xaty Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 kalabak çünkü .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Bakanlık damacana skandalında çareyi buldu! Damacana skandalından sonra harekete geçen Sağlık Bakanlığı damacanaların çok kullanılmasını önlemek için firmalarla hologramlı çipli sistemi görüşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 kabalak, kalabak'ın çakması heralde bir an korkmustum ben de geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 metroda rioba (metro markası) nın kaynak suyu var 18 lik pette. kafasına pompa takılabiliyor ve fiyatı cok uygun 5.5 lira sanırım. kullan at şişe olduğu için güvenli, onu da bir deneyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 temiz su arayışınızı sahile vumuş balığın çırpınışlarına benzetiyorum. Yediğimiz domates domates değil , egzoz dumanı , kirli şehir havası soluyoruz , sağlıksız şartlarda yatıp kalkıp oturuyoruz. suyu daha küçük şişelerde , daha pahalı , daha bilindik markalardan alıyoruz diye daha sağlıklı olmayacağız. sistem yanlış , balık baştan kokmuş ,doğadan bu kadar kopuk bu kadar çok insanı sağlıklı bir şekilde beslemek zaten mümkün değil. migrostan üzerine su spreylenen "organik" meyve sebzenizi yediniz , bilindik markanın pahalı suyunu içtiniz , üstüne bide yoganızı pilatesinizi yaptınız , ama sanmayın ki düzgün yaşıyorsunuz cicişler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Metropolleriniz sizin olsun köyler benim masaüstü resimleriniz sizin olsun o manzaraların benzer gerçekleri benim O sarışın ruslar sizin olsun köyde iş yapmaktan elleri nasırlı hatunlar benim ithal boyayla boyanmış hatunlar sizin olsun. başörtüsüne oya yapacağım diye uğraşanlar benim Son çıkan bmw ler sizin olsun Yolda yarıda bırakmayacak araçlar benim Ne bu lan şehirlerde herkes yarış halinde Evler güzelleşti ama misafirler azaldı insanlar çoğaldı dostluklar azaldı gelir çoğaldı ama geçim azaldı Hastaneler çoğaldı ama hastalar da çoğaldı diplomalar arttı ama mutluluk azaldı Ufak bir kağıt parçası( diploma) için gençliklerimizi yitirdik ve hala didinip çlışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 su arıtmacıların virali bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Büyük birileri su işinde minikleri istemiyor anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar