Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

d3 büyük patladı mı acaba

kiymaliborek

Öne çıkan mesajlar

şimdiye kadar pvpin gelmesi lazımdı fakat wowla çakışmasın diye olmamış oyunu erken çıkardılar(temelinde bile büyük hatalar var ama onları geçelim) sonuç patladı.

kimse patlamadı çok iyi falan demesin, 2 ayda en profesyonel oyuncularını gw2ye kaptıran oyun patlamıştır (krip) nokta

oyunu d2 d1 a2 vs ile de kıyaslamıyorum onlar single oyundu, single oyun olarak sürüldü. d3 hiç bir zaman single oyun olarak sunulmadı, olması gerekenle sunulanla kıyaslıyorum.
ayrıca l4d bile yıllardır oynaıyorsa diablonun ederi buydu oldu bittti demek (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

kiymaliborek said:

yıllarca bekledik, bunun içinmiş.
son wizard bugundan sonra diablo3 bitti benim için. oynadığım barbardaki tüm itemları vendorlayıp, karakterimi sildim. kitaplığımın üstünde duran diablo 3 kutumu da az önce çöpe gelen kapıcı ile sonsuza yolladım.
teşekkürler blizzard böyle bir markanın içine sıçtığın için daha çok para için.

ağlama melis
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

şimdiye kadar pvpin gelmesi lazımdı fakat wowla çakışmasın diye olmamış oyunu erken çıkardılar(temelinde bile büyük hatalar var ama onları geçelim) sonuç patladı.

kimse patlamadı çok iyi falan demesin, 2 ayda en profesyonel oyuncularını gw2ye kaptıran oyun patlamıştır (krip) nokta

oyunu d2 d1 a2 vs ile de kıyaslamıyorum onlar single oyundu, single oyun olarak sürüldü. d3 hiç bir zaman single oyun olarak sunulmadı, olması gerekenle sunulanla kıyaslıyorum.
ayrıca l4d bile yıllardır oynaıyorsa diablonun ederi buydu oldu bittti demek (tu)

gw2 ile mi kıyaslıyorsun diablo3'ü ?
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

2 ayda en profesyonel oyuncularını gw2ye kaptıran oyun patlamıştır (krip) nokta

dün sanırım veya önceki gün krip'i gw2 oynarken izlemistim. adam şu anda diablo 3 oynamak istiyorum o kadar zevksiz geldi demişti.
belki farklı karakterlerle oynayıp fikrini değiştirmiştir fazla izlemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

diablo kendi kendini patlattı ayrıca başka oyuna ihtiyacı yok patlamak için, siz gider item farm oyununun en önemli özelliğini ah koyarak bok ederseniz patlar normal ama blizz parasını kazandı etti çok umursamaz subs olmayan oyunu

Aynen ben de hep bunu diyorum diablo 2 yi neden oynardık item farm item farm item farm.E şimdi ah de daha iyisi var hayır saçma sapan işler.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu oyunda AH olmasaydı daha uzun süre oynayacağımıza gerçekten inanan biri var mı aranızda ya? şahsen ben Ah olmasa bir charı level 60 yapar atardım bir köşeye geçerdim. Kim uğraşacak hayvan gibi zor inferno için kendine uygun item düşürmekle.

O kadar abartı farm yaptım, gerçekten pisikopat itemler düşürdüm ama sadece 1 tanesi bana yaradı. Şu oyunda AH olmasa dps'im 5 te biri falandı heralde, act 1'i bile 5 saate zor temizlerdi charı. Eee bu da adamı bayar be.

Hadi diyelim kolay yaptılar infernoyu, eee daha kötü zaten eze eze kestiğim bir content için daha neyin itemini farmlıyacam. Sonuçta her farklı skill için baştan karakter açtığın D2 değilki bu. Hoş eğer max level koymasalar, verdiğin skilleri resetliyemesen falan bu seferde "yıl olmuş 2012 hala skill reset yok" diye daha ilk günden oyunu bırakanlar olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...