Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

media player

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar şimdi şöyle bir sorunum var
benim tv salonda
bilgisayar çalışma odasında
(buraya kadar sorun bayağı büyük gözüküyor)

şimdi benim tv süper düper çalıştırmıyor mkv'leri her kodeği desteklemiyor usb'yi takınca yavaş oynatıyor vs

şimdi ben istiyorum ki filmi atayım hdd'ye veya direk bilgisayardan bi şekilde seyredeyim.

bu işi yapmak için mediaplayer'lar varmış galiba, bunlardan hangisini önerirsiniz, veya alırken nelere bakmak lazım.
Mesaj tarihi:
olm dark diye bi marka buldum da neyin nesidir bu ya
güvenilir mi
var mı kullananınız
sonracima bunun ethernet portları yok, olanlar 250gaymeden başlıyor. sd kartla fln mı update ediyoruz buna yeni codecleri vsleri.
Mesaj tarihi:
evet, ben ole yapiyom valla, ps3 u diger odada oynatmak istiyosam

http://www.amazon.com/HDMI-Cable-50-FT-15/dp/B000QKKAPE

gerci kablo esek olusu gibi ama napalim fakirlik sdfsdfsdf
Mesaj tarihi:
e olum bide bunun için duvar delecem fln
daha 2gün önce duvar patladı delinirken zaten sdf

bi de bunu türkiyeden alsam media player parasıyla hemen hemen kafa kafaya gelecek
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Konuyu hortlatayım.Bana bir mediaplayer lazım,mkv,blueray isoları sorunsuz turkce altyazı ekleyıp oynatabılecek,3d desteklı ve torrent calıstırabılen.Varmı kullandıgınız bu işleri yapan bişi?
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Hort.

Medya oynatıcı almak istiyorum. 16m hdmi kablosu çekemiyorum. Video, ses formatlarında sıkıntı olmasın. Altyazı türkçe karakter desteklesin. 3D iso desteklerse süper olur. 4K olmasa da olur.

Var mı tavsiyesi olan. Her yol sanki 750 - 1k laptop almaya çıkıyor gibi. Ama 250-300 TL ye kullanımı daha kolay medya oynatıcı almak daha işime gelir.
Mesaj tarihi:
senko said:

ya arkadaşlar şimdi şöyle bir sorunum var
benim tv salonda
bilgisayar çalışma odasında
(buraya kadar sorun bayağı büyük gözüküyor)

şimdi benim tv süper düper çalıştırmıyor mkv'leri her kodeği desteklemiyor usb'yi takınca yavaş oynatıyor vs

şimdi ben istiyorum ki filmi atayım hdd'ye veya direk bilgisayardan bi şekilde seyredeyim.

bu işi yapmak için mediaplayer'lar varmış galiba, bunlardan hangisini önerirsiniz, veya alırken nelere bakmak lazım.

Bende philips hmp3000 mi ne öyle bir model var. oynatamadığı mkv olmadı. Altyazı desteği de var. kolay güzel alet işte
Mesaj tarihi:
Rockchip 3288 içeren android media player al bir tane, 180-200 e bulursun. Ben evde kullanıyorum, torrentide bundan indiriyorum, her türlü formatı oynatıyor, openelec yükledim alete hızda çok iyi. Yeni h265 formatında rahat rahat izletiyor, 3 boyutta takılmıyor ve kablosuz görüntü aktarımı sorunsuz. Bendeki cihaz acemax m8n
. Harddisk vs de bağlanıyor, Macbook ile sorunsuz dosya paylaşımı yapıyor, youtube, Digitürk vs sorunsuz. 1080p yi bırak 4k film izleyebilirsiniz
Mesaj tarihi:
http://www.hepsiburada.com/toshiba-store-tv-1tb-3-5-wi-fi-media-player-pa4221e-ahj0-p-BD802250?productId=bd802250&categoryId=112123

Şu ürünü buldum. 1tb dahil fiyatı gayet uygun geldi bana. Bakalım biraz araştırma yapacağım.
  • Yeni Oluştur...