BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Umutlarımdan biri görmek :( 1 senedir göremiyorum onu çok özledim ühühühühü :( ona birde şiir yazdım Sen yanımdayken Kendimi iyi hissediyorum Benden uzaklaştığında Seni özlüyorum Beni bu yaşama getirdin Ama bırakıp gittin Kendi başıma kaldım Bu dünyada sensiz Her gece oturup düşünüyorum Benim yüzümden mi gittin diye Ama bir anlam veremiyorum Kendi kendimi yiyorum Daha sonra aklıma takılıyor O anılar senle benim anılarım Yüzümde bir mutluluk oluyor Ama çok uzun sürmüyor Çok uzun sürmüyor çünkü Rüyadan uyanıyorum o zaman Gözlerimi açıyorum yanımda değilsin Gözlerimden yaşlar akıyorum Seni özlediğimi hatırlıyorum Her ne olursa olsun Seni çok özledim ve Seni çok seviyorum... :([signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected] Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki : yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Umarım tez zamanda beraber olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Tebrikler...[signature][hline]The dream is true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ben bile üzüldüm bi an annemin yanımda olmadığını düşününce inş tez zamanda kavuşursunuz.[signature][hline]SlayerTR Lucas Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 bu siiri yazmasını bekledigim son insanlardan biri degil son insansın ama cok iyi bir siir devam et boyle[signature][hline]this isn't music, and we're not a band we're five middle fingers on a motherfucking hand haters call me bitch call me faggot call me whiney i am something you can never be marilyn manson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Çabucak, en tez şekilde birlikte olmanız dileği ile...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Ya ben 1 haftadır gormedım ben bıle ozledım[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 bende çok özledim :([signature][hline]I don't think people meant to be by themselves. That's why actually you find someone you care about, hold them tight. Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ayrılığınızın daha uzun sürmemesi dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar