Fin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 yarın gidiyorum evden çıkmaya bahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Ya bu çok aptal bi film değil mi çocukla kaplan dost oluyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 abi sadece fragmanı izledin değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 insanin essek arkadasi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Fragmanın da yarısını falan izleyip aa karı filmi bu diyip kapatmıştım. Patide bi karı filmine bu kadar ilgi olmasına hayret ediyorum şu anda. Ne yani karı filmi değil mi bu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 senin tarif ettiklerin chick flick. bunun chick flicklik bir tarafı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Ya şimdi bunlar batan gemiden kurtulan bi kaplanla bi çocuk değil mi? Aynı bottalar, ancak birlikta çalışarak içinde bulundukları zor durumdan kurtulabilecekler. Doğasına aykırı olmasına rağmen kocaman kaplanla çocuk arasında bi arkadaşlık gelişiyor, tahminen filmin sonunda da bi twist görüp bawwww diye kızları gözyaşına boğuyoruz? Karı filmi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 axedice said: Ya şimdi bunlar batan gemiden kurtulan bi kaplanla bi çocuk değil mi? Aynı bottalar, ancak birlikta çalışarak içinde bulundukları zor durumdan kurtulabilecekler. Doğasına aykırı olmasına rağmen kocaman kaplanla çocuk arasında bi arkadaşlık gelişiyor, tahminen filmin sonunda da bi twist görüp bawwww diye kızları gözyaşına boğuyoruz? Karı filmi işte. hiç alakası yok filmin bunla. böyleymiş gibi gösterip izleyici çekmeye çalışmışlar sadece. baya güzel ve derin bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 axedice said: Karı filmi işte. Karı filmi böyle olur bak http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/e/ee/You%27ve_Got_Mail.jpg/220px-You%27ve_Got_Mail.jpg Doksanlardan Meg Ryan'lı film örneği verdim artık anla diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Meg Ryan örneği için teşekkürler aşikar yüzbaşı. Trailerın yarısından gördüğüm aynı kafa olduğu. Film şöyle film böyle diyen de yok herkes hayır değilden ibaret savunmaya geçti, acaba hepiniz karı mısınız diye tereddüt etmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 aynı axedice gibi düşünüp gitmedim filme daha güzelse gideyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 3d silksen izlemem sinemaya para verip, dvdrip düşünce izlerik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Hobbit'i izlerken trailer vardi bu film getcekten izlenebilecek ender 3d filmlerden ongorume gore gunesin altinda yani isigin bol oldugu bir ortamda geciuor film. En azimdan trailer keyifliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 axedice said: Meg Ryan örneği için teşekkürler aşikar yüzbaşı. Trailerın yarısından gördüğüm aynı kafa olduğu. Film şöyle film böyle diyen de yok herkes hayır değilden ibaret savunmaya geçti, acaba hepiniz karı mısınız diye tereddüt etmeye başladım. "Yüzbaşı Aşikar" olacak o. Trailerdan film içeriği tespiti yapıp filmi izlememek so 2000'lerin başı korsan vcd güruhu zihniyeti. A Few Good Men'i de castte Demi Moore var diye izlemedin mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Bramstokerın filmi inatla savunması önyargılarımı iyice arttırıyor. Kuntel adamların beğendiği karı filminden bize hayır gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 en basit sinema terimlerini bilmiyorsun, trailerdan film tespiti yapıp ahkam kesiyorsun ve sonrasında "lafa bakarım laf mı diye..." şeklinde kezban alıntılarıyla cevap veriyorsun. ondan sonra ortaya konuş. Bramstoker bla bla git Star TV'de dizi seyret. Vizyon takip etmek senin neyine. Mühendissindir de sen şimdi. http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=25099015 Hatta sinema terimi bile değil. Argo bile değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 film çok kötü şimdi izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 BramStoker said: http://cache.gawkerassets.com/assets/images/12/2011/03/medium_sad_face_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Ne oldu? Söyleyecek lafın kalmadı google'dan resim mi aratıyorsun? İşler Güçlerin son bölümü nasıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 guzeldi. sevdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 güzel film.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 abi bramstoker çok sevimsiz, meme şikayetçisi, böyle pislik, kaldırımdaki sakız gibi bi adam... ama star tvden dizi izlenilmez bunda da haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 hiç tanımadığın birine internet üzerinden hakaret ederek seviyeni belli etmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Dün akşam gittim, güzeldi çok beğendim filmi de jenerik harici pek 3D gibi gelmedi bana. Bir tek jenerikte aldım o 3D tadını bir de bazı sualtı sahnelerinde. Ama sırf Richard Parker ve Mirket'ler için izlenebilir film asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar