Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 dalgalı saçlarım tek banyoda tarıyabiliyorum ıslatıp. avuc avuc saç olmaya basladı banyoda tararken bunalıma gircem kellik korkusuna:( her gün duş alınca açılması daha kolay oluyor ama şu an bütün gün evdeyim 3-4 günde bir anca duşa giriyorum, öyle olunca da saçları tarıcam yarısı kopuyor peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 bısey kullabnmıycaksın, min 6 ay ole kabarık kalıcak. usulu bu bu işin. kolay uzamıyo o saclar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 abi uzun olduğu için korkutuyor seni görüntü. kısada da aynısı dökülüyor ama görmüyor bile adam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 uzun saçlılar saç kremi bakım yağı cart curt gibi gayce şeyler kullanıyor mu? ben bir ara sivaskopofdağdanegezer gibi bir saç kremi kullanıyordum kokusu fena yapmaya başladın mı bıraktım sade şampuan kullanıyorum eczane malı sözde bitkisel dökülmeye karşı cart curt bir işe yaradığnı görmedim ama bazı şampuanlar gibi saçları dolamaç yapmıyor o yüzden iyi pc masası üstü, altı hep saç ya haftaya bir avuçlayarak topluyorum :( mutfağa sokmuyor evdekiler kıl dökerim diye hahah çok kırık olmuş ama 1yılı geçti berber yüzü görmeyeli düzelttirmem lazım biraz. hatta berbere gitmeye üşendiim için gördugum kırık mırıkları ben kesiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 yanı, kesip şimdi sacsız kalıcağıma uzatırım dökülünce sacsız kalır. o kafanızdakilerin kılların sac olduğunu düşünmüyosunuzdur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 lan saç kremi kullanmadan nasıl açıyorsun ki? seninki hafif dalgalıymış. saç kremsiz sipirsen açılmaz benim saçım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 suyun altında abanıyorum tarakla. duştan çıkınca tarak kullanmıyorum zaten elimle tarıyorum aralarını düzeltiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 abanma az biraz krem kullan. daha az dökülür abandığından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 saç kremi önerisi olan yazsın o zaman? dediğim gibi bir ara kullanıyordum ama kokusu midemi bulandırmaya başladı her duş sonrası braktım bende iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 abi çok içli dışlı olmayacaksın kremle saçına sürüp 2 dakika sonra yıkayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 http://www.gliss.schwarzkopf.com.tr/content/dam/glisskur/tr/Produkte/Products_Big_240x540/GK_TR19_Spuelung_tr_240x540.jpg şunun turuncusu vardı ama ağır kokmaya başladı burnuma 1dk tutup yıkıyordum zaten farklı bir versiyonunu aldırıp öyle deniyeyim birde aha bu da kullandığım şampuan, bioxin ve hayashi falan kullanmıştım onlar saçımı iyice birbirine sokup düğüm gibi yaptıktan sonra bu cennet gibi gelmişti. daha yumuşak yapıyor http://www.eczabox.com/images/products/00/02/74/274_buyuk.jpg hayashiye de o kadar para vermeştim peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 dove falan al. bi de saçı zaten dıştan besleyemezsin, kokusunu sevdiğini al bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 oha dasaaa uzun saçlımıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Ren said: uzatma. ben uzattım bi yerim bi tarafıma değmedi yani. ki benim böyle muhteşem dalgalı saçlarım vardı. Yazın başlarında kısa kestirmiştim saçlarımı. Şimdi az önce 3 numaraya vurdum. Yakıştığı halde kestim, böyle de iyi ama. Nereye iyi lan, geri uzatırım muhtemelen. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Aluriel said: oha dasaaa uzun saçlımıymış http://home.arcor.de/ben.ece/masal/rapunzel1.jpg Dasaaa'nın saçları böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 nasıl kısa saç yakışan kadın güzelse, kısa saç yakışmayan erkek de çirkin erkektir. hem ayrıca kısa saç var kısa saç var. git 1-2-3 vurdur demiyoruz ki. BERBER BENİ ADAM TRAŞI YAP dersen makaslar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 çirkin olmasak neden saç uzatalım zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Saçı uzatmak için kremlere para bayılacağına kuaförlerde kendine stiller yarat şapşal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Aluriel said: oha dasaaa uzun saçlımıymış new wave of british heavy metal saçlarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 oha aynı ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 *Mesajı gönder'e bastıktan sonra biraz daha aynaya bakar. Bir süre sonra sandalyeden kalkıp masanın etrafından dolanır ve masanın diğer ucundaki bilgisayarın önüne oturur. "yok yahu. hiç bana benzeyeceğini sanmıyorum" yazıp yollar. yok yahu. hiç bana benzeyeceğini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 xaty said: elidor 7/24 kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 ÇOK SICAK LAN KESSEM DE KURTULSAM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 dasaaa said: wastyrx said: Uzun saç ne ya bu sıcakta, yanıyoruz ülen sen kestirdin diye millete çamur atma lan!! ben de kestiricem ama nasıl kestireceğimi bulamadığım için düşünüyorum.o sırada kestirmiyorum ama sakalları da kesmiyorum. böle tööris gibi geziyorum doğrusu. sıcakta saç uzatmayın. çok gerek yok zaten. allah aşkına bir foto yada gerçekte var olmayan ama bazı insanların zihinlerinde var olduğuna inandıkları şey aşkına bir foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 saçını uzatacaksan berbere değil kuaföre gideceksin. 1 - 1.5 ayda bir kırıkları felan aldırtacaksın, hatta paran varsa bir de saç bakımı abanacaksın. şampuan olarak saç uzatıyor ol ya da olma her zaman eczane şampuanlarını tercih et. sebamed, cosmed gibi ürünler iyidir. saçını yıkadıktan sonra kurularken taka tuka kuralmicaksın, yavaşça kurulayacaksın. saç ıslakken çok çabuk kırılır-dökülür. bir de sabırlı olucaksın, saçını düzelttirmeye gittiğinde şurayı da keseyim abi, burayı da keseyim abi diyenlere siktir git işini yap evlat diyeceksin. böyle böyle uzatırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar