Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 şu 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ulan şu alex olmasa varya fener bankasyayı bırak amatör kümeye düşer anasını satıyım. herif yine maçı kurtardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 farketmez ya deplasman avantajı bizde 0-0 a turlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 şu 1 derken Zegna maç başı tahminlerin gibi 4-5 gol bekliyorsun heralde ahaha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 neyse yırttı Bekir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Kesin Alex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Red said: farketmez ya deplasman avantajı bizde 0-0 a turlarız vay çingen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Fenerin kondisyon çok kötü, geçen sezonun ardından kondisyoner kadrosu yenilenmiştir umarım. Rezil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 alexe uzaklaştırdı adam topu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 valla 4 gol bekliyordum evet, topal kuyt vs alısacak daha takıma sorun yok :) tromso olmaz dedik inanmadınız, ama ummaya devam edin siz gencler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 4 dakka uzatma var atar FB bi tane daha gaza gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Derken Bekir Servet'ten iyi olduğunu gösterdi asdadasda Alex bir oduna bile gol attırabilir NY Times Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Tromso değilde MTK oluyordu az aman... Topal alışsada zaten nasıl bir oyuncu olduğunu biliyoruz. Fazla beklentiye kapılmamak lazım. Kuyt elbette kendini gösterecektir, iyi oyuncu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ahah noldu yaranımı deştik sotto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Dedim dedim dinlemediniz bak ne oldu Fenerde topcu yerine 11 tane kalas da diksen 90 civarı bir golü olur takımın asfd, ki Bekir attığına göre kalas varsayabiliriz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 bekir'in beraberlik kurtardıgı takımdan ne hayır gelir ya sdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 abi topal yanına bir tane takviye ile orta sahayı toparlar diye dusunuyorum ben. ama takviye sart.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Ne yarası be hocam, olur öyle kazalar arada. UEFA kupası almış takım gidip aynı kupada Tromsoye elendik diye oturup yıllarca ağlayacak hali yok heralde di mi:)... Biz belli yerlere geldik zaten, hedef daha yukarısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 iyi iyi bekir sakatlandi son dakkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 tromso o sahada çelsiyi falan yendi lan 3-1 mi ne hemde dflkbmfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 adam akıllı oynarsak orada sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 burda oynasaydınız abi adam akıllı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 fenerbahcem turkiyenin bir numarasi ahahaha.. hastasiyim takimimin, bi bok yapmayiz ama hep iriyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Alınacaklar; 1-Stoper (hızlısından) 2-Orta sahaya çift yönlü adam (tercihen Fernandes) 3-Adam gibi golcü Atılacaklar; Özer, Semih, Bienvenu Selçuk ve Caner de kiraya verilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Zegna said: valla 4 gol bekliyordum evet, topal kuyt vs alısacak daha takıma sorun yok :) tromso olmaz dedik inanmadınız, ama ummaya devam edin siz gencler :D abi yalnız sorun şu ki, bu maça kadar bu adamların birbirlerine az çok alışması gerekiyordu. Maçı izlemedim ama yeni transferlerin uyumsuzlukları en çok konuşuluyor. Sorarlar adama o zaman, hacı siz ne yaptınız bu hazırlık sürecinde diye ? Vaslui kimdir? FB'nin şu kadrosu havada karada vurup geçerdi bunlara ama demek ki bir yerlerde ciddi hata var. Çok güvenilen Aykut Kocaman burada birincil hedef olmalı. ŞL'ye girmen bu kadar önemliyken takım bu denli başarısız bir takıma karşı bu kadar hazırlıksız olmamalıydı. Bizim ülkenin sorunu bu yalnız, BJK'ye mesela son iki senede seri başı olmanın verdiği kolaylıklarla birlikte kura şansı olmasa GS-FB gibi elemelerden giderdi direk. Karpaty gibi Vaslui'den daha boktan takıma elenen GS örneği var ya... Cidden önce şu sezon öncesi hazırlıklarını iyi kavraması gerekiyor bizim teknik adamlarında futbolcularında. Teknik adamlar yeterli ciddiyeti alsa da futbolcularda bir sorun var, sorun bir yerde var. Yıllardır ben böyle sezon başlarında çok formda oynayıpta gruplara çok rahat kalan bir takım hatırlamıyorum ŞL'de, hatta Avrupa Ligi'nde de Beşiktaş'ın son iki yılını saymazsak orada da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar