Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 https://twitter.com/#!/search/ayazaga https://twitter.com/#!/search/ayaza%C4%9Fa neler oluyor? trolle mi geldik yoksa? tv'lerde bir halt yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 kim örgütlüyor abi bu insanları. yine zırt pırt linç grupları oluşmaya başladı tekbirli bozkurt işaretli falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 ülke ülke degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 kavga çıkmış ya. her kavgaya da topik açacaksak ohooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 SON DAKİKA! İstanbul - Ayazağa / İnşaat şantiyesindeki işçilere 200 kişilik grup Irkçı sloganlarla saldırıyor, kalabalık giderek artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 FAŞOLAR İŞ BAŞINDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 twitter da boka sardı iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 galeyana gelmemek lazım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Onur Koçyiğit @notherenowsorry Ayazağa'da elektrikler kesildi. İşçiler şantiyenin jeneratörünü çalıştırdılar. Polis kapatılmasını ve karanlık olmasını istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 şu twitter ne acayip lan. dur gidip 3. dünya savaşını başlatayım. @NiccoloMachiavelli ABD uçakları şu an ankara'yı bombalıyor!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ha bu çatışma arıyorsanız şemdinli'ye bakın bir haftadır çatışma var pkk kurtarılmış bölge ilan etmeye çalışıyor, bu olay için büyük sansür var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 GwindonSurion said: FAŞOLAR İŞ BAŞINDA faşolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 http://www.sabah.com.tr/Gundem/2012/07/31/ayazaga-meydan-muharebesi# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 olayın ne olduğu belli değil ki inşaat işçileri ve mahalle sakinleri diyor kadına taciz falan diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 kürt işçileri ülkücüler linç etmek istemişmiş. tatlısu solcusu ve çakma humanist cephesinden bildirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 olay şöyle anlatılıyor said: Olay, akşam saatlerinde Şişli Ayazağa Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir lunaparkta meydana geldi. İddiaya göre, mesai saati çıkışı şantiyeye dönen işçiler cadde üzerinde bayanlara tacizde bulundu. Tacizde bulunduğu iddia edilen işçi grupla mahalle gençleri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından olay yerinden ayrılan şantiye çalışanları, kısa süre sonra yaklaşık 200 kişilik bir grupla olay yerine geri geldi. Bu durum üzerine mahalle sakinleri de kısa sürede olay yerinde toplanarak işçilerin üzerine yürüdü. Kısa süreli laf atışmalarının ardından mahalleli ile şantiye çalışanları arasında taşlı sopalı kavga çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 said: Olayın gören bir vatandaş, 'Akşam saatlerinde bir bayan tacize uğrayınca kavga çıktı. Bunun üzerine karşılıklı kavga başladı' dedi. Apartmanın dördüncü katında bulunan bir bayan ise kavgada silah kullanıldığını iddia ederek, 'Eve kurşun isabet etti' dedi ne bayanmış arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 BANA TÜM İNŞAAT İŞÇİLERİ KÜRTTÜR DİYEMEZSİNİZ! BU IRKÇILIKTIR! inşaatta çalışanlarla olay olmuş,kürtlere karşı yapılmış bişi değil. konuyu buna çevirmeye kasmak şu andaki bilgilere göre feci lame duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 yalnız bu şantiye çalışanları gerçekten taşla sopayla donanıp geldiyseler derhal atılmaları lazım ordan böyle hayvanlık olmaz, olay yanlış anlatılmış olsa ve haklı olsalar bile kendilerine bir saldırı olmadığı sürece böyle bişey yaptıysalar yine de haksızlar. iki taraf da diğerinden bağımsız olarak taş ve sopa kapıp geldiyse iki taraf da hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 stereotyping != racism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 koskoca mahalle sakinleri ile 200 kişilik işçi ordusu arasında çıkan olay basında yer bulmuyorsa, ucundan kıyısından önemsiz gibi herşey bitti diyerek, sonradan veriliyorsa az bi şüphelenin ya. twitter, ekşisözlük gibi olaya şahit olanların anlattıkları olayın farklı boyutta olduğunu anlatıyor. laf atma olayından 200 vs mahalle kavgasına tırmanan olay size mantıklı geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 said: Ayazaga halkı nerdeyse cogu Karadenizli faşist bir kesim..birileri yardıma gitmeli.partiye haber verilse twitterda yazılan gördüm. bunlar kendini solcu falan sanıp anti faşistlik oynuyorda esas faşistler kendileri ne zaman anlıcaklar merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Ren said: said: Olayın gören bir vatandaş, 'Akşam saatlerinde bir bayan tacize uğrayınca kavga çıktı. Bunun üzerine karşılıklı kavga başladı' dedi. Apartmanın dördüncü katında bulunan bir bayan ise kavgada silah kullanıldığını iddia ederek, 'Eve kurşun isabet etti' dedi ne bayanmış arkadaş burasına ben de pek güvenmiyorum şahsen. mahalleli ile bir kaç işçi arasında kavga çıktıysa sonra o mahalleli milleti gaza getirmek için "Koşun la işçiler yolda kadınlara taciz ediyo" demiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Laorx said: stereotyping != racism eğer stereotyping ırk üzerindense öyle. ırkçılığın illa şiddet içermesi gerekmiyor, ırk üzerinden ayrımcılık yeter. bunun da boyutları var tabi, yasal ayrımcılık ciddi ve devlet boyutunda bir ırkçılık. kürtler şöyledir böyledir diye kötü yorumlar yapmak da birey boyutunda ayrımcılık, stereotip üzerinden konuşuyor olsan bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
autoshape Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 şöyle bir fıkrı var. napolyon tekrar dünyaya gelmiş, beyaz saraya gitmis baskan obama ile yemek yerken demiş ki, "eğer benim elimde sizin sahip oldugunuz silahlar olsaydı, ben waterloo savaşını kesinlikle kaybetmezdim" demiş. daha sonra rusya ziyaretine gitmiş, kremlin sarayı'na çıkmış putin ile yemek yerken putin'e dönüp "sayın putin sizin elinizdeki kgb'ye benzer güçlü bir istihbarat teşkilatı, gizli servis bende olsaydı ben waterloo savaşını asla kaybetmezdim" demiş ve sonrada türkiye'ye gelmiş. tayyip erdogan ile yemek yemişler ve yemekten sonra tayyip erdogan'a dönüp, "mösyö tayyip sizin elinizdeki mükemmel basın gibi basın benim elimde olsaydı waterloo savaşını kaybettiğimi hiç kimse duymazdı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar