copry Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Sesi cikiyor mu o onemli 4s in en buyuk skntisi ses bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 işlemcisi daha iyi, 3mikrofon olayı güzel ses sağlayacaktır. kamerada iyileştirmeler var. 4s varsa almaya gerek yok tabii. 5hoparlör olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mikrofondan ziyade hoparlör gerekmiyor mu telefondan cikan sesin kalitesi icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 bi önceki sayfaya istinaden yazmıştım aslında. sonrada gördüm seni sdf 5hoparlör olması lazım daha iyi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 bende sanırım artık nokia cı olabilriim lumia 920 den sonra hep windows lu telefon istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 nokia ile iphone arasında baya agırlık farkı olacak biri 110 gr falan digeri 190 a yakın. apple in hisseleri de halen yükseliyor aha durduramıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Kavga etmeyi bırakında şimdi şunu söyleyin. Nasıl alabiliriz bu zımbırtıyı en hızlı ve ucuz... TR'de 3k para vermektense Mil puanlarla duabiye fln. biryerlere uçar ordan alırım daha iyi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 dubai'den ya da amerikadan getirtsem ne kadar kâr koyup satabilirim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ben yarın alırım 2 tane getiren olursa. 100$ koyun üstüne satın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 pasaporta eklemek 200 tl mi ne oyle bisey olmustu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 kaçağın önünü kesmek isteyen yok ki abi turkselde. 2500 liraya kontratsız yaslıyolar. kontratlı biraz daha insaflı oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 LathspeLL said: flassh nasıl failmış hahah. 2 sene önce çıkan iPhone4'ün kamerası ile yeni çıkan telefonun fotoğrafığını koyuyor, kamerayı 720p diye laf sokuyor ama 2. kamera o falan. Apple hater olmak için özel çabalar... ayfon 4s ile 5 aynı kamerayı kullanıyor. sadece %20 daha incei %40 daha hızlı çekiyor... o koydupum foto iphone4s den %20 daha ince %40 dha hızlı diye sundukları kamera da ... s3 0lag ile foto çekiyor sony xperia her türlü ayfondan iyidi. yakında güncellenmiş versiyonu geliyor, hayır %20 daha inceyi güncellenmiş saymıyor adamlar... ayrıca bak video için ne demişim said: 720&1080p video çekebilmek geçen senenin teknolojisi. ooo çok büyük yenilik yapmış apple tebrik ederim gerçekten fanboyluk zor zanaat valla artık orta seviye telefonların bile yapabildiği yeniliğie sahip olunca sevinmeler falan. 720p video-sanal bebek espri falan idi bilmem farkında mısın? fanboyların buna sevineceğine imkan bile vermiyordum ama YAŞASIN 1080P VİDEO OOOO AL 3MİLYAR ALLALALAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 kendimi alıntılamışım lşsdkgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ip5 te bir orantısızlık hissediyorum her seferinde baktığımda ve bu telefonu almak isteyenler bundan rahatsız olmuyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 iphone haterlar başlıktan uzaklaşabilirler mi acaba? arada telefon hakkında bilgi verenlerin mesajları kaynıyor. sevmeyen almaz, zorla mı veriyolar lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Hiçbiri hater degil aksine kendileri almamak için bahane bulmaya çalışıyorlar o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 birbirinize "iphone hater" ve "iphone fanboy" derken hiç mi utanmıyorsunuz lan. koca koca adamlar. neyi paylaşamıyorlar. vay anasını ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Esh said: ben yarın alırım 2 tane getiren olursa. 100$ koyun üstüne satın bana abi bi süre tr'de olucam. Kasım gibi kim ne zaman getirebiliyor öğrenir haberdar ederim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 makbule gecer. praga gidicem ben de ekimde ama orada bulabileceğimi sanmıyorum. ya da bulur muyum ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Hersene ayni geyik ayni terane. Hep ayni ama hep.. Sadece iphone konusuna apple aletlerine dair sacma sapan bilinen bombos muhabbet. Guzel bir alet iste ne dert ettiniz.. Misler gibi her bir halta yeterde artar fazlasi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/208015_10151221632928523_62335179_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Kanuni said: Hersene ayni geyik ayni terane. Hep ayni ama hep.. Sadece iphone konusuna apple aletlerine dair sacma sapan bilinen bombos muhabbet. Guzel bir alet iste ne dert ettiniz.. Misler gibi her bir halta yeterde artar fazlasi ile. aynen öyle. yine alınacak, yine kullanılacak yani. ama ben almayacağım o ayrı. iphonenun böyle çıkacağını tahmin ettiğim için 1 gün öncesinden s3 siparişi verdim. baktım s3 hoşuma gitmedi artık nokia 920 alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 one dislike from mayhem henüz çekişlişle iphone5 dağıtılmadığı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 napak alak mı panpa şimdi bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 orantısızlık? *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar