimdi bi baktımda ciddi ciddi adamın biri satmış galiba şu fiyatlara ''iphone 5 16gb 1700 TL iphone 5 32gb 2000 TL iphone 5 64gb 2300 TL'' inanasım gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 italya'da abime vermediler löl. Italyan hattı olanlara veriyoruz sadece dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Cikali nekadar olursa olsun, abd'den yada baska bikac avrupa ulkesinden alan getirmeye basladi bile hemen. Orda da fiyati zaten 1400-1500'e falan geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Bugun apple store'da deneme firsatim oldu da siir gibi olmus alet. Kafasi kadar telefon kullanmayi sorun etmeyenler icin onemli degil ama benim gibi insanlar icin harika olmus. Telefonu hissetmiosunuz bile inanilmaz hafif. Heal olsun adamlar yapmis. ios 6 hakkinda bisi diyemicem tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/88158/iphone-5in-yasaklanan-reklami-turkce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Deniz de tam kole olmus ha. Takim elbiseler, ofistekilerle beraber foto cektirmeler, internetteki vidyolari 3 hafta sonra gormeler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 yok anasını satıyım telefon amerikada. yok yani hiçbiryerde yok. allahın obezleri bitirmişler ne güzel 2 tane alacaktım 700 gaymeye. top herifler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Verizon kasimin 2'sinde shipping'e baslicak tekrar. Unlocked geliyor telefonlari. Ben hala apple store icin bekliyorum ama istiyorsan ordan siparis verebilirisn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ya ben TR deyim arkadaşım alacak ABD den. verizon paklamaz beni. ayoff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 mor ışık said: bir lensin sahip olduğu kırılma endeksinin, optik sistemden geçen ışığın dalga boylarını rakamsal olarak belirttiğine” dikkat çekerek, “bir lensin mükemmel görüntü alabilmek için görüntü düzeyindeki tek bir noktada bulunan tüm dalga boylarına, yani renklere odaklanacağını, ancak lensin dalga boylarını bir yakınsaklık noktasında toplamadığını” belirtti. Bu durum, frekansa bağımlı aberasyon, yani renk sapmasına neden oluyor. hadi ateistler bunu da açıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 abi kamerayı güneşe tutup çeken insan zaten ölmeyi hakediyor. instagram bebelerinin kalbi kırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Deacon said: Deniz de tam kole olmus ha. Takim elbiseler, ofistekilerle beraber foto cektirmeler, internetteki vidyolari 3 hafta sonra gormeler... deacon... you are breaking my heart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ismi deniz olup forumlarda "den" le başlayan nikler almak yasaklanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 beni bağlamaz abi, since 2002. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Arkadas almis iphone 5 , alip bakip geri iade edisim 2 dakika surdu.. Begenmedim hic kalite superde same old shit yani. Kotu manada degil bu ayni sistem guzel alette yani elzem degil. Hatta uzun, i4 daha estetik. Eldeki kalitesi gene ezmis herseyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 1 hafta olmuş ayfon başlığına post atılmamış. ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 abd de unlocked satışlar başladımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar