Suark Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bu meme olmuştu ya gördüm ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bişey olmaz la işte boşa tınlamayın. ondan gelecek kansere kaldıysa ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 http://2.bp.blogspot.com/_C7Ojr4OIXWQ/R71x4hS4zwI/AAAAAAAAAGY/oRaQYk4LndM/s400/gymfail.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 vaperon said: arsız utanmaz şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 şaka mı sosyopsikolojik deney mi emin olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Nako said: vaperon said: arsız utanmaz şerefsizler. bunun gerçek olduğunu düşünecek kadar salak olamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 salak bir trt calisaninin onu yazma ihtimali burda birisinin salak olma ihtimalinden yüzbin kat daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 abicim her şeyi geçtim eğer HABER yazısının altına bakarsanız paint terk olduğunu göreceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Bunu ilk Muharrem İnce paylaşmış Facebook'taki sayfasından. Daha sonra da CHP'nin twitter'ına düşmüş. Birkaç dakika önce TRT'den yalanlama geldi. Dava açacağız dediler. Muharrem İnce de, CHP de sayfalarından sildi resmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 tam chp ye uygun olmuş olaylar işte, daha ne kadar rezil edecekler kendilerini merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 twitter çıktıgından beri bazı insanların mallıkları ortaya çıkıyor üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Aiko said: Nako said: vaperon said: arsız utanmaz şerefsizler. bunun gerçek olduğunu düşünecek kadar salak olamazsınız abicim bunun gerçek olup olmaması benim yaptığım yorumun gerçekliğini değiştirmez. kendinizden bu kadar emin olabilecek, bu kadar kibirli olabilecek kadar cahil olamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 hadi hadi failladın işte. olur öyle. toparlamaya kasma sıvıyosun çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 olur öyle tabi hassas bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 klavye delikanlığından iyidir yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 chp nin cidden daha iyi danışmanlara ihtiyacı var http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/120/116/This_looks_shopped_.jpg?1304525850 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Bu ülke niye bu kadar sorunlu siyasetçilere sahip? Hayır iktidarı ayrı muhalefeti ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Aluriel said: bişey olmaz la işte boşa tınlamayın. ondan gelecek kansere kaldıysa ohooo seni de döverim Aynuryer! şu çoluk çocuk konusunda bayağı detaycıyım sanıyorum abi ben. gerçi hangi konuda detaycı değilim ki? hmm.. lanet olsun, oldukça mükemmel bir insanım gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Nasa çekmiş. http://www.nasa.gov/images/content/685572main_iss032e017547_full.jpg Biraz daha wallpaper kıvamında ki http://i.imgur.com/JDrse.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 BabacumMostors said: chp nin cidden daha iyi danışmanlara ihtiyacı var http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/120/116/This_looks_shopped_.jpg?1304525850 şu aliens adamının kafası yerine kılıçdaroğlunun suratını kopyalamak istiyorum aslında. ama mouse'u unutmuşum! bomba olayi sabotaj+ akp mit'e bizi takip ettiriyor + düşen uçağın parçaları devlette ama üstünü kapatıyorlar olayın ... derken adam bariz ALIENS diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 çeviriler tırt olsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 http://i.imgur.com/pxmug.jpg süt reklamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 aaaa sanki ağzına boşalıyolar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Ahahah seriydi bunlar ya önceki pic threadde diğerleri de vardı. Neyse ki edeplilerinden birini koymuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar