2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
İleri demokrasi strikes again
Olaylara bak ya haha
"padişah 4. murat" koyaymış barı oğlunun ismini
Tayyip'den "Ben polisimi ezdirmem!" açıklaması bekliyoruz.
görevden uzaklaştırmada bişey yok soruşturmanın sonucu belli olunca anlayacağız milletvekili oğlu olmak işe yaramış mı yaramamış mı. görevden uzaklaştırma standart prosedür
Az utanma olsa milletvekili istifa ederdi.
Fan boyları göremedim
işin bir de başka bir komik yanı var. polisler kendilerine haksızlık yapılınca kötü, kendileri diledikleri yaptıklarında iyi. kampanya başlatmışlar "hepimiz 8 numaralı murat emer, alper atilla'yız!" diye. tamam başlatmasınlar demiyorum da tutarlı olmak gerekiyor bence.
gider bunlar şimdi iki üç vatandaş döver sinirlerini alırlar.
gider bunlar şimdi iki üç vatandaş döver sinirlerini alırlar.
şimdi bu gibi durumlarda, bu durma karşı çıkan ve rahatsız olan herkesin, polislerin önceki davranışlarından duydukları sıkıntılarını bir kenara bırakıp, bu konu özelinde polislerin arkasında durmalı ve yapılabilineceği kadar hükumet sıkıştırılmalı,
yoksa polisi hükumet uşağı olarak bırakırsak, gelip daha çok milleti döver
görevden uzaklaştırmada bişey yok soruşturmanın sonucu belli olunca anlayacağız milletvekili oğlu olmak işe yaramış mı yaramamış mı. görevden uzaklaştırma standart prosedür
açığa alınmadan başka zorunlu tayin de varmış.
bi de şöyle bi haber yapmış posta gazetesi sabah ntvde görmüştüm
http://i.imgur.com/9NTJ6.jpg
şimdi bu gibi durumlarda, bu durma karşı çıkan ve rahatsız olan herkesin, polislerin önceki davranışlarından duydukları sıkıntılarını bir kenara bırakıp, bu konu özelinde polislerin arkasında durmalı ve yapılabilineceği kadar hükumet sıkıştırılmalı,
katılıyorum
kabul edemiyorum bunu nedense bir de bunu demiş polis bugün.
8 numaralı şüpheli polis Emer: Vatan hainine bile yapılmaz
Daha sonra teşhise geçildi. Marangoz, Türkoğlu’nu “Hangisi canım, iyi bak” diyerek teşhise teşvik de etti. 8 numaralı şüpheli Murat Emer’di. Türkoğlu, Emer’i üçüncüde teşhis etti. Emer, Radikal Gazetesi'nden Enis Tayman'a o anı anlatırken “Yerin dibine girdiğimi hissettim. Vatan haini miyim diye düşündüm. Vatan hainine bile reva görülmez dedim kendi kendime” diye anlattı.
sorması ayıp ama siz vatandaşa ne yapıyorsunuz? iki ucu da oklu değnek anlayacağınız bu durum.
abi almanyada felan yaşıyoruz sanıyor bazıları galiba, böyle eften püften bişey için bu hükümet sıkışır mı ya
lan hızlı tren devriliyo ulaştırma bakanı istifa etmiyor, arkadaşlar türkiyede yaşıyorsunuz
lan hızlı tren devriliyo ulaştırma bakanı istifa etmiyor, arkadaşlar türkiyede yaşıyorsunuz
dizi kitaptan daha iyi
Öne çıkan mesajlar