erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Red said: kim gitsin dandik vaslui maçına ben gidiyorum asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 souldarkorn said: normal de dolmayabilirdi stad. ancak ilk 5 maçın seyircisiz olacak olması ve aziz yıldırımın metristen sonraki ilk maçı olması sebebi ile bence tamamiyle dolacaktır stad. Sanki Aziz Yıldırım oynayacak. Gerçi pisti kursalar oynar, iyi kıvırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 çok komikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 biz yurt disindakiler nasil nerden izlicez mal mi bu d smart ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 MrLevie said: internette parasını verip izleyebileceğimiz bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 bi yer buldum OM attim Mr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Vaslui bu akşam yaslui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 45 lira çok para ya vasluiye, ben de gideyim diyodum da vazgeçtim fiyatı görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Estel_Anorien said: Vaslui bu akşam yaslui abi hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 UEFA tokadi Vaslui ile, Fener'i Fener'in silahiyla vuracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 aykut kocaman istifaa . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Semih ilk 11'de, Alex de var. Muhtemelen bu ikilinin birbirleri ile rahat oynamasının faydalarından takımın yeni hücum varyasyonları oturmamış ve yeni forvet gelmemişken faydalanacak Aykut. Son kez izliyor olabiliriz jsdfjsdf. Kuyt bu durumda kanada geçiyor, Topuz yedek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 bak şimdi bağrıyorlar vasliu golünden sonra sessizlik olacak sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Kareografi, pankart vs var mıydı? Gruplar baya çalışmış güya, gerçi pek iyi çalışmalar çıkmıyor genelde ama bu maçı merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 fener baya tırt bi aksilik olmazsa vaslui eler ama işte fener şansı.tek atakta gol atarlar alex malex onu bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 quote detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Fener niye bu kadar paralize. İki top yapamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 orta saha felc. top almaya gelen yok. baski altinda top yapmayi bilen yok. kanatlar iyi yardim yapamiyor orta sahaya. alex geri gelip top almasa yari sahayi gecemiyecez. alex top almaya gelince bu sefer ileride eksik kaliyoruz ilerdekiler boguluyor defans arasinda filan falan ... vaslui yaslui yani uzun lafin kisasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Baskı altında top yapamadığı ve kanatların saf hücumcu olduğu (Topuz hariç) maçlarda ekstra işler olmazsa puan kaybedildiği geçen seneden beri belliydi. Şimdi baskıya daha dirençli gibi dursa da Mehmet Topal ile Emre'nin gidişiyle baskıyı pasla kırarak açacak adam da kalmadı. Yaslui olmaz fakat çok kötü oynuyor Fb. Eskiden takımlarımız böyle eleme maçlarında bu tarz takımları 4ler 5ler giderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 abi fenerin formalarındaki yazı fontları ne kadar iğrenç show tv zamanındaki font gibi. güzeldi eski fontuda yeni formalar berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 bide alexsiz oynamayi filan dusunuyoruz. nasi bir fantazidir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 renkli basın yıllardır olduğu gibi sezon başlamadan Fb ve Gs'yi uzay takımı ilan etti ama iki takımında ciddi eksikleri var.hele fener'in. stoperde yobo gelecek mi belli değil.bekir-egemen ikisi ile yürümez.transfer lazım oraya. emre'nin eksikliği çok büyük.topal tek yönlü oyuncu onun eksikliğini doldurması mümkün değil. sow sakatlanırsa fener biterdemek ki.2 yıldır yaşayan ölü olan semih hala oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Sow'un oynatılmaması farklı bir durum, tercih. xxx'ten yönetime mesaj tarzı oynatılır genelde Semih ama bu maçta Alex ile uyumlarından son kez faydalanmak için de olabilir. Kuyt'ı forvete çekip Topuz'u alsın oyuna bence, en azından iki top yaparlar hücumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 renksiz basın bildirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 BulletRide said: Kuyt'ı forvete çekip Topuz'u alsın oyuna bence, en azından iki top yaparlar hücumda hemen yapmasi gereken bu devre arasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar