ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Sakurasou 12 ÇOK TATLI YAA, bu bölümün tadına doyamadım. Salı günü benim kalp ısıtan animeler günüm, Sakurasou-> Tonari no Kaibutsu-> Bakuman üstüste izliyorum etkisini arttırmak için ama daha combonun ilk darbesinden kalbim sıcacık oldu umarım diğerleri de bu hafta güzeldir eheh. Gerçi Bakumanda villain arc devam ediyo bu hafta da weird romance yoktur muhtemelen, Tonari no Kaibutsu da son zamanlarda çok bozdu ilk başlardaki tatlılığı yok ama olsun, Sakurasounun bu bölümü bana bir hafta boyunca yeter heralde:p (Natsume ve Ooshima yeterince tatlı gerçi^^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 karılar ve panzer filler haftasıydı.. FAAAAAAAAAAAAAAAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Tankli karilarin son iki bolum gecikecekmis Crunchyroll'un dedigine gore. Ocak diyen de var, mart diyen de var, CR bir sey demedi official olarak. Japonca bilen biri varsa baksin bizim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 sakurasou.. MUH_TE_ŞEM (emek verdim shift kullandım evet ahahsdf) üstümdeki negatifliği resmen halıya bıraktım içim hafifledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 pff Chuunibyou bitti, Gintama 2 hafta tatilde(yeni arc başlıyo diye sevinirken...), Naruto da tatilde(gerçi filler yayınlıycaklardı zaten), bu hafta perşembe izleyecek bişeyim kalmadı. Neyse, Seitokai no Ichizon izlemeyi unutmuştum bu sezona başlarım ama yine de animeler gününde çıkmadığı zaman sinir oluyorum. tableflip.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Seitokai no Ichizon Lv.2 için 720p bulunan bir yer var mı? Bir tek şunu bulabildim, onda da 360p filan hepsi. http://www.nyaa.eu/?page=search&cats=1_37&filter=0&term=seitokai+no+ichizon+lv2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 yok daha oynamadı tv de onlar hep webcast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Yok, evet. OVA sanirim onlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 tv de yayınlanıcak mı peki? listede bu sezon için gözüküyodu. veya yüksek kalite için bekliyim mi yoksa bunları bu hale mi izliyim? (OVA olduğunu sanmıyorum ama, 10 tane OVAyı üst üste 1 er hafta aralıklarla çıkarmazlar ya, normal sezon animesi gibi duruyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Lv2 10 gun once bitti abi, ne yayinlanmasi? Slot vermezler nette yayinlanmis seye. OVA degilmis ama, Mayis'da geliyormus OVA olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 webcast ten riplemişler işte, o yüzden tv de yayınlanıcak ta yüksek kalite ripliycekler mi diyorum. veya başka bir kaynaktan yüksek kalite gelme ihtimali var mı? yoksa 360p ye mi kaldık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 ShadowFury said: ama yine de animeler gününde çıkmadığı zaman sinir oluyorum. tableflip.jpg Neredeyse her animenin simulcast'i vardi bu sezon. rip ceksene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 DVD cikarirlar buna belki, onu bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Yok, gintamayla naruto tatilde diye bugün izliycek bişeyim yok(hatta yılbaşı yüzünden sanırım geri kalanlar da tatilde olucak bu hafta...) Onun haricinde bir tek Bakuman ın gününde sublanmaması sorunu oluyo ki o da tek kaynak subladığı ve sonra yan gelip yattığı için oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 tonari no kaibutsu guzel bitti. Ender guzel shoujo'lardan biri olarak aklimda kalir artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Beklesem kesin unuturum, çıkar mı çıkmaz mı belli de değil, Seitokai no Ichizon u 360p izlemeye karar verdim. Gözlerim kanaya kanaya izliyorum ama yine de değer, özlemişim bunu, bayağı eğlenceli^^ Yeni sezon başlayana kadar chuu2 nin yerini dolduracak bişeyler lazımdı zaten, o kadar iyi olmasa da idare ediyo işte. Hem o koyduğum listedekilerin hepsi 360p değilmiş, sırf birkaç tanesi öyle diğerleri nispeten daha kaliteli gibi, izlenebiliyo yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Gintama neden durduruldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 hiatus devami gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 tonari o kadar havada bitti ki.. devamı gelecek diye bekliyorum meğersem bitmiş.. neden böyle penis gibi bitti? bir bok anlamadım ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 mangadan devam etsin insanlar diye asdf bu manga/ln uyarlamaları hep satış pompalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 bir de manga olayına girersem.. bittim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 ShadowFury said: tv de yayınlanıcak mı peki? listede bu sezon için gözüküyodu. Yanlis bilgi vermisim, yayinlanacakmis. Hatta Crunchyroll'da gozukuyor, bu hafta basliyor. 1080p izlersin istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 magi çok pis gaza geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Karılar ve panzer iptal mi oldu ya? En son 10.5 diye 2. recap ı koymuşlardı yılbaşından önce, ondan sonra hiçbirşey bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Martta gelecek sanırım devamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar