Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 daha açılmadıki nasıl veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Yani dediğim "alamadınız" demez heralde, sınırlı sayıda mı dağıtacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Ee yani, sinirsiz sayida olucak hali yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 onu diyorum işte 100 kopya falan olacak ve internet kaç kişi biliyosunuz. bu arada iyi oldu bu reward dead islandı hatırlattı bana sdf, çinli karıyla chapter 11'de kalmışım onu bi bitireyim dedim ama baydı şimdi baştan bi sam b açtım. who do you voodoo bitch? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 a few thousand demiş bi raptr admini şu threadın son postunda. belki alırız hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Xenus said: Dead Island GOTY edition http://raptr.com/rewards/dead-island-pc şu oyunlardan birini uzun süreli oynamış olmak gerekiyor ben alamadım o yüzden. Arma II Operation Arrowhead (PC) BF3 (PC) Black Ops II (PC) Borderlands 2 (PC) Dead Rising 2 (PC) Left 4 Dead (PC) Left 4 Dead 2 (PC) Walking Dead EP1 (PC) The Walking Dead Series(PC) Açıldı ,abanın sdfsdsa. 4800 küsür vardı ilk baktıgımda şuan 2343 kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 oyun goty değilmiş sanırım. birde tr den key girilmesi yasakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Ayriyetten bende alamadım zaten :D 4k küsür varken claim e bastım 5-6 e kez ayrı sekmelerde açıp. 2k küsür key kaldıgında tekrar denedim paso database error mesajı aldım derken keyler bitti zaten asdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 bf3 origin değil mi,nasıl ekliycez steam'e? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Origin, Steam'in sadece Overlay'ini kullanabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ben aldım bi dead island goty sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Ustam senin taktikte iyiymis ha millete cikmaz size diye moral boz rakipleri ele kendin kap oyunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kunh Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 nasıl aktive edicez şimdi bu keyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Oeh kaçırmışız! Neyse ben de var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 ben siz alamazsınız dedim, benim alamama gibi bi seçeneğim yok zaten hauhsd. bende base vardı kardeşimin hesaba yükleyip coop yapcaktık amme region locked key vermiş mal raptr. düzeltecez diyolar ama bilmiyorum, şu an trden aktive olmuyo verdikleri keyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 düzeltmişler şu an aktive edilebilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Bedava oyun yerine biraz farklı şeylerin peşinde kossa belki de milyoner olmuştu adam. Neyse oyunu olsun 1000 tane, daha az kıskanılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 oynamayacağım beleş dijital oyunları biriktirmek hobim işte dsf, bu dead island goty güzel oldu gerçi - oynancak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 http://info.paradoxplaza.com/magicka sign up yapana magicka pvp mapi varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kunh Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 dün dead island keylerindeki region lock kalktı. alıpta aktive etmeyen varsa bilgisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 torrente her oyun beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 BAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 HarveyQuinn said: torrente her oyun beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Beleş Rawbots,indirim kuponu olarak "SIMCITY" yazarsanız oyunu ücretsiz olarak alabilirsiniz. Steam Greenlight onaylandığı zaman muhtemelen steam keyi olarakda alabileceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Xenus said: Dawn of Fantasy http://www.desura.com/games/dawn-of-fantasy steam'e eklenebilir olabilirmiş sonradan şimdiden key alın. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=92931949 steame ekledim haberiniz olsun. oyunda fena gözükmüyor zaten. desura keyindeki -'leri silin, öyle steame ekleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar