suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Bitek coca cola ile dalga geçtiklerini ben mi düşünüyorum reklamlarında? kutuptaki muhabbetlerle filan ordada karların içinde kolalar vs. Azra da sonunda diyo zaten ona inanıosunda buna mı inanmıosun hesabı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 seagleların ailece çöp diye attıkları pet şişeler reklamda yağıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 komiklik bile gelmiyor aklıma. bu ne lan. reklam diye ülkede böyle ucube şeyler yapılıyor yetkililer hala kıtalar arası füze derdinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Masakari said: 0.24 teki adama uzaylı mı ? O gözler nedir la ? https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/359_31439367086_8838_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Böyle salak reklamlara para veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 çocuklar anlamadığınız şey halk bunu beğeniyor. bi akıllı siz değilsiniz yapan adamlarda farkında bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Pepsi'nin tadı kötü lan le cola bile daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Cons said: çocuklar anlamadığınız şey halk bunu beğeniyor. bi akıllı siz değilsiniz yapan adamlarda farkında bunun. http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/hulklikesit.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 suBzer0 said: Bitek coca cola ile dalga geçtiklerini ben mi düşünüyorum reklamlarında? Evet bi tek sen düşünüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Redeagle said: Pepsi o kadar iğrenç, o kadar rezil reklamlar yapıyor ki bu yenisi yine görece olarak daha iyi yani. Bir ara rezil reklamlar arasında Casper tartışmasız birinciydi. Sonra Pepsi çok sağlam atak yapınca Casper reklam çıkartamaz oldu. casper'ın bi ara fütüristik reklamları vardı, o reklamlardan birinde hayatımda gördüğüm en güzel kadınlardan biri oynuyordu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 sakallı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 hahaha aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar