Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 yeni modamı la bu dövmecisi birde bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 yeni gelen bir kız olarak sitenin ana temasının turuncu olduğunu gördükten sonra, pek umut beslemezdim ben şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Joker said: fede said: abi niye vibratör alıyosunuz. o parayı bana verin..... beyler vibratör değil masturbater alıyorlar. clifff said: joker patlıcan hakkında ne düşünüyosun? organik sonuçta benim yarısı içinde kalıpta ameliyat gören bir tanıdığım var. rezil olduğu ile kaldı :) peki bu vibratorler içerde kalmıyor mu hueuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 vibratör patlıcan gibi organik olmadığı için iki parçaya bölünmüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 ama bu zamanda organik ürünler tutuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 noluyo oğlum burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Benimki organik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 dikkat et iki parçaya bölünmesin ^________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Joker said: "nutella yerim" said: abi ciddi misin yoksa fotoşop mu ugrastın sıkıntıdan link'ten sitenin gerçek/aktif olduğunu görebilirsin. :) Sizleri unutucağımı düşünmediniz heralde :) Tabi ki size güzel indirimlerimiz promosyonlarımız olacaktır. ;) ürün bolluğu lazım iç çamaşırına basınca bişi çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 paticik'e özel indirimler ne abi, buradaki erkeklerin ne kadar umutsuz olduğunu, nelere vardığını gösterir gibi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 hamsilipilav said: Joker said: "nutella yerim" said: abi ciddi misin yoksa fotoşop mu ugrastın sıkıntıdan link'ten sitenin gerçek/aktif olduğunu görebilirsin. :) Sizleri unutucağımı düşünmediniz heralde :) Tabi ki size güzel indirimlerimiz promosyonlarımız olacaktır. ;) ürün bolluğu lazım iç çamaşırına basınca bişi çıkmıyor evet iç çamaşırı ürünlerinin siparişi verildi. stoklarımıza girince sizinle paylaşacağız (tu) sitedeki bu tip eksikler için özürdileriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 -Deno- said: paticik'e özel indirimler ne abi, buradaki erkeklerin ne kadar umutsuz olduğunu, nelere vardığını gösterir gibi sdfs ben bu düşünceye katılmıyorum. bu biraz "türk" kafası diye düşünüyorum. paticik'te ki kitlenin daha avrupa mantalitesinde olduğunu düşünerek bu tip oyuncakların umutsuzluk simgesi değil hayata renk katan eğlenceler olduğunu düşünüyorum. bir insan masturbater alması için umutsuz olmasına gerek yok, aktif sevgilisi olanlar da alabilir. hatta tenga ürünlerinin slogan'ı; "Mastürbasyon ve seksin ötesinde bir tecrübe yaşatmak üzere tasarlanan TENGA ürünleri, alınabilecek duyumsal hazzın sınırlarını zorluyor." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 forumun adı çıkacak yeminlen dildolar dalgalar püüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 tenga egg 35 lira bize özel 25 lira indirim anında geliyosa 10 liraya vercen sen bize tengayı hepimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 PR fevkalade yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 -Deno- said: paticik'e özel indirimler ne abi, buradaki erkeklerin ne kadar umutsuz olduğunu, nelere vardığını gösterir gibi sdfs neden ki partneriniz ile kullanabileceğiniz çok eğlenceli aletler var. yanlış düşünüyorsun denoreyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 photographer said: tenga egg 35 lira bize özel 25 lira indirim anında geliyosa 10 liraya vercen sen bize tengayı hepimize patiye özel indirim yapıyoruz, dükkanı kapattık zararına satıyoruz demedim :) 25 tl lik indirimi kullanmak için en az 100 tl lik alışveriş yapmanız gerekmekte. mesela bir tenga cup ve bir losyon alabilirsiniz. yada 2 tenga egg birde tenga egg losyon alınabilir. bunun dışında tek ürün alıcak olup % 15 indirim isteyen var ise ö.m. atarsa ona özel indirim kuponuda tanımlayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 unf unf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 "Tatar Ramazan" said: forumun adı çıkacak yeminlen dildolar dalgalar püüü Aynen ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 losyonu alıp elimize sürsek oluyo mu ? daha ucuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 losyon'u alıp duvar'a da sürebilirsin ama tenga'nın verdiği hazzı alabileceğini garanti edemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Değişik bir kafa yapım var olayı görür görmez demek ki ne kazanıyor adamlar ki bu indirimleri karşılıyabiliyorlar, adam bu fıyata satmasına ragmen kazanıyorsa normalde ne para götürüyor diye düşündüm. Kazandıran bir meslek -dalı- mı belirtirsen sevinirim, çok -zevkli- bir işe benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 hedef kitleyi çok ince görmüş. mmorpg bağımlılarının takıldığı asosyal forumuna mastürbasyon aleti ve dildo satmak, bence çok başarılı arkadaşa title verelim. sdflkşjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Mithat, tanistirayim bu arkadas Ticaret. Ticaret olum goster abiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 henüz yeni olduğumuz için bişi kazandık diyemem :) fiyatların fix olmasının sebebi indirildiğinde bişey kazanılmıyor. bu indirimlerle biz bir süre kar etmemeyi göze alarak girdik işe. promosyonlar ve tanıtımlara yönelerek işi büyütme düşüncesindeyiz. belki 1-2 yıl içinde kar etmeye başlarız diye umut ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar