Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

media player

senko

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaşlar şimdi şöyle bir sorunum var
benim tv salonda
bilgisayar çalışma odasında
(buraya kadar sorun bayağı büyük gözüküyor)

şimdi benim tv süper düper çalıştırmıyor mkv'leri her kodeği desteklemiyor usb'yi takınca yavaş oynatıyor vs

şimdi ben istiyorum ki filmi atayım hdd'ye veya direk bilgisayardan bi şekilde seyredeyim.

bu işi yapmak için mediaplayer'lar varmış galiba, bunlardan hangisini önerirsiniz, veya alırken nelere bakmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • 5 ay sonra ...
Hort.

Medya oynatıcı almak istiyorum. 16m hdmi kablosu çekemiyorum. Video, ses formatlarında sıkıntı olmasın. Altyazı türkçe karakter desteklesin. 3D iso desteklerse süper olur. 4K olmasa da olur.

Var mı tavsiyesi olan. Her yol sanki 750 - 1k laptop almaya çıkıyor gibi. Ama 250-300 TL ye kullanımı daha kolay medya oynatıcı almak daha işime gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

ya arkadaşlar şimdi şöyle bir sorunum var
benim tv salonda
bilgisayar çalışma odasında
(buraya kadar sorun bayağı büyük gözüküyor)

şimdi benim tv süper düper çalıştırmıyor mkv'leri her kodeği desteklemiyor usb'yi takınca yavaş oynatıyor vs

şimdi ben istiyorum ki filmi atayım hdd'ye veya direk bilgisayardan bi şekilde seyredeyim.

bu işi yapmak için mediaplayer'lar varmış galiba, bunlardan hangisini önerirsiniz, veya alırken nelere bakmak lazım.

Bende philips hmp3000 mi ne öyle bir model var. oynatamadığı mkv olmadı. Altyazı desteği de var. kolay güzel alet işte
Sosyal ağlarda paylaş

Rockchip 3288 içeren android media player al bir tane, 180-200 e bulursun. Ben evde kullanıyorum, torrentide bundan indiriyorum, her türlü formatı oynatıyor, openelec yükledim alete hızda çok iyi. Yeni h265 formatında rahat rahat izletiyor, 3 boyutta takılmıyor ve kablosuz görüntü aktarımı sorunsuz. Bendeki cihaz acemax m8n
. Harddisk vs de bağlanıyor, Macbook ile sorunsuz dosya paylaşımı yapıyor, youtube, Digitürk vs sorunsuz. 1080p yi bırak 4k film izleyebilirsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...