bck Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Sam said: banane? gaben linux üzerinde oyun oynatmak istiyorsa text komut kafasından kurtulmalı demişim. isterse kansere çözüm bulmada kullanılsın. "gaben linux üzerinde oyun oynatmak istiyorsa text komut kafasından kurtulmalı demişim." bu nedemek zor bir hayatım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Sam said: linux'un dos kafasından kurtulması lazım önce, sırf oyun aktarmakla bitmez olay.sen linux'u çok yanlış anlamışsın, ya da hiç anlamamışsın sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 bck said: Sam said: linux'un dos kafasından kurtulması lazım önce, sırf oyun aktarmakla bitmez olay. Linux için ev kullanıcılarının bir önemi yok ve Hatta linuxun sahibi de yok ve isterse kimse kullanmasın ama IT de kullandığın tum serverların yuzde doksan dokuzu bu kerneldir.it için değil de, hpc için söyleyeyim: %99 çok olmuş. %85'ti geçen aylarda. ama %1 windows, o doğru. steamos yapmak çok zor birşey değil, yeterince bütçeyi ayırsın gabe, yapılır direk. directx olmayacak, onun yerine gabex yapacaklar, tek fark bu. driver'ların falan hepsi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 NiccoloMachiavelli said: reyou said: http://gamingbolt.com/wp-content/uploads/2011/11/Gabe-Newell.jpg çok çirkin bir adam. http://3.bp.blogspot.com/-SlSlU27nM1Y/TWGzZCJ_m0I/AAAAAAAAAjQ/ldWfGQQ91SA/s1600/gabe-newell.jpg kizlari goturuo ama naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 top level bir adam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Cuce said: gabe'de bck'de demişki, elimizde windowsda oyun develop etme sansımız olmazsa ilerde şimdiden linux'un oyun bulunduran üretilebilinin evirip cevrilibilen bir plotform olması iyi olur demiş. ben de diyorum ki steam library'nin aktarılması tek başına kafi değil. fizban said: sen linux'u çok yanlış anlamışsın, ya da hiç anlamamışsın sam. evet, sorun da orada işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 bck said: top level bir adam değil. http://i.imgur.com/WEdW0.jpg sen ole san Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Viktor said: http://3.bp.blogspot.com/-SlSlU27nM1Y/TWGzZCJ_m0I/AAAAAAAAAjQ/ldWfGQQ91SA/s1600/gabe-newell.jpg kizlari goturuo ama naber o göbeğin içi para dolu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 göbeği bile paradan oluşuyor, öyle bir awesome yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 bu adam idealleri olan farklı şeyler yapmaya çalışan bir adam olsaydı boyle pozlar verip yılda 2 kere ps 3 sucks win 8 will be chaos for game programmers gibi açıklamalar yapmazdı. Hiç bi halt olmaz bu adamdan. top leveldan kastım bu.ps'ye fuck shit demişti zamanında ama microsoft buna hibe edince parayı xbox a half life 2 yi portlamıştı.yanar döner yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Gabe'e laf eden çarpılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 guzel konusmus gabe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 ne kadar talihsiz seyler soylenmis. yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 http://chzbronies.files.wordpress.com/2011/09/my-little-pony-friendship-is-magic-brony-no-celestia-we-also-want-season.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 nonamelerin gabe'e yardırması da çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 e adam ps3 e fuck shit demişte, sonuna kadar haklı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 dedi sonra cikti ozurde diledi adam, MS in agzina sicti sonra, uyduk bunlara tf2 yi iksboksa portladik, free updateleri para ile satmamizi istiyorlar yoksa bizden free update icin para talep ediyorlar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 e ps3 te shit xboxda shit dediğiyle kalmadımı en son. ettiği en düzgün laf o adamın onuda bozma be viktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 fizban said: bck said: Sam said: linux'un dos kafasından kurtulması lazım önce, sırf oyun aktarmakla bitmez olay. Linux için ev kullanıcılarının bir önemi yok ve Hatta linuxun sahibi de yok ve isterse kimse kullanmasın ama IT de kullandığın tum serverların yuzde doksan dokuzu bu kerneldir.it için değil de, hpc için söyleyeyim: %99 çok olmuş. %85'ti geçen aylarda. ama %1 windows, o doğru. steamos yapmak çok zor birşey değil, yeterince bütçeyi ayırsın gabe, yapılır direk. directx olmayacak, onun yerine gabex yapacaklar, tek fark bu. driver'ların falan hepsi var. yalnız diretx'den en az telif sorun yasatmıycak kadar farklı bir mod'la oyun yapıcak yazıcak adam bulmak kolay olucakmıki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 gabe dediğiniz adam kotick'in bi level altı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 de işte nasıl anlatıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 abi gabex nedir, canavar gibi opengl var iste, basar gecer gabe-os'a, hatta game-os'da degil al bi linux distroyu, 2 setupı degistir, wallpaper yap alsana gabe-distro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 senko said: gabe dediğiniz adam kotick'in bi level altı o kadar da değil ben gabeden umutluydum ilk half life cıktıgında gercekten oyuncunun yanında ve kendıde guzel işler yapmaya çalışan ceo. ben bu adamı steve jobs ve bill gates levelinde karşılaştırma yaptım. ama ilerleyen yıllarda pek fazla icraatını göremedim. bu adam direct x in başında ki (microsoft multimedi departmanında gm idi.)adamdı zamanında yazılım ekibinde. bu arada opengl için birşeyler yapması gerekiyorsa gidecği destination john carmack olacak ki carmack artık yardım edecegini sanmam hlaf lifetan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 abi 1998 yılında oyun sektörü için endişeye mi kapıldın? Umutluydum demişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 senko said: gabe dediğiniz adam kotick'in bi level altı sensin kotick'in bi level altı! allaan hobiti grrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar