Meov Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Selam tekrardan, donanımhaberden bir eleman buldum. AMD phenom II X4 965 125w garantisiz Gigabyte GA-MA785GT-UD3H (rev. 1.3) garantisiz Asus Vento Kasa 2x4gb xmp geil enhance corsa spec. edition 1700mhz hepsine 420 liraya anlaştım, bir sorun çıkmazsa 5-6 gün sonra almayı düşünüyorum, sizce fiyat nasıl? ne dersiniz? normalde sadece işlemciyi alsam 230 liraya flm geliyor sanırım.
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 lan review var bi dolu site de hala boş boş konuşmuş. layığını bulmuş sonuçta gerçi. hayırlı olsun aldığın parçalar. umarım sorun çıkmaz garanti olayında. gerçi dhde daha önceden alışverişi olan birilerinden aldıysan sanmıyorum çıkacağını.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 balonluyu mu diosun, en son bana pm'den sovdugu icin sikayet ettiydim bi baktım balonu patlamıs.
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 bana da sövdü de sorun o değil. atıp tutuyor boş boş. kaynak teyzesi nasılsa
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 almadım daha almayı düşünüyorum dedim, sizce nasıl fiyat iyi mi? değer mi almaya?
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 topikimde biride benimle ilgilensin :D bu arada bu geil ramler anakartla çalışır sanırım? fiyat iyi mi?
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Meov said: Selam tekrardan, donanımhaberden bir eleman buldum. AMD phenom II X4 965 125w garantisiz Gigabyte GA-MA785GT-UD3H (rev. 1.3) garantisiz Asus Vento Kasa 2x4gb xmp geil enhance corsa spec. edition 1700mhz hepsine 420 liraya anlaştım, bir sorun çıkmazsa 5-6 gün sonra almayı düşünüyorum, sizce fiyat nasıl? ne dersiniz? normalde sadece işlemciyi alsam 230 liraya flm geliyor sanırım.
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 tek sorunum başlangıç için işlemciye ekstra bir soğutucu alamayacağım, kasa yeterli olur umarım.
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 gerek yok zaten o islemciye sogutucu falan
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 edgeVII said: Intel fanboilarını kaale bile alma. Gaming için AMD ideal. al 965 black editionyada FX f/p nin doruklarına çık. Tasarım masarım yapıcaksan git i5 i7 intel al o ayrı. Gaming için en gereksiz şey intele para vermek ekran kartı içinde 6850 al dediğim gibi tam fiyat performans ürünü buda. şu mesaj çok iyi geldi gece gece. zuhzuhzuhzuh
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Valla yaniliyor olabilirim ama gozlemim esdeger amd anakartlarinin intel anakartlarina gore bayagi ucuz oldugu yonunde. Ilk sayfadaki sistemde ekran karti en zayif halka gibi duruyor. Islemci cephesinde son zamanlarda intel'in hiz ustunlugu var. Tarihte hep kimi zaman AMD, kimi zaman Intel onde olmustur, su aralar net bi sekilde intel. Ha oyun oynayacaksan 8 cekirdekli bi islemci bi haltina yaramaz, 4 cekirdek kullanan oyunlar yeni cikmaya basladi. Islemciyi butceye gore sec bence, para varsa intel iyi, yoksa AMD aldim sistem gakladi oynarken diye bi olay yasamazsin Ekran karti oyun hizini etkileyen en onemli faktor, cok zayif bisey alma (ekstrem durumlar haric tabi, gidip 2 GB RAM almayacagini varsayiyorum). Ben olsam birinden ikinci el ekran karti kapardim
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Bir de harddisk alirken ms degerinin dusuk olmasini ve SATA uzerinde NCQ desteklemesini gozardi etme, fiyat farklari genelde 5$ civarinda oluyor. Cok deli bisey almadikca SATA3 olmasi kritik degil ama SATA2 al en azindan, SATA alma
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 arkadaşlar önemli bir gelişme oldu. şuan bir sistem var ekran kartı vs iyi 6850 kasası monitörü mb'u herşeyiyle 700 lira. aciliyetten satılıyor 6 ay önce toplanmış. ama sanırım, satan adam bu akşam dönecek bana ama işlemcisi c2d olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. çift çekirdek yeni nesil dedi adam ama söyleyen dandik bir bilgisayarcı elemanı. sizce bu sistem alınır mı? yepyeni duruyor canım çekti. fiyatıda uygun gibi. monitörün sıfırı sadece 350 400 liramı ne. help me out.
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 bitti amd intel savaşları tabi hemen gidin mekbuk aira asd
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Meov said: arkadaşlar önemli bir gelişme oldu. şuan bir sistem var ekran kartı vs iyi 6850 kasası monitörü mb'u herşeyiyle 700 lira. aciliyetten satılıyor 6 ay önce toplanmış. ama sanırım, satan adam bu akşam dönecek bana ama işlemcisi c2d olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. çift çekirdek yeni nesil dedi adam ama söyleyen dandik bir bilgisayarcı elemanı. sizce bu sistem alınır mı? yepyeni duruyor canım çekti. fiyatıda uygun gibi. monitörün sıfırı sadece 350 400 liramı ne. help me out. sabit disk ve güç kaynağı? onlar da var ise, fiyatı uygun gibi değil bedava, düşünmeden al derim ben. kendi pc'm için fiyat araştırması yapmıştım 2 hafta önce tecrübeyle söylüyorum yani. ha zaten sen almassan birisi alacak direk. işlemcisi ne kadar rezil olursa olsun en ucuzundan intel i3 2120 çakarsın, oyunlar için canavar olur o.
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 var psu bilmemne her şey tam. ama işte anakart uyumlu değilse i3'e diye korkuyorum bir tek.
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 C2D işlemci ile 6850 ekran kartı olmamış. O işlemci o ekran kartına darboğaz yapar performansını alamazsın. O işlemcinin soketide farklı upgrade de yapamazsın. Pek olmamış yani.. PS: Sene olmuş 2012 hala AMD ısınıyor diyen var...
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 kötü bakkal yakan söylemiş değmez 700 liraya. 9500gt gpu c2d cpu, kaç mhz göremedim asus mb psu kasa dvd writer 1 tb harddisk 9500gt 128 bit diyorum adam 256 bit diyor, 512mb diyorum 1 gb diyor lan aynı kart bende var yanlış mıyım?
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 1 GB lısı varda 256bit olduğunu sanmıyorum. Ayrıca 9800 neyse de 9500gt iş yapmaz şu zamanda. Sadece oyun oynuyorum diyorsan ve ucuz yollu birşey istiyorsan senin alacağın PC belli. Bulabiliyorsan AMD Phenom X6 yada Phenom X4 işlemci alacaksın. Win7 kullanacağını düşürsek minimum 8GB ram takacaksın. 6850 şu an F/P olarak alınabilecek tek ekran kartı. Anakartı da ileriye yönelik FX destekli bir anakart seçersen ilerde sadece işlemci upgrade ile bile bu makineyi 3-4 sene kullanırsın. Yalnız AMD işlemcileri alırken yanlarında CPU fanıda al ayrıca. Stok fanların soğutma açısından sorunları yok ama çok gürültü yapıyorlar :)
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 abi kararımı verdim x4 alıyorum işlemci anakartı fx destekli almam sanırım bilmiyorum zamanı gelince anakartıda değiştiririm bir sıkıntı olmaz yani, şuan bu durumumla +100 vereceğime değiştirmek istersem +200 veririm. phenom x4, normal 1833+ ram destekleyen bir anakart 2x4 geil corsa 1700mhz ram, sapphire hd 6850 kesinleşti şuan için. vatanda bugün asusun bilgisayarını gördüm yanında diablo 3 hediyeli olan rog pc. çok tatlı duruyordu i7 4.7 ghz, 16 gb ram, ekran kartı vs ^^ pcnin üzerinde speed tuşu var, direk o.c. ediyor sistem açıkken. yerim ben onu ama 7k tl.
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-ma785gt-ud3h_13/ phenom x4 965 125w, 2x4 gb geil enchance corsa 1700mhz ram ve bu anakartı aldım şimdilik. anakartlar hakkında pek bilgi sahibi olmadığımdan bir yorum isteyebilir miyim anakart için? usb 3.0 destei yok ama sanırım sata3 desteği var yazdığı üzere. bir sıkıntı yaşamam değil mi?
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Anakartın işlemci için max ne kadar güç sağlıyor. X4 ü X6 yapıp kullanacağın için bi bakıver oraya. Sonra bu işlemcinin çekirdekler niye açılmıyor diye düşünür durursun.
Öne çıkan mesajlar