senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 ya arkadaşlar şimdi şöyle bir sorunum var benim tv salonda bilgisayar çalışma odasında (buraya kadar sorun bayağı büyük gözüküyor) şimdi benim tv süper düper çalıştırmıyor mkv'leri her kodeği desteklemiyor usb'yi takınca yavaş oynatıyor vs şimdi ben istiyorum ki filmi atayım hdd'ye veya direk bilgisayardan bi şekilde seyredeyim. bu işi yapmak için mediaplayer'lar varmış galiba, bunlardan hangisini önerirsiniz, veya alırken nelere bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 olm dark diye bi marka buldum da neyin nesidir bu ya güvenilir mi var mı kullananınız sonracima bunun ethernet portları yok, olanlar 250gaymeden başlıyor. sd kartla fln mı update ediyoruz buna yeni codecleri vsleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Onlar iyi çalışmıyor genelde. Ama WD gibi firmaların da öyle ürünleri, onlara bak bir önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Bana da lazım böyle birşey. 50gb'lık 3d filmleri oynatmasını istiyorum. En önemlisi altyazıda sorun çıkarmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 olm herkes övmüş ama bu dark mıdır nedir o zımbırtıyı bi de wd 350kaat dark 80kaat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 onu alcagina alsana 16 metrelik bi kablo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 16 metrelik hdmi kablosu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 evet, ben ole yapiyom valla, ps3 u diger odada oynatmak istiyosam http://www.amazon.com/HDMI-Cable-50-FT-15/dp/B000QKKAPE gerci kablo esek olusu gibi ama napalim fakirlik sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 e olum bide bunun için duvar delecem fln daha 2gün önce duvar patladı delinirken zaten sdf bi de bunu türkiyeden alsam media player parasıyla hemen hemen kafa kafaya gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 dark iyidir. uzun zamandır kullanıyorum hiç problem yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 al bak buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Konuyu hortlatayım.Bana bir mediaplayer lazım,mkv,blueray isoları sorunsuz turkce altyazı ekleyıp oynatabılecek,3d desteklı ve torrent calıstırabılen.Varmı kullandıgınız bu işleri yapan bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Hort. Medya oynatıcı almak istiyorum. 16m hdmi kablosu çekemiyorum. Video, ses formatlarında sıkıntı olmasın. Altyazı türkçe karakter desteklesin. 3D iso desteklerse süper olur. 4K olmasa da olur. Var mı tavsiyesi olan. Her yol sanki 750 - 1k laptop almaya çıkıyor gibi. Ama 250-300 TL ye kullanımı daha kolay medya oynatıcı almak daha işime gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Lazım abi TV DTS desteklemiyor. Bazı video formatlarını açmıyor. Dts sesi ac3 yapana kadar 15 dakika uğraş dur film dizi başına. Tavsiye lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 abi laptop vs yok mu? yada pc çok mu uzak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Evet uzak epey. Arada 3 oda var. Laptop yok. Laptop tavsiyesi de olur. 1080p Filmleri kasmadan oynatabilecek 750-1k civarı varsa eğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 http://www.intel.com.tr/content/www/tr/tr/nuc/usage-examples.html buna bi bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 senko said: ya arkadaşlar şimdi şöyle bir sorunum var benim tv salonda bilgisayar çalışma odasında (buraya kadar sorun bayağı büyük gözüküyor) şimdi benim tv süper düper çalıştırmıyor mkv'leri her kodeği desteklemiyor usb'yi takınca yavaş oynatıyor vs şimdi ben istiyorum ki filmi atayım hdd'ye veya direk bilgisayardan bi şekilde seyredeyim. bu işi yapmak için mediaplayer'lar varmış galiba, bunlardan hangisini önerirsiniz, veya alırken nelere bakmak lazım. Bende philips hmp3000 mi ne öyle bir model var. oynatamadığı mkv olmadı. Altyazı desteği de var. kolay güzel alet işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 2012'den beri çok şeyler değişti ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Anlamadım? 2012 de aldım ok de illa ki yeni modeli fln vardır. hmp7001 çıkmış işte alla alla onu al :D sadece philips in media playerı iyi işte onu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Rockchip 3288 içeren android media player al bir tane, 180-200 e bulursun. Ben evde kullanıyorum, torrentide bundan indiriyorum, her türlü formatı oynatıyor, openelec yükledim alete hızda çok iyi. Yeni h265 formatında rahat rahat izletiyor, 3 boyutta takılmıyor ve kablosuz görüntü aktarımı sorunsuz. Bendeki cihaz acemax m8n . Harddisk vs de bağlanıyor, Macbook ile sorunsuz dosya paylaşımı yapıyor, youtube, Digitürk vs sorunsuz. 1080p yi bırak 4k film izleyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 http://www.hepsiburada.com/toshiba-store-tv-1tb-3-5-wi-fi-media-player-pa4221e-ahj0-p-BD802250?productId=bd802250&categoryId=112123 Şu ürünü buldum. 1tb dahil fiyatı gayet uygun geldi bana. Bakalım biraz araştırma yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar