dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 barbu said: varya şu mesajı sadece aşağıya doğru ok yapabildiğini göstermek için attın kesin. 【ツ】❤❤❤❤❤♥♥♥♥♥♥❤❤❤❤♥♥♥♥ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 cok yetenek gerektiren bise degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 harbi mi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 benim çok önceden varmış hiç kullanılmamış cillop gibi tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 win+r charmap ile de yapabilirsin ya da ascii'den hatırladıklarınla falan da. cidden hiç bi numarası yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 benden başka kaç bebenin ismi uğurcan olur ve hemen burdan alır ya. insan üşenir böyle isimle üyelik almaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Ben hala alamıyorum error veriyor ya delircem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 bosuna almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 hala alamadıysanız kasmayın. kapmışlardır hesapları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 steve ballmer bile almamış abi boşverin sdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Günlük sınır koymuşlar :( 1 mail aldım ikincisine izin vermedi. Hatta mesajı alanlar bu arada internet explorer'da denesin. Chrome hata mesajı verirken internet explorer hata vermedi bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Bu email adreslerinin 2 yil sonra @hotmailler gibi spam olmayacagini size dusundunduren ne? Sonucta ms'in kateli spam filtrelerinden hepimiz haberdariz demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Lisedeyken yaptığımız gibi her yere vermemek. Ben sadece Windows Store ve Windows 8 için kullanmayı düşünüyorum. Ama Windows 8'e giriş yapınca Mail programına otomatik ekleniyor, bu nedenle dakikada bir span geliyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 isimsoyisim kaptım da, isim önceden alınmış. 500.000. hesabım hayırlı olsun. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar