Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asucan.com - Paticik'e Özel İndirimler

Joker

Öne çıkan mesajlar

samaella said:

yumurtası olan 2 gün versinde bi takılalım. Beğenirsem bende alırım belkü.

ben bunu kullanıyorum ama duşa girerken zor oluyo ya.

http://www.sanalpazar.com/cache/n38/372/3711/37103/471029/cat_721/cache_500_1__i_4118636_HHC.jpg

ohaa double penetration yapın bari
Sosyal ağlarda paylaş

GodBlessStoya said:

AHA DELİ BODYCİ!
lan nerdesin sen,ağzına yüzüne jack3d püskürtürüm la senin.
spor geneli sattı asucanda takiliyo çok ayıbb

olm fagler bastı mekanı ben de gittim. ben gdiince kimse post atmaz oldu nedense dfsa. facebook verin diyorum dinlemiyonuz
Sosyal ağlarda paylaş

kendimce düşndüğümü söyleyeyim.

arkadaş uzatan haplar'ın yalan olmadığını ama abartıldığını düşünüyorum. uzatması penis'in maximum kapasitesi kadar olacaktır. yalan sahte birşey olsa zaten tarım bakanlığı izin vermiyor bu tip şeylere. ama işin reklam kısmında denetim ne kadar kuvvetli emin değilim. o yüzden 3 ayda 7 cm beklemek şahsi fikrim olarak mucize olur. tabi bu bilgiler tecrübe ile edinilmiş değil. inş zamanla sektör'ün içinde pişeceğiz ve daha net tecrübe ile sabit bilgiler verebileceğiz. :)

şuanda piyasada iflas eden bir başka sex shop'u satın almaya uğraşıyoruz. süpriz yapabiliriz, bakalım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Joker said:

arkadaş uzatan haplar'ın yalan olmadığını ama abartıldığını düşünüyorum. uzatması penis'in maximum kapasitesi kadar olacaktır. yalan sahte birşey olsa zaten tarım bakanlığı izin vermiyor bu tip şeylere. ama işin reklam kısmında denetim ne kadar kuvvetli emin değilim. o yüzden 3 ayda 7 cm beklemek şahsi fikrim olarak mucize olur. tabi bu bilgiler tecrübe ile edinilmiş değil. inş zamanla sektör'ün içinde pişeceğiz ve daha net tecrübe ile sabit bilgiler verebileceğiz. :)

Nası tecrübe edeceksin abi elin adamının bibisinin kaç cmden kaça çıktığını
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...