screwy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 yaz acıma yaz. broluk oburu izin eylesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 liberal said: quote'ladığın yerle verdiğin cevap arasında hayli ilişki varmış, evet. neyse.. "feysbuktan mı aşık oldu ? güldürme beni" temalı yazmıştım oysa ki. esprikli olması şaşırtmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 read only Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 antiban said: Beni ekip kızla takılmışlar. Şimdi ben bu kıza yazsam mı ? Yazasım var, bunlar gidicek ben burdayım kız da burda. Arkadaşlık raconu ne der bu durumda ? Özet: işler b.k oldu yardım. not: kız fena değil güzel kız. Racona ters dostum. Racon dışı dersen atış serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Adamların son iki gün yaptıkları seni ekip kızla takılma olayı ve sana yalan söyleme durumuna kadar,broluk raconuna ters der gecerdim..fakat bunları yapan insanlar pek 'gercek' bron sayılmaz..kız varsa seni satarız ben kendi penisime bakarım olayı söz konusu su an..dolayısıyla kıza yazmanı tavsiye ederim.. Yarın bi gun sen benim hatuna yazdın lafı gecersede..beni satıp kızla takılırken iyi ben sizi satıp kızla takılınca kötümü oluyo der aradan cıkarsın..zaten anlayıs göstermezlerse o adamlardan sana pek hayır gelmez..biz onlara ' iyi gün dostu ' deriz.. Yarın bigün ismini koyup biz sevgili olduk demeden önce harekete gecmeni tavsiye ederim. Unutmaki 'bro code' önce bro olmaktan gecer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 ibretlik bir yorum olmus altına imzamı atarım Robert_Poche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 LastManStanding said: arkadaşlık raconu maconu bu devirde hikaye.adamlar zaten seni satıp kızla takılmış hala arkadaşlık raconu diyon. (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 kız bulmus dah soruyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Kız mı vurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 yaz tabi, bu kadar uzun yazıyı buraya yazacağına, kıza yazsaydın şuan bi el ensede kırbaç vuruyodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 kiz bush muymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 siz neyi paylasamadiniz ben onu anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Öyle arkadaş mı olur, bozulmalar kıskanmalar vs. Yaz kıza gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 BonePART said: bros before hoes eğer arkadasın senden once dibs dediyse kıza boynu bukup vazgeçicen 3 ay takılacagın bi hatun icin 6 7 senelik dostluk silinmez zaten ayrıca faceden tanıstıgı herifle bulusmak icin tatile cıkan hatuna hiç olmaz o ne lan köylü bacı modeli ünlü olcam deyip unkapanınada gidebilirdi Yalnız adam diğer şehirden kızla takılmak için geliyo, arakdaşıyla değil, öyle broluk olmaz, yalan arkadaş o. Diğer triplerinden de belli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 O ŞEHİRR NERESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 o kadar yazıcağına kıza yazsaydın şimdi sevişiyodunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 ahah adam birde yazayim mi diye soruyor olum kiz sana sohbet sirasinda yazmis zaten, he diyeceksin sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cleglaw Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 yazma, kendini bilim ve sanata ver. vaktine değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 özet: bu herif ben meriç olacağım millet ne der diye soruyor. kaypak derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar