toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 abi kusura bakma videoyla da olacak is degil o. dasaaa assumption nerde yahu, gayet kesin ifadeler kullanılıyor. hatta "sunun soyle oldugunu anlamak icin telefonu kullanmak gerekmiyor" diyenler falan var. FANBOY FANBOY diye ortalıkta gezen adamlar fanatik olmuslar haberleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 lol iphone 4 vs bilmem ne videosu üzerinden iphone5 iyidir yahut iphone5'in rakibi iyidir diyorsan bayağı bi assumption yapıyorsun demektir. adamlar o kadar komik karşılaştırıyorlar ki. pi'yi 3 değil pi'yi e almışlar gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 onceki modellerde de sallamıs mıydınız boyle? tutan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 toggie said: abi kusura bakma videoyla da olacak is degil o. nasıl değil? Sen sinema yerine direkt film çekimlerine mi gidiyorsun videoda gozukuyyor işte. ama lath'a sorsan 4s hep en iyiydi, retina hep en iyiydi o yüzden 5te hep en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 iphone 4 ve sgs2 ile denemistik goruntu kalitelerini. iphone 4 u olan arkadasim "sgs2 deki goruntu hic gercekci degil" demisti. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Haci sana bi video cekerim Samsung'unu satmakla kalmaz Apple fanboyu olursun. Sinema filmlerinin cekimine gitmiyorum tabi de alakayi kuramadim ekran kalitesiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 hd camera alin lan o zaman telefon yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 hd kamera da kesmedi beni bunu aldım http://1.bp.blogspot.com/-ZcDYqmvmNhg/T84Pwt8sIuI/AAAAAAAAAx8/pz8Mom5lCnU/s1600/jvc_gy-hm790_prohd_video-kamera.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 konuyu takip etmesi çok eğlenceli toggie said: Haci sana bi video cekerim Samsung'unu satmakla kalmaz Apple fanboyu olursun. bir de şu çok hoş ghjklş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 dun apple storeda kapida siraya girmis olanlar gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ben de bazen fakirleri görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bu apple çok güzel ya :) iPenis cikarsa gidip alacak arkadaslar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bazen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bazen dediğim kartonun kapağını açtığımda. genelde çok dışarı çıkmıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 kis kapida, sana biraz plexiglas yolliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Flassh said: ağır kötüymüşsün. bıraktım tamam ama şunu koyayım öyle gideyim, verdiğin linkten evet çok başarılıymış retina http://asset1.cbsistatic.com/cnwk.1d/i/tim/2012/04/03/Lumia900_ScreenColorComparison.jpg Aynı karede değiller, örnek koyarken eşit şartlar gerekli :) bunu dedim diye de fanboy olacağız tabi. Tekrar söylüyorum, fanboi değilim. Ama siz hatersınız ve saçma sapan örneklemeler yapıyorsunuz. ADAM GİBİ örnekle gelin birşey demeyelim. Ama bir tarafınızdan ter akıtmayın "iPHONEDA HATA BULCAM" diye. Şuraya JPEG, üstüne titremiş kamera ile çekilmiş foto koyuyorsunuz "screen comparison" diye. Adama gülerler. DonanımHaber kafasıyla gelmeyin karşıma. Aslında bu kitleye S3 yakışır. Hani "monitör aldım, nasıl?" diye konu açıp desktop'tan screenshot alan adam gibisiniz. Ekran testi için size link verdim. Sektörün önde isimleri, screen testerlar yazıyor, onu okuyun. NEXT? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ahahahh yok artık, evet renkleri boktan çıksın diye üst tarafa koymuşlardır zaten ayfonu o yüzden öyle yoksa en iyi renkleri ayfon verdi şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Yine laf sokucam diye boş cevap atacağına bir iki araştır öyle gel. Link verdik dedik... Mesela Samsung'un kullandığı 3 çeşit ekran var, bunlardan ikisi Super AMOLED plus ve Super AMOLED HD. Plus olan çok iyi fakat S3'te kullanmıyorlar çünkü maliyet ve enerji tüketimi daha fazla. Alette plastik zaten ama 1500 TL Türkiye'de o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 jpg olması da tek ayfonun renk skalasını bozmuş niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ee ben zaten s3 en iyi ekran demedim ki? senle tartışırken ağzımdan s3 bile çıkmadı. retina iyi değil daha iyileri var dedim OMO S3 PENTLÜLO diye sen atladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 daha iyileri olabilir de, retina niye iyi degil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 su screen comparison fotografini kim cektiyse evine hizmet veren isp derhal sozlesmeyi feshetmeli. Hic mi algi, common sense falan bisey olmaz. Lumia iyidir kotudur, ip5 ha keza ayni sekilde ama su sekilde seylerle review yapmaya calisan insanin ben zihniyetine birakayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 üç telefonu yan yana koyup resmini çekip aa ne güzel bu telefon en iyisi demek saçmalığın daniskası. bu iş screenshotla ya da resim çekmekle olmaz, gidin, bizzat deneyin. mesela pentile ekranlardaki o garip hissi anlamak için bi kullanmanız şart. onçün diyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 o değil de dışardan, abd'den falan alsak getirsek simlock/gevey şu bu olacak mı? ayrıca o neydi arkadaş ya regional dvd gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 retina display dedigin marketing icin uretilmis bi kelime, cloud misali. 300un uzeri ppi retina oluyor zaten, 326 ppi var iphoneda, lumia 920 332ppi. falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar