Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 o değilde 12 eylülde mi tanıtılıyor şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 eğer bu şekilde çıkarsa çirkin gözüküyor bu uzun hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 arkası çok kötü olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Editor said: Video fake ... Yeni iphone da Home tusu yok iptal ettiler islemci hayvan gibi video ve resim cok iyi olacak filan ve en guzeli A6 islemci... olcak yavaş gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 İsminin artık iPhone 5 olacağı kesinleşti gibi: http://cdn.macrumors.com/article-new/2012/09/iphone_2012_media_invite.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 iOS yerinde saymaya başladı. ciddi iyi bir donanım bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 mascio said: Editor said: Video fake ... Yeni iphone da Home tusu yok iptal ettiler islemci hayvan gibi video ve resim cok iyi olacak filan ve en guzeli A6 islemci... olcak yavaş gel bence video gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 LathspeLL said: Şöyle bişeye benzeyecek işte: http://www.youtube.com/watch?v=IvYya4ZUZH0&feature=player_embedded böyle bir şeyin çıkması eski uygulamaları yok eder. Çözünürlüklerin değişmesi eski olan herşeyin çöp olması demek. Herkes çıkardığı uygulamaları daha mı geniş olarak revize edecek ya da eskisi ile yenisi arasında kenarlar mı görünmücek? Apple bunu yapacak kadar ahmak değildir yani. Apple'ın olayı user friendly olması, her şeyinin bir biri ile uyumlu olması. bana fake gibi geldi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 abi nereye patlasin yatay cozuurluk degismedi dikey cozunurluk degisti sadece. En fazla eski uygulamalarda alt kisim bosta kalacaktir eger UIScrollView varsa o sorun bile yasanmaz. Ama oyunlarda ve OpenGL kullanan uygulamalarda ciddi sorunlar yasanacaktir elbet. Bide androiddeki relative Layout mantigina benzer biseyler gelecek deniyordu. Iste o gelirse sukela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 eğer sadece boyda uzama varsa fail bi telefon olur diye düşünüyorum. ama apple fanboyları yine koşa koşa alacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 BiTcH_oFBaT said: -Herkes çıkardığı uygulamaları daha mı geniş olarak revize edecek ya da eskisi ile yenisi arasında kenarlar mı görünmücek? Apple bunu yapacak kadar ahmak değildir yani. Apple'ın olayı user friendly olması, her şeyinin bir biri ile uyumlu olması. bana fake gibi geldi bu. o zaman niye ipad de mal gibi iphne uygulamalrını kullanıyor insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 kozalak said: eğer sadece boyda uzama varsa fail bi telefon olur diye düşünüyorum. ama apple fanboyları yine koşa koşa alacaktır. sen ne bekliyosun mesela uzaması dışında fiziksel özellik olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 galaxy s2 boyutlarında falan olmasını beklerdim ben fiziksel olarak. bişe beklemiyorum telefondan, zaten sevmiyorum apple, kullanmıyorum da. fail olmasına sevinirim şahsen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 o uzunluk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Rerore said: BiTcH_oFBaT said: -Herkes çıkardığı uygulamaları daha mı geniş olarak revize edecek ya da eskisi ile yenisi arasında kenarlar mı görünmücek? Apple bunu yapacak kadar ahmak değildir yani. Apple'ın olayı user friendly olması, her şeyinin bir biri ile uyumlu olması. bana fake gibi geldi bu. o zaman niye ipad de mal gibi iphne uygulamalrını kullanıyor insanlar ipad için yapılmadığı için. ona ayrı ayarlanıyor yapılırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 ladies and gents iphone5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 1280x720 çözünürlük, 1.5Ghz Quad Core işlemci, 1GB RAM, 8MP kamera, 2MP ön kamera, micro SDXC (2TGB), 2100mAh pil, 4.5 inch ekran, gibi şeyler sunmadığı sürece şu anki telefon piyasasında rekabet edemez. http://i.imgur.com/jHuou.jpg http://i.imgur.com/mcbKC.jpg http://i.imgur.com/5HBTr.jpg http://i.imgur.com/QtFsn.jpg http://i.imgur.com/PTZe8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 4.5" ekranı olmayan telefon piyasaya cıkmasın diyosun yani sdfg. iPhone ile rekabet edebilen cıkmadıgından haklısın aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 4s bile çıkmadan önce hazırlanmış resimleri koymak çok anlamsız olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 alt tarafı çıkacak bi telefon için bu kadar heyecanlanmak.... çıkınca görüceksiniz işte. yokekranı böyleymiş, yok şöyle büyük olacakmış. çıksın. ilk partilerinden birinde sorun olacak 1.5ay onu konuşucaz zaten sonra 3ay sonra rakip olamayan android rakipleri çıkacak. onları konuşucaz tam rakip olan androidler çıkıyor olacak. 3-4ay sonra iphone çıkıyor olacak. yeniden bu başlıktan açılacak. dedemin hastalanınca dediğinin farklı versiyonu oldu bu: çıkınca alacaksınız işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 çıkınca alıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 n_n esh'i ailecek seviyoruz ailecek dediğim ben ve ben ve de ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 4,3 iyi olurdu aslinda ama zaten note 2 cikacak kus tutsa kiciyla dusunmem.. Buyuk konusmiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 toggie said: 4.5" ekranı olmayan telefon piyasaya cıkmasın diyosun yani sdfg. iPhone ile rekabet edebilen cıkmadıgından haklısın aslında. çıkmasın, kimse de üretmesin. yazılar küçük geliyorlar lan okuyamıyorum. (yaşlandım ben ühühüh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 sorun sendeymis hacı o zaman. telefonda degil. gozluk tak ya da cizdir. 4.5" ekranı olan bir alet cep telefonu kategorisi altında satılmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar