Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngiltere ve Maaş sorusu.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Süper para, burada işe başlayan arkadaşlarım yıllık 35-40k brüt ile başlıyor ki bunlar iyi şirketler. Sen muhtemelen experienced hire'sın bence çok iyi...
Mesaj tarihi:
şöyle söyliyim, erasmus ile gittiğimde haftada kiram dahil 200 pound ile geçinebiliyordum. kiraya 90 pound veriyordum (haftalık) ingiltere tabi ki pahalı bir yer, fakat ingiltere'de çalışıyor olup orada yaşamak ayrı bir konu. saati 35 pound ise 7 saat çalışsan en aşağı 250 pound falan eder günde. krallar gibi yaşamazsın, ama rahat geçinirsin.
Mesaj tarihi:
DynamicK said:

Yuksek maas oldugundan %40 gelir vergisi odeyeceksin. (toplam yillik maasindan £8,105 dustugunde kalan para £34,371-£150,000 arasinda oldugu icin)

Oha ulan öyle bir vergi mi var ? Abartmış UK :D

Corporate income tax nedir peki ? 40% değildir heralde o da ?
Mesaj tarihi:
3.900 pound aylıkla -para biriktirme falan tribi yoksa- net lüks yaşarsın ingilterede (ful londra olmadıktan sonra) .her akşam her haftasonu takılıp güzel bir yerde kalıp güzel yemekler yiyerekten.
Mesaj tarihi:
Tek basina malikane gibi evlerde yasama kasintin yoksa, sosyal biri olup insanlarla ayni evde kalip kendine ait odada yasayabilirsen aylik 2K-2,5K pound ile krallar gibi yasaniz, geri kalani da gayet kenara atilir.
Mesaj tarihi:
Londra'da da gayet krallar gibi yaşanır o parayla, dendiği gibi 2-3 kişiyle share ettiğin zaman güzel lokasyonlarda bile 250 civarı haftalık kiraya güzel ev bulunuyor. 1-1,2k versen kiraya gerisi haydi haydi yeter. Yalnızsan ayda 1k üzeri Londra'da kral gibi yaşanıyor açıkçası. Gece çıkarak, dışarda yemek yiyerek filan zaten çalışacaksın. Gayet iyi, ben şu an Londra'dayım kira hariç 1-1,2k ile yapamadığım şey olmuyor.
Mesaj tarihi:
Yorumları okudumda bu kadar iyi mi londra da yaşamak?
Ulan halam var orada kadın kaç milyon sefer gel burada yaşa diyor da burada düzenimde çok iyi ahah kaldım ortada şu yorumlardan sonra.
Mesaj tarihi:
Çalışıyorsun, zaten hafta içleri ölü gibisin. Kira dışı bence 1-1,2k ile gül gibi geçinilir Londra'da bence tek başına..
Londra'da araban yok, benzin derdin yok. Oyster alıyorsun aylık 100 pound civarı, ulaşım bitti..
Mesaj tarihi:
Istanbul'da 1K ile nasil yasiyorsan burda da oyle yasiyorsun. Ahir tipi odaya mahkum olmaniz cok olasi.

Aylik 700-1000 pound arasi oda + faturalara ayirirsaniz daha insancil yasaniyor.
  • Yeni Oluştur...