benjani Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/283835_229242577110462_5985088_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/229416_476662362355947_393022871_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Feuer said: kavurma said: gerçek mi o? inan bana türkiyede 70 milyon insandan 65 milyonu bu şekilde hatta 50 milyonu çok daha gerizekalı ayda 10-15 k bişiyler kazanıyosan türkiyede 50 milyon insanı kölen gibi kullanabilirsin çünkü yarısından eve 1 ekmek götürmek için evet abi tmm abi yaparım abi tamam modunda eğlence>pic>sosyal tespit oh no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Çok bilen var, bizde çok bilen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ObuzHapsever said: ahahahah. Dantel Vader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ObuzHapsever said: burada insan kaynaklarının veya ilan verilmiş ise ilan verenin, gerekli vasıfta olmamasına rağmen o iş görüşmesine giden kadar kusuru var... ben bu formu görsem, bunu doldurtanada kızarım, niye vaktinizi boşa harcıyorsunuz diye ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 yani diyorsun ki adamlar boş bi formu, okuldaki sıkıcı bi konferans sonrasında dağıtmak için beklerken kendileri, can sıkıntısından doldurmamıştır. kesin gerçektir diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 valla gerçek olduğunu düşünmüyorum, o şekilde yazan birisin o form ile muhatap olma ihtimali düşük, öte yandan, öyle çekler görüyorum ki, adam aynı bu sitilde çek kesiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 arada ik'dan formlara bakıp gülüyoruz ya oluyor benzer şeyler. özellikle mail adresleri gülmekten öldürüyor bazen. en son "erzincanlı kovboy" diye mail adresi gördüm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 şimdi 5 dakika bi alıştırma yapalım kendinizi o adam yerine koyun, işi yok, verilecek işle alakasız saçma sapan sorular sorulmuş, belki işi iyi yapacak ama aranan nitelikler veya sorulan sorular fazla. hadi bunu geçtim, hayatı boyunca şans yüzüne gülmemiş, bir türlü tutturamamış, kötü bi yerde fakir bir ailede doğduğu için kendisinden daha şanslı bi kaç zibidinin karşısında el pençe divan durmak durumunda kalmış. Bu son umudu, bi şekilde bi yerinde tutsa koparacak ama insanlar ofislerde genelde uzaya roket gönderdiklerinden o tutuşu yapamıyor. Ordan burdan duyduğu şeyleri falan yazıyor. yerine geçebildik mi? geçebildiğimiz durumda biraz kötü hissettiysek eğer faith in humanity, restored. http://www.ludumdare.com/compo/wp-content/uploads/2012/08/faith-in-humanity.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 adam salak diyorsun yani. gerizekalının önde gideni. toplumda yaşamamasını sağlamamız lazım diyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 mcdonalds da çalışsın, bilgisayar bilgisi sormuyorlar ama yabancı dil soran yer var taksimdeki restoran ingilizce bilen elemanlara öncelik veriyordu şirket şoför alacaktır, standart formu dayamışlardır arkadaşa o da ne yapsın, bildiği kadar kağıdı doldurmuştur hocanın gidiş yolundan puan vermesine güvenmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 dasaaa said: adam salak diyorsun yani. gerizekalının önde gideni. toplumda yaşamamasını sağlamamız lazım diyorsun yani. nası le dalga geçmeyin demeye çalışmıştım pft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Suark said: şimdi 5 dakika bi alıştırma yapalım kendinizi o adam yerine koyun, işi yok, verilecek işle alakasız saçma sapan sorular sorulmuş, belki işi iyi yapacak ama aranan nitelikler veya sorulan sorular fazla. hadi bunu geçtim, hayatı boyunca şans yüzüne gülmemiş, bir türlü tutturamamış, kötü bi yerde fakir bir ailede doğduğu için kendisinden daha şanslı bi kaç zibidinin karşısında el pençe divan durmak durumunda kalmış. Bu son umudu, bi şekilde bi yerinde tutsa koparacak ama insanlar ofislerde genelde uzaya roket gönderdiklerinden o tutuşu yapamıyor. Ordan burdan duyduğu şeyleri falan yazıyor. yerine geçebildik mi? geçebildiğimiz durumda biraz kötü hissettiysek eğer faith in humanity, restored. http://www.ludumdare.com/compo/wp-content/uploads/2012/08/faith-in-humanity.png ve aldan tamirci çırağı girer... bence o form gerçek değil niye değil, oraya onları yazan adam üsteki boş yere de bir şeyler sallaya bilirdi, gerçek değil çünkü o kalibrede bir adama, önüne o tarz bir form gelecek bir yerde iş görüşmesine gitmez, daha doğrusu beyaz yakalı mevkisine iş görüşmesine gitmez, onu yazan adamların çoğu (18-22 yaş liseli/lise terk veya 30-35 yaş-30 yaş sonrası bilgisayar ve internetle tanışmış), tekstilde var, atolyelerde çalışıyorlar, çeşitli tamir işlerinde varlar, ve daha fazlası iş beğenmedikleri için boş geziyorlar. neyse, uzatmaya da gerek yok, kolpa olma ihtimali çok yüksek ve eğer gerçekse, ik aldığı maaşları hep iade etsin, gitsin son ütücü olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 evet muhtemelen gerçekk deil de sonuç olarak pati ahalisi gerçek olarak farzedip testise aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 çaycı, şoför, hademe alırken de aynı form doldurtuluyor o yüzden gerçek olma ihtimali daha yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 oha ciddi sanmışlar sdjflsdf seviyorum burayı çok cabuk rage atanlar var :D Merhaba arkadaslar: Ben müslümanim. Dini alet ederek yanlis ve kötü seyler yapan insanlar oldugunu kabul ediyorum. Bu insanlarin yüzyillardir ülkemize ve milletimize zarar verdigini de kabul ediyorum. Ama bu benim inancim. Hindu da olabilirdim. Budistte olabilirdim. Ama müslümanim. Ultimatr zamanindan beri foruma üyeyim. Pepelek dönemini de gördüm, paticik basladigi dönemleri de gördüm. Ama su an sürekli hep gerçek islam bu degil, dinimiz amin, islam fuck yeah seklinde sürekli ama sürekli bu dini kendi emelleri için araç olarak kullananlarla dalga geçiliyor. Son dönemde ise bu artik hemen hemen açilan her konuda yapilan birsey oldu. Müslüman olan, insanlarin inançlarina saygi duyan, dini bir araç degil amaç olarak gören, ülkenin iyiligini ve çikarlarini gözeten insanlara saygi duydugunuzu da biliyorum. Fakat o insanlardan biri olmaya çalisan ben kendi adima forum içerisinde sürekli böyle mesajlar görmekten üzüntü duyuyorum. Lütfen mesaj yazarken benim gibi düsünen, hisseden insanlarin oldugunu da düsünün. Saygilarimla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 http://i.imgur.com/rfJ7h.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 AGDADADFADSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ırkçılık yapmayın ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Evet biraz ırkçı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 komik bişey mi neden gülüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 hayatın gerçeklerine ırkçı demeyin. o kadın gerçekten kfc sevyiyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar