Xht Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 abicim bune dominos zırt pırt mesaj atıp duruyor haftada 6-7 tane , 4 kere aradım sileceğiz yapacağız dediler tık yok ben bunları davaya boğamazmıyım ya?
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Aynen, farklı numaralardan habire mesaj geliyor. Şu numaraları nereye şikayet edebiliriz? Yasaklanmıştı bu işler hani?
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 google'a şunu yazdım: reklam mesaj şikayet dominos çıktı
yav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 yerken iyiydi di mi? o değil de orta boy pizzanın çapını her yıl 2 cm ufaltıyorlar kesin uyyuz adamlar eskiden 2 dilimi diğer öğüne bırakırdım şimdi 1 orta boy kesmiyor bile pff
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 abim bana mesaj atan şubeye kadar gidip üşenmeden sizi dava edicem yeter lan dedim, hala yok. yok yani, gece gündüz mesaj. yetti artık. ne kadar pizza yemem gerekiyo kurtulmak için söyleyin vericem parasını fakirlere dağıtıcam mesaj atmayın yeter ki lan
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 atsın lan nolcak sanki sene 1997 10 sms kapasiteli telefon kulanıyonuz he
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 bana da geliyo bu arada levent şubesinden sürekli ama 4 yıldır istanbulda değilim ahaha ama geri dönüyorum gelecek ay kızmıyorum
yav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 öyle deme abisi önemli bir mail bekliyosun bir mesaj bekliyosun helecanla alıyosun telefonu eline DOMİNOSPİZZAÇOKHESAPLIYAPİZZAYİYİNHÖLROOR mesajı hoş olmuyor
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 akbank da spamliyor bu aralar. yok şu kadar kredin hazır bilmemne alışverişinizi taksitlendirelim vs.
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Silphatos said: atsın lan nolcak sanki sene 1997 10 sms kapasiteli telefon kulanıyonuz he http://cezl.files.wordpress.com/2011/05/text-forever-alone.jpg
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 yav said: öyle deme abisi önemli bir mail bekliyosun bir mesaj bekliyosun helecanla alıyosun telefonu eline DOMİNOSPİZZAÇOKHESAPLIYAPİZZAYİYİNHÖLROOR mesajı hoş olmuyor bedava adrenalin kanku
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 bana da sürekli kağıthane dominos'tan mesaj geliyordu, bi gün üşenmeyip mesaj gönderen numaraya mesaj attım "lütfen bi daha bu numaraya mesaj yollamayın" diye, ardından farklı bi numaradan cevap geldi "toplu sms gönderen bir şirketiz" diye. kısacası www.toplusmsyolla.com adresine gidip telefon numaranızı yazdığınızda listeden çıkarılıyormuşsunuz. denedim ve o günden beri dominos'tan mesaj gelmedi gerçekten de.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 bazende turkcell gece 3-4 de falan mesaj atıo
yav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Saeros said: bana da sürekli kağıthane dominos'tan mesaj geliyordu, bi gün üşenmeyip mesaj gönderen numaraya mesaj attım "lütfen bi daha bu numaraya mesaj yollamayın" diye, ardından farklı bi numaradan cevap geldi "toplu sms gönderen bir şirketiz" diye. kısacası www.toplusmsyolla.com adresine gidip telefon numaranızı yazdığınızda listeden çıkarılıyormuşsunuz. denedim ve o günden beri dominos'tan mesaj gelmedi gerçekten de. adeta bir viral spam üslubuyla yazmışsın valla iki arada bir derede kaldım dsfg
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 farkettim ya ama başka türlü de yazılmıyordu valla. sdf ama denedim vallahi gerçek.
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Oraya yazınca ayrı bi listeye girmesin numara..
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 valla ben yazdım bildiğin o derece bıkmışım. bakalım nolcak. bi de 118'li numaralar çok yazıyor bu ara.
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 xaty said: Oraya yazınca ayrı bi listeye girmesin numara.. ahahah olabilir. PENİSİNİZİ AVAGADO HAPIYLA BÜYÜTÜN
BramStoker Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 offf yaaa bizim burada yeni bir şube açmış bu dominos onun şerefine 3 tane orta boy pizzayı şu kadar tl'ye veriyorlarmış günde iki defa falan geliyor bazen daha önce kipa dadanmıştı mesajlarıyla. buradaki avmyi arayıp halkla ilişkilerden sevimli bir bayanla görüştüm ve rica ettim beni listelerinden çıkarmalarını. hiç inanmıyordum çıkaracaklarına ama o günden beri mesaj gelmiyor. pizzapizza da çıkarmıştı listesinden mesela. onların da genel merkezini aramıştım. üşenmeyin direk kurumsalda yazan telefon numaralarını arayın. illa derdinizi dinleyecek birisi çıkıyor karşınıza.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 bırakın atsın lan türkcell ve dominos dışında mesaj atan yok bana onlar da atmasa naparım...
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Saeros said: bana da sürekli kağıthane dominos'tan mesaj geliyordu, bi gün üşenmeyip mesaj gönderen numaraya mesaj attım "lütfen bi daha bu numaraya mesaj yollamayın" diye, ardından farklı bi numaradan cevap geldi "toplu sms gönderen bir şirketiz" diye. kısacası www.toplusmsyolla.com adresine gidip telefon numaranızı yazdığınızda listeden çıkarılıyormuşsunuz. denedim ve o günden beri dominos'tan mesaj gelmedi gerçekten de. gittim tırsa tırsa çıkardım, çıkarılmıştır vs yazınca emin olamadım, ulan herkese aynı teraneyi yazıyo olmasınlar diye. sonra tekrar çıkartayım bakam dedim çıkan mesaja bak: Numaranız sistemimizden daha önce çıkarılmıştır. Size sms geliyorsa bizim şirketimizden gelmiyordur. Lütfen bizi bu konuda rahatsız etmeyin. vay hayvanlar vay, milleti reklamla spamle rahatsız ederken iyi
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 "işte şimdi bizi kızdırdınız. lütfen bulunduğunuz yerden ayrılmayın, emin abi birazdan sizinle ilgilenicek."
Öne çıkan mesajlar