Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 sağlık testini geçememiş, böylelikle Abdullah Sözer'in lafları da az çok doğru çıktı. Sakatlığı yüzünden kariyerinin bittiğini söylemişti o, Maccabi direk serbest bıraktığına göre çok uzun süreli bir sakatlık ki kontrat imzalama riskini alamıyorlar.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 iyileş 6 ay sonra gel demişler.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 o değilde haftasonu zalgris'i 20 küsür sayı farkla filan yendik. Pek hayırlı değil bu durum. Eurolig'de çeyrek final gelir mi?
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 bir gün sonra da 25 sayı fark yedik cska'dan yalnız asdfsd
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Arroyo kulüp bulamamış, GS benim için iyi bir tercih olabilir demiş. Türkiye'de onu isteyen birkaç kulüp daha varmış. ha birde eylül sonrasında bonservis talep edemeyeceğimizden yaklaşık 1 milyon euroluk ödeme de yapmayacakmış GS, BJK'ye
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Ergin Ataman klasını konuşturur. akbaba gibi herif haha kimse istediği paraları vermiyor tabi. Ama gs şampiyon olamaz bu sene.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Şu GS yönetiminden adamlar hiç konuşmasa iyi olur ya, Albayrak falan konuşunca yine sempatik falan diyip geçiştiriyoruz da Ünal Aysal falan başladı mı mutlak sıçmadan bitirmiyor. Oktay Mahmudi'yi başarısız diye yollamışlar. Neymiş normal ligi lider bitirip, playofflarda 3 maç üst üste yenildi diye kendi kriterlerine göre başarısızmış, o yüzden yollanmış. Bu adam 40 yıl sonra takımın ligi lider bitirmesini sağlıyor, bir sene de önce finale taşıyıp Euroleague gösteriyor. Ama adamın bütün yapılanmasını silip atıyorsun, kendince başarısız olduğu için, Bu açıklama tahminen gerçek sebep değildir ama gerçek sebebi neyse onu söyleyip geçseydi şu saçma sapan, aptalca açıklamadan daha iyi olurdu. Eğer olay gerçekten böyleyse de vah haline GS'nin... Bu sene FB, EFES ligi süpürür Ergin Ataman'da gönderilir...
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Randal Falker'ı almışız, Cholet'ten Kunter'in adamlarından yine ki pota altı rotasyonu da süper oldu. Tek eksik halen oyun kurucu mevkiinde, Vidmar'ın Türk olma olayı yatabilirmiş bu arada, bakanlık halen onaylamamış ve oyalıyormuş. Başvuru tarihi de geçmiş yeniden başvurma şansı yok.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 abi sanmıyorum, ayarlayamayacağım gibi gözüküyor.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 deyeydin bilet ayarlardım ya. cuma arkadaş sordu 2 bilet istedim bende.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Teorik olarak sezonun 4. kupası da geldi? Ama iki takımda maçın sonunda ciddi anlamda son topları çok kötü kullandı. Bizdeki Jerrels ile bu sezon geçmez. Çok net. Çok kısır bir oyuncu, oyun da kuramıyor. Tutku 6-7 dk oynadı maçı en skorer bitirdi, üstüne rakibi fena yıprattı. Vidmar baya savaştı. Efes'te de farmer beni biraz hayal kırıklığına uğrattı, Lucas ise ciddi iyi.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 pff sen mesaj çekmiştin, o an gelmeyi ne kadar çok istedim var ya. Kaçırdık :( Maçı daha izleyemedim, bir yerlerden indirip izleyeceğim de Jerrels'in olayı o demek istiyorum sadece. Adam günündeyse adeta bir Derrick Rose ama gününde değilse Ender Aslan daha faydalı oluyor. İstikrarlı oynasın, Derrick Rose olmasın önemli değil ama işte istikrar sorununu aşması gerekiyor. Christopher bu sene açık ara takımın ası olacak. Vidmar'da çok önemli rol oynayacak belli. Güzeldi, güzel. Efes'ten sonra ikinci kez 4 kupa !
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Christopher da savruk biraz. İnanılnaz şutlar da atıyor, saçma sapan şeyler de yapıyor. Bilsem daha önceden yazardım abi zarfı bi' açtım içinden 4 tane bilet çıktı maça da 40 dakka kalmış :D
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 yok 2 saat öncede olsa gelemezdim de işte boktan bir Pazar günü oldu benim için :D
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 neyse bir dahaya bilet gelirse artık :) ama çok iğrenç bir yerde salon.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 bu fb'nin yeni salonuna giden var mı, 3-4. kategori yani en yukardaki yerler ne kadar uzak, bişi görülebiliyor mu? yoksa sıkıntılı mı
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 abi sadece orada olmak için olmak kavramına çok uygun yerler orası, gerçi yine görebiliyorsun maçı ama ten renklerine göre ayrım yaparak falan işte bu konuda en iyisi Sinan Erdem sanırım, en tepeden izledim bu sene 1-2 kere maç. Harbi harbi tribünün en sonuydu yani ama mükemmeldi görüş falan
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 DarKRideR said: abi sadece orada olmak için olmak kavramına çok uygun yerler orası, gerçi yine görebiliyorsun maçı ama ten renklerine göre ayrım yaparak falan işte bu konuda en iyisi Sinan Erdem sanırım, en tepeden izledim bu sene 1-2 kere maç. Harbi harbi tribünün en sonuydu yani ama mükemmeldi görüş falan gittin de mi söylüyrosun yoksa biraz ezberden mi hani büyük salon falan diye
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 gitmedim de gidipte oralardan maç izleyen birkaç arkadaşım bayağı kötülemişti. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/45/%C3%9Clker_Sports_Arena_bowl.jpg/800px-%C3%9Clker_Sports_Arena_bowl.jpg şöyle bir şey, ama daha gerisi işte olacak işte ki buralar iyi aslında, pota arkaları çok çok kötü olur bu yükseklikten izlemek için ki Sinan Erdem'de bir kere pota arkası izledim, orada bile rezaletti bana kalırsa. Zaten saha dibi de olsa pota arkası izlemek hiç hoşuma gitmiyor benim. Şu görseldeki gibi bir bölgeden alacaksan yine gideri var ama pota arkası, ııhh çok çok kötülüyorlar.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Erman Kunter bazı maddi sıkıntılarımız var ama aştığımız takdirde birkaç hafta içinde takıma önemli bir takviye yapacağız demiş. Yabancı olmaz, yerli kim var bu aralar takıma iyi takviye olabilecek ki?
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 http://www.ajansspor.com/resimv3/deron_bjk_foto_01.jpg Deron paylaşmış Facebook hesabında, takımdan ayrılışının 1. yılı diye :( Adamsın, Nets'te oynamasan daha çok severdim.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 sabonis said: bu fb'nin yeni salonuna giden var mı, 3-4. kategori yani en yukardaki yerler ne kadar uzak, bişi görülebiliyor mu? yoksa sıkıntılı mı ben gittim gayet güzeldi. rahat rahat izliyosun maçı heryerden. ek: en ucuz biletten almıştım. hatta yerim tam çaprazdı sahaya. çok daha iyi bi görüş açısı oluyo bence.
Öne çıkan mesajlar