BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 14-18 arası tatile gitmeyi planlıyorum. önemli olan gece hayatı. nasıldır disko falan filan var mıdır? bir de 'çeşme ya da alaçatıya gidiyosan kesin şu plaja git' dediğiniz bi yer var mıdır? alaçatı rüzgar sörfüyle meşhur kız arkadaşım da denemek istiyor ancak gidince cebelleşmeyelim diye gideceğiimiz yerlerin bir listesini yapmak istiyorum help pliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 alaçatıda disco varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 disko yok kardeş. Huzurlu sakin bir tatilin adresi çeşme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Şöyle alalım. http://forum.paticik.com/read.php?23,4983585,5001278#msg-5001278 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 arkadaş nerde o zaman bu çılgın gece hayatı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 soundgardenın 2.si olcak ağustos sonunda ona denk getir bari fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 BlackLabelSociety said: arkadaş nerde o zaman bu çılgın gece hayatı:) alanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 2 dakka sıkmayın abi. çeşmede it gibi gece hayatı var. pi, marakeş, monk... saplama gidiyosanız kalbinizi kırabilirler yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 türk kızlarıyla niye uğraşsın adam ya. skor garantili yere gitsin madem gece hayatı istiyo. çeşmede en fazla yiyiştiğiyle kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 İstanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Adam kız arkadaşıyla gidiyor siz skor garantili yere gitsin diyorsunuz ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 nan kız arkadaşım rus zaten :)-D çeşmede hayat var diyosun yani bak bu iş kafama yatmaya başladı sabah mis gibi bi deniz akşam da disko arıyorum fazlası değil:) ayrıca alanyaya daha önce gittim evet fena değil jolly joker mıydı neydi oraya gitmiştim atıyo da olabilirim ismi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 oooooOOOOoOOoo res pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Çeşme'nin gece hayatı İstanbul Kuruçeşme'den farklı olmadığı için Antalya - Alanya konseptinde bir şey bekleme derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Llama said: oooooOOOOoOOoo res pls /resurrect... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 BlackLabelSociety said: arkadaş nerde o zaman bu çılgın gece hayatı:) ayayorgi'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 athena gökhan bile oraya gidiyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Dost Pide Çeşme'deydi di mi yanlış hatırlamadım. Direk Dost Pide abi sabah-öğle-akşam. Off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ayayorgi sabah beach akşam club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 bu ayayorgi iyiymiş hakketten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar