BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 13ağustosta Taksim Venue2012'de gerçekleşecek konsere kimler geliyor? tanışalım da kavga çıkarsa destek verirsiniz sfsd(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ben gelebilirim bir ihtimal, en son lisede gitmiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ben de bir arkadaşımla gideceğim kadıköy gargamelden aldım bileti sahne önü almana gerek yok dedi açıkcası zaten bar olduğu için çok farketmez dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 allah şifa versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 iarwain said: allah şifa versin cümlemize..de neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Testament Kanseri diye okudum ilk ona atıf olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 iarwain said: Testament Kanseri diye okumuşum asdsadasd allah şifa versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 iptal bu klasik unirock beceriksizliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Dorock Bar Taksim Bilindiği üzere Testament Konseri İptal edilmiştir. Ama Testament şuan itibari ile Türkiye hava limanından giriş yapmış bulunmakta, organizasyondan kimse karşılamadığı için hava alanında çalışan Shotgun Sludge grubundan Serhan arkadaşımız Testament grubunu otele yerleştirmekte ve yardım etmekte bizlerde elimizden geldiği kadar bu konuda yardımcı oluyoruz. İlerleyen saatlerde Testament Grubunu Dorock bara konuk edebiliriz. Bunun için haber bekleyiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ahah lan öyle şey mi olur belki çalarlar mı demeye getiriyolar nedir rezilliğe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=2Svwm_k9hYk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 abi!!! "gelmişken konser versinler işte" denilmiş sdf hmmppf bayılırız gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Olabilir ya. Herifler otelde otur otur bayınca illa dışarı çıkacaklar. Çıktılar mı Taksim'e çıkacaklar illa. Tutup Urban'da oturacak da değiller yani, ya Dorock ya Kemancı o kafada bir yere gidecekler. Her iki barda da sahne olduğunu düşünürsek. Bir de ilk kez olacak bir şey değil bu, oldu daha önce de başka gruplarla. Opeth'in konser vermişliği var mesela sıça batıra gecenin köründe Dorock'ta. Videosu baya komik hatta, grupça küfelik durumdalar çünkü sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 bir dakika lan oalcak mı konser? dorock nerede? ben taksime yakınım işte çıkacağım şimdi lan bi çılgınılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 off neyse http://3.bp.blogspot.com/-ARIOEH-I8YQ/T6WCHLrM51I/AAAAAAAAAIs/0PAmT0G7JZc/s1600/Glover-Murtaugh-Im-gettin-too-old-for-this-shit.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar