BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 13ağustosta Taksim Venue2012'de gerçekleşecek konsere kimler geliyor? tanışalım da kavga çıkarsa destek verirsiniz sfsd(:D
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ben gelebilirim bir ihtimal, en son lisede gitmiştik
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ben de bir arkadaşımla gideceğim kadıköy gargamelden aldım bileti sahne önü almana gerek yok dedi açıkcası zaten bar olduğu için çok farketmez dedi
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 iarwain said: allah şifa versin cümlemize..de neden
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Testament Kanseri diye okudum ilk ona atıf olarak
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 iarwain said: Testament Kanseri diye okumuşum asdsadasd allah şifa versin
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 iptal bu klasik unirock beceriksizliği
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Dorock Bar Taksim Bilindiği üzere Testament Konseri İptal edilmiştir. Ama Testament şuan itibari ile Türkiye hava limanından giriş yapmış bulunmakta, organizasyondan kimse karşılamadığı için hava alanında çalışan Shotgun Sludge grubundan Serhan arkadaşımız Testament grubunu otele yerleştirmekte ve yardım etmekte bizlerde elimizden geldiği kadar bu konuda yardımcı oluyoruz. İlerleyen saatlerde Testament Grubunu Dorock bara konuk edebiliriz. Bunun için haber bekleyiniz..
yav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ahah lan öyle şey mi olur belki çalarlar mı demeye getiriyolar nedir rezilliğe bak
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=2Svwm_k9hYk
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 abi!!! "gelmişken konser versinler işte" denilmiş sdf hmmppf bayılırız gerçi
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Olabilir ya. Herifler otelde otur otur bayınca illa dışarı çıkacaklar. Çıktılar mı Taksim'e çıkacaklar illa. Tutup Urban'da oturacak da değiller yani, ya Dorock ya Kemancı o kafada bir yere gidecekler. Her iki barda da sahne olduğunu düşünürsek. Bir de ilk kez olacak bir şey değil bu, oldu daha önce de başka gruplarla. Opeth'in konser vermişliği var mesela sıça batıra gecenin köründe Dorock'ta. Videosu baya komik hatta, grupça küfelik durumdalar çünkü sdf.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 bir dakika lan oalcak mı konser? dorock nerede? ben taksime yakınım işte çıkacağım şimdi lan bi çılgınılık
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 off neyse http://3.bp.blogspot.com/-ARIOEH-I8YQ/T6WCHLrM51I/AAAAAAAAAIs/0PAmT0G7JZc/s1600/Glover-Murtaugh-Im-gettin-too-old-for-this-shit.jpg
Öne çıkan mesajlar