Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asucan.com - Paticik'e Özel İndirimler

Joker

Öne çıkan mesajlar

Liebe said:

mastürbasyon hayatın kaçınılmazı abi ne biliim adriana lima ile birlikte olsam bile gider mastürbasyonumu yaparım herhalde çekincem yok o konuda :D ama böyle bir şeye gerek var mı harbiden bilemedim

tam olarak sormak istediğim yumurtanın içine geldikten sonra temizliği falan kolay mı koku yapmasın vs. sperm rezalet kokuyor abi sonuçta dışarı gelmek zorundaysak pek bi anlamı kalmıyo gibi ürünün

sperm kokusu değişiodu sanki yediğine göre leş yiosan leş kokar
Sosyal ağlarda paylaş

bu aletlere önyargılıyım.masturbasyonun o ilkel halini masum halini yok ediyor gibi.
hani iş fiziksel bir ihtiyaçtan ziyade profesyonelleşiyor ve zevk alınan bir duruma sokuyor.

bu aletin olayı vajina hissi vermesi değil mi ?.gerçeği varken..bilmiyorum

gericiysek gericiyiz sdfds
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

Liebe said:

mastürbasyon hayatın kaçınılmazı abi ne biliim adriana lima ile birlikte olsam bile gider mastürbasyonumu yaparım herhalde çekincem yok o konuda :D ama böyle bir şeye gerek var mı harbiden bilemedim

tam olarak sormak istediğim yumurtanın içine geldikten sonra temizliği falan kolay mı koku yapmasın vs. sperm rezalet kokuyor abi sonuçta dışarı gelmek zorundaysak pek bi anlamı kalmıyo gibi ürünün

sperm kokusu değişiodu sanki yediğine göre leş yiosan leş kokar

çok şekerli yemeyin
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

Red said:

bu aletlere önyargılıyım.masturbasyonun o ilkel halini masum halini yok ediyor gibi.
hani iş fiziksel bir ihtiyaçtan ziyade profesyonelleşiyor ve zevk alınan bir duruma sokuyor.

:=)

tabi yani en nihayetinde masturbasyon.sekssiz geçen günlerde mecburi dışa fırlatımdan öteye geçmemeli ve fazla anlam yüklenmemeli oyuncaklarla sdfs.kendimi affetmem eğer lord argos gibi tengayla duşa giren fantastiklerden olsam sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

"nutella yerim" said:

Red said:

:=)

tabi yani en nihayetinde masturbasyon.sekssiz geçen günlerde mecburi dışa fırlatımdan öteye geçmemeli ve fazla anlam yüklenmemeli oyuncaklarla sdfs.kendimi affetmem eğer lord argos gibi tengayla duşa giren fantastiklerden olsam sdfs

Bence önyargılı olma bir kere dene karar ver :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...