Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL 3. Ön Eleme Fenerbahçe - FC Vaslui 01.08.2012 @ 21.45

benjani

Öne çıkan mesajlar

Zegna said:

valla 4 gol bekliyordum evet, topal kuyt vs alısacak daha takıma sorun yok :)

tromso olmaz dedik inanmadınız, ama ummaya devam edin siz gencler :D

abi yalnız sorun şu ki, bu maça kadar bu adamların birbirlerine az çok alışması gerekiyordu.

Maçı izlemedim ama yeni transferlerin uyumsuzlukları en çok konuşuluyor. Sorarlar adama o zaman, hacı siz ne yaptınız bu hazırlık sürecinde diye ?

Vaslui kimdir? FB'nin şu kadrosu havada karada vurup geçerdi bunlara ama demek ki bir yerlerde ciddi hata var. Çok güvenilen Aykut Kocaman burada birincil hedef olmalı. ŞL'ye girmen bu kadar önemliyken takım bu denli başarısız bir takıma karşı bu kadar hazırlıksız olmamalıydı.

Bizim ülkenin sorunu bu yalnız, BJK'ye mesela son iki senede seri başı olmanın verdiği kolaylıklarla birlikte kura şansı olmasa GS-FB gibi elemelerden giderdi direk. Karpaty gibi Vaslui'den daha boktan takıma elenen GS örneği var ya...

Cidden önce şu sezon öncesi hazırlıklarını iyi kavraması gerekiyor bizim teknik adamlarında futbolcularında. Teknik adamlar yeterli ciddiyeti alsa da futbolcularda bir sorun var, sorun bir yerde var.

Yıllardır ben böyle sezon başlarında çok formda oynayıpta gruplara çok rahat kalan bir takım hatırlamıyorum ŞL'de, hatta Avrupa Ligi'nde de Beşiktaş'ın son iki yılını saymazsak orada da.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...