Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saç uzatma (beni motive edin)

Teodor

Öne çıkan mesajlar

dalgalı saçlarım tek banyoda tarıyabiliyorum ıslatıp. avuc avuc saç olmaya basladı banyoda tararken bunalıma gircem kellik korkusuna:(

her gün duş alınca açılması daha kolay oluyor ama şu an bütün gün evdeyim 3-4 günde bir anca duşa giriyorum, öyle olunca da saçları tarıcam yarısı kopuyor peh
Sosyal ağlarda paylaş

uzun saçlılar saç kremi bakım yağı cart curt gibi gayce şeyler kullanıyor mu? ben bir ara sivaskopofdağdanegezer gibi bir saç kremi kullanıyordum kokusu fena yapmaya başladın mı bıraktım

sade şampuan kullanıyorum eczane malı sözde bitkisel dökülmeye karşı cart curt bir işe yaradığnı görmedim ama bazı şampuanlar gibi saçları dolamaç yapmıyor o yüzden iyi

pc masası üstü, altı hep saç ya haftaya bir avuçlayarak topluyorum :( mutfağa sokmuyor evdekiler kıl dökerim diye hahah

çok kırık olmuş ama 1yılı geçti berber yüzü görmeyeli düzelttirmem lazım biraz. hatta berbere gitmeye üşendiim için gördugum kırık mırıkları ben kesiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.gliss.schwarzkopf.com.tr/content/dam/glisskur/tr/Produkte/Products_Big_240x540/GK_TR19_Spuelung_tr_240x540.jpg

şunun turuncusu vardı ama ağır kokmaya başladı burnuma
1dk tutup yıkıyordum zaten

farklı bir versiyonunu aldırıp öyle deniyeyim birde

aha bu da kullandığım şampuan, bioxin ve hayashi falan kullanmıştım onlar saçımı iyice birbirine sokup düğüm gibi yaptıktan sonra bu cennet gibi gelmişti. daha yumuşak yapıyor

http://www.eczabox.com/images/products/00/02/74/274_buyuk.jpg

hayashiye de o kadar para vermeştim peh
Sosyal ağlarda paylaş

*Mesajı gönder'e bastıktan sonra biraz daha aynaya bakar. Bir süre sonra sandalyeden kalkıp masanın etrafından dolanır ve masanın diğer ucundaki bilgisayarın önüne oturur. "yok yahu. hiç bana benzeyeceğini sanmıyorum" yazıp yollar.

yok yahu. hiç bana benzeyeceğini sanmıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

wastyrx said:

Uzun saç ne ya bu sıcakta, yanıyoruz ülen

sen kestirdin diye millete çamur atma lan!!

ben de kestiricem ama nasıl kestireceğimi bulamadığım için düşünüyorum.o sırada kestirmiyorum ama sakalları da kesmiyorum.

böle tööris gibi geziyorum doğrusu.

sıcakta saç uzatmayın. çok gerek yok zaten.

allah aşkına bir foto

yada gerçekte var olmayan ama bazı insanların zihinlerinde var olduğuna inandıkları şey aşkına bir foto
Sosyal ağlarda paylaş

saçını uzatacaksan berbere değil kuaföre gideceksin. 1 - 1.5 ayda bir kırıkları felan aldırtacaksın, hatta paran varsa bir de saç bakımı abanacaksın. şampuan olarak saç uzatıyor ol ya da olma her zaman eczane şampuanlarını tercih et. sebamed, cosmed gibi ürünler iyidir. saçını yıkadıktan sonra kurularken taka tuka kuralmicaksın, yavaşça kurulayacaksın. saç ıslakken çok çabuk kırılır-dökülür. bir de sabırlı olucaksın, saçını düzelttirmeye gittiğinde şurayı da keseyim abi, burayı da keseyim abi diyenlere siktir git işini yap evlat diyeceksin. böyle böyle uzatırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...