apsingir Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 İyi sayılabilecek bir üniversite de İktisat okumak mı? yoksa çokta iyi sayılmayan bir üniversitede Uluslararası İlişkiler okumak mı? cevapla birlikte 2 cümlede nedenini yazarsanız sevinirim.saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 2 si de degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 hangi okullar olduguna baglı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Uluslarasası Boğaziçi filan olmayınca yaramaz gibi geliyor bana. İktisat iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 heryer işletme iktisat dolu.. zaten herkes artık rahatlıkla uni.lere girebiliyo bari iyisinde oku da ilerde az da olsa referans olur kendini geliştirme vs. her koşulu digerleriyle aynı oranda düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 adamsan bogazici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 İyi bir üni'e gir. Bölümü beğenmessen değiştirirsin win-win. Ben öyle yaptım. Uluslararası kitap okumayı ve yazı yazmayı sevmiyorsanız girmeyin. Bizde hayvan gibi okumalar, her yarı yılda en az 60-70 sayfa paper vardı. Sınavları saymıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Fistan said: adamsan bogazici o kadar adam değilim sdf. Dokuz eylül olabilir bir de uludağ tutuyo iktisat için.Uluslararası ilişkiler için pek ahım şahım bir yer yok ama o kadar iktisat,işletme mezunu varken Uluslararası mı okusam diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 apsingir said: İyi sayılabilecek bir üniversite de İktisat okumak mı? yoksa çokta iyi sayılmayan bir üniversitede Uluslararası İlişkiler okumak mı? cevapla birlikte 2 cümlede nedenini yazarsanız sevinirim.saygılar.. iktisat >>>>>> ua ilişkiler kurduğun denklem başından hatalı bu yüzden ua ilişkiler dersaneler tarafından trendleştirilmiş çok da matah olmayan bir bölüm aslında iibf'lerdeki tek tm2 bölümü kendi alanlarında çalışanı çok azdır gene işletmeiktisat'çıların derslerini öğrenmeye mecburdurlar kurum sınavlarından kpssA'dan ondan bundan iyi puanlar almak iyi işlere yerleşebilmek için hem zaten adam gibi ekonomi bilmeden de uluslararası ilişkilere giremezsin (gerçek manada yani) mikroya makroya giriş ile uluslararası ekonomiyle de bir yere kadar akademisyen olacağım diyorsan eyvallah uluslararası ilişkilerin kendi dersleri çok şukeladır çok kültürlü bir insan olur çıkarsın ama işte mezun olduktan sonra kültürsüz işletmecileri geçmek için onların 3 defa 5 defa gördüğü şeyleri oturup baştan öğrenmen gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 deü'nün ingilizcesi tutuyorsa ne güzel ama değil galiba türkçesi pek iyi değil gibi geliyor bana hem de allahın bucasında zaten o bile yeter sdf uludağ iktisat ise iyi galiba ya bir sürü kitabı yazan adam uludağ'da hoca olmuş ve hala olmakta oluyor ilginç bir şekilde. iü'de orda burda uludağ hocalarının kitapları takip edilmekte. jeopolitik açıdan da iyi, sanayii'nin yani paranın dibinde (bursa >>izmir) üstelik istanbul'un da dibinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 hoca önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Uluslar arası ilişkiler çok üst düzey bir okulda, bağlantıları sağlam hocalardan ders almadığın sürece %90 işine yaramayacak bir bölüm. İşletme, iktisat bölümleri de çok sayıda var her yerde. Mezun olduktan sonra büyük ihtimalle kendi çabanla bir konuma gelmen gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Suark said: will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Bölüm önemli. 4 seneni çöpe atmak hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Both Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Sırf boğaziçi olsun bizim olsun diye mezun olsan seni alacak firmalar var, çalışanlarına bakıyosun hep boğaziçi mezunu oluyor :D hani küçük firmalarda değil hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 boğaziçi'ne girin abi. okulun ortamı da çok şey katıyor insana. sadece eğitim, kadro, müfredat vs değil. istanbul'daki çoğu iyi üni'de okudum. boğaziçi ezer gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 aynen direkt boğaziçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 edit: dokuz eylüle git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 türkiyede şu puanın yettiği bölümü vr okulu seçme mantığı değiştiğinde çok ilerleyeceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Sevebileceğin bir bölüme git. Bu şekilde başarılı olursun okulun bağlantı kurma dışında bir önemi yok. İlgili adam müfredatada hocayada bir şekilde ulaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 SmithWesson said: Sırf boğaziçi olsun bizim olsun diye mezun olsan seni alacak firmalar var, çalışanlarına bakıyosun hep boğaziçi mezunu oluyor :D hani küçük firmalarda değil hani abi yalniz su sadece ilk giriste onemli biliyorsun degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 çok spesifik işler için para kazanmanın yolu çevre edinmek. winner çevre winner okullardan geliyor. diploma ile alakasız işler yapıp, sadece winner çevreniz ile para basıp işi bilen milleti dahi çalıştırabilirsiniz. kazanan bi okula girin diyorum yani türkçe çevirisi ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 boğaziçi mezunu çalışmaz çalıştırır bir yerden sonra. Benim gördüğüm hep böyle it de.biryerden sonra çalışmıyorlar ve sorun çıkartıyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar